Skip to main content
search
0

Sakkosekk, beanbag, sittesekk – kjært barn mange navn!

Helt siden slutten av 60-tallet har sakkosekken vært på markedet! Og både barn og ungdom har elsket denne herlige sittesekken fylt med skumperler. De tre italienske designerene, Gatti, Paolini og Teodoro, som satte i gang produksjonen, lot seg inspirere av medarbeiderene som satte seg godt til rett på bagger fylt med Styrofoam når de skulle slappe av i kaffepausene. Dette var utgangspunktet for for den populære “Sacco” sekken.

 

junior-blue-bean-bag saccosekk barn

 

Hvorfor elsker vi denne sittesekken? Kanskje fordi den er så utrolig komfortabel å sitte i. Sakkosekken former seg nøyaktig rundt kroppen, enten du sitter, ligger eller noe midt i mellom. Den er rett og slett et veldig fleksibelt sittemøbel. Du får den i forskjellige størrelser, blant annet har Fatboy The Original Junior  som er tilpasset barn.

The Original Junior – sakkosekk for barn

The Original Junior er designet slik at også de mindre barna kan utforske Fatboys morsomme egenskaper. Junior er en mindre versjon av originalen, og er tilgjengelig i en rekke farger – alt fra knall rosa til en tøff petrolblå. Til tross for dens mindre størrelse, tilbyr Junior mye moro: sitte, lounge, eller ligge– mulighetene er mange! The Original Junior vil følge kroppen din for optimal komfort, samtidig som den opprettholder den perfekte formen takket være det unike fyllet. The Original Høykvalitets nylontrekk som omtrent ikke kan ødelegges sikrer en lang levetid på Fatboyen. Vann- og smussavstøtende.

Junior Stonewashed – sakkosekk med slitesterkt bomullstrekk

The Original Junior Stonewashed kommer med et slitesterkt stenvasket bomullstrekk. Denne slitesterke bomullen kjennes mykt mot huden og er lett og holde ren. Bomullstrekket er avtagbart og kan vaskes i maskin på 30 grader. Rett og slett perfekt for barnas lek og moro. Denne sakkosekken trenger du ikke være redd for, den tåler det meste.

 

Sakkosekk – barnas favorittmøbel

The Original – sakkosekk for ungdom og voksne

Inspirert av 60 tallets “sacco” begynte Fatboys sin historie i 2002.  Nederlandske Fatboy redefinerte  den italienske sittesekken med en overdimensjonert beanbag. Fatboys nye variant ble en megasuksess og det ble snart klart at hele verden ønsket å synke ned på denne uventede erstatningen for stolen. I boliger, på terrasser og på arrangementer – overalt, opplevde Fatboy at folk satt og hang på produktene med store smil.  Med en no-nonsense nederlandsk tilnærming og et internasjonalt team forvandlet Fatboy mange hjem, hager, kontorer og fester til lykkeligere steder. 

Sakkosekken – perfekt for kreative miljøer, skoler og fritidsklubber

Her i Norge kastet mange kreative miljøer seg over den store voksenvarianten av sakkosekken. Fatboys The Original var ikke uvanlig å finne i lounger i reklamebyråer, innovative techbedrifter eller i progressive salgsmiljøer. Den fleksible sakkosekken tilrettela for en uformell atmosfære, der fantasi og kreativitet fikk blomstre. Høyskoler, universiteter, skoler og fritidsklubber har også trykket den behagelige sittesekken fra Fatboy til sitt bryst. “Len deg tilbake. Føl deg fri. Livet er din fest.” dette var, og er fremdeles budskapet til nederlandske Fatboy. Ønsker du tilbud på sakkosekker til din bedrift eller instutisjon? Ta kontakt med oss her: 

Sakkosekk – barnas favorittmøbel

Perfekt gamingstol

I den senere tid har Fatboys ikoniske sakkosekk fått et nytt oppsving blant ungdom. Stolen egner seg nemlig perfekt til å sitte i foran TV-skjermen og game i. Sakkosekken former seg ypperlig etter kroppen og du kan selv bestemme sittevinkel for skjermen. I tillegg gir sakkosekken ypperlig støtte for albuer og armer når spillkonsollen skal betjenes.

Fatboy sakkosekk med gyngestol Rock´n roll

Fatboy Rock´n Roll gyngestol

I fjor lanserte Fatboy Rock´n Roll – et gyngende understell til passet Fatboy The Original sakkosekk. Den stilige gyngestolen Rock ‘n Roll fra Fatboy er enkel å montere og er veldig behagelig å sitte i. Perfekt for deg som allerede har en Fatboy Original Beanbag i hjemmet ditt – så kan du raskt og enkelt fullføre den med Rock’n Roll og plutselig være den heldige eieren av en komfortabel og stilig gyngestol.

 

WE LOVE FATBOY – RELAX & ENJOY

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close