Skip to main content
search
18
Relax & Enjoy i en deilig utendørs sakkosekk!
fatboy-the-original-floatzac-red~3

Komfortabel utendørs avslapning med sakkosekker fra Fatboy

Drømmer du om avslappende øyeblikk utendørs, enten det er på terrassen, i hagen eller ved bassenget? Da er utendørs sakkosekker det perfekte møbelet for deg. Enten du er voksen eller barn, kan du oppleve maksimal komfort og avslapning med sakkosekk, saccosekk, sekkestol og produkter fra det populære merket Fatboy. I denne guiden vil vi utforske utendørs sakkosekker og hjelpe deg med å finne din ideelle følgesvenn for friluftslivet.

fatboy utendørs sakkosekker og rock´n roll gyngesol ved basseng
Floatzac
Original Outdoor
Rock´n Roll gyngeunderstell
Lamzac O
Lamzac L
Stripesol Red parasoll

Oppdag den ultimate avslappingen med utendørs sakkosekker. Enten du vil lene deg tilbake og nyte solen i hagen, slappe av på terrassen, ha et komfortabelt møbel på campingplassen eller ta med deg avslapningen til stranden, vil utendørs sakkosekker være din perfekte følgesvenn.

Utforsk vårt brede utvalg av sakkosekker, saccosekker og sekkestoler fra populære merker som Fatboy, og skap ditt eget fristed i naturen. Velg stil, komfort og kvalitet med utendørs sakkosekker som tåler alle værforhold og gir deg den avslapningen du fortjener.

Relax & Enjoy i din egen Fatboy sakkosekk oase

Skap en avslappende oase på terrassen eller i hagen med utendørs sakkosekker fra Fatboy. Bedtime har et stort utvalg av sittesekker og utendørs sakkosekker passelig for alle aldre og anledninger. Utendørs sakkosekker er perfekte for både voksne og barn som ønsker komfort og lek.

 • Skap et avslappende fristed utendørs med utendørs sakkosekker.
 • Sittesekkkene passer perfekt til båden voksne og barn
 • Ideell for balkongen, terrassen, hagen, bassenget, båten eller brygga.
 • Utforsk det brede utvalget av sakkosekker til lands og vanns fra Fatboy.
fatboy-original-outdoor-dark-ocean

Fatboy Original Outdoor – Den mest populære sakkosekken til utendørs bruk

Vår mest populære utendørs saccosekk er uten tvil Fatboy´s Original Outdoor Sakkosekken er laget av et supersterkt UV-, vann- og smussavvisende stoff. Denne herlige utendørssekken holder seg vakker i mange år, i alle farger. The Original Outdoor er tilgjengelig i mange forskjellige farger og passer perfekt sammen med rock ‘n Roll gyngeunderstell.

Her alt lagt til rette for å slappe av utendørs. Ta deg en lur, les en bok, hør på musikk, eller bare nyt solen. Original Outdoor kan også brukes innendørs.

Hvordan velge riktig utendørs sakkosekk?

 • Velg farge på sakkosekken som komplementerer din utendørs estetikk, f.eks øvrige hagemøbler eller husfarge
 • Ønsker du å benytte sakkosekken på vannet?
 • Er det behov for å feste sakkosekken f.eks. ved vannet, på bryggen eller i båten?
 • Ta stilling til materiale og holdbarhet for langvarig glede under ulike værforhold
 • Skal sakkosekken benyttes i fuktig gress? Kanskje du skal supplere med et understell som løfter sittesekken opp fra bakken.
 • Ønsker du å stroppe opp sakkosekken slik at den får bedre ryggstøtte?
Relax & Enjoy med utendørs sakkosekk fra Fatboy

Floatzac – en flytende sakkosekk

Ønsker du å nyte sakkosekk komfort på vannet? Da går du for Fatboy Original Floatzac, en flytende sakkosekk perfekt i bassenget, på sjøen, båten og selvsagt på brygga.  Kjøl deg ned i stil og komfort. Når varmen virkelig trår til, har man behov for å slappe av i vannet også.  To faste håndtak lar deg trekke Floatzac opp av vannet, og ved å justere de to stroppene gjør du den til et behagelig loungestol som kan brukes ved bassengkanten. I tillegg kan du “fortøye” floatzac ´en i de praktiske stoppene og maljene, og sikre den fra å blåse vekk fra båten eller brygga.

Fatboy sin Floatzac gir deg det beste fra begge verdenene: Den kjente komforten til en Fatboy®bean bag, samt den forfriskende følelsen av å være på og i vannet. Velkommen til en lounge i vannet!

Relax & Enjoy med utendørs sakkosekk fra Fatboy

Buggle Up – sekkestol med stropper

I tillegg kan du velge Fatboy´s Buggle Up Outdoor for super sittekomfort. Med sitt geniale design kan man bruke buggle-up som en stol for en person eller som en intim toseter. Buggle-up saccosekk vil følge kroppen din for optimal komfort, samtidig som den opprettholder den perfekte formen takket være det unike fyllet. Plasser sakkosekken i hagen, på terrassen, verandaen eller på balkongen for en behagelig solsengopplevelse.

Rock´n Roll gyngestativ til din sakkosekk

Den stilige gyngestolen Rock ‘n Roll fra Fatboy er enkel å montere og er veldig behagelig å sitte i. Understellet  er perfekt for utendørsbruk og løfter både deg og sakkosekken opp fra bakken. Perfekt dersom det blir fuktig i gresset, på brygga eller terrassen. Og det gjør det jo ofte her i Norge f.eks. på nattestid, eller når vi overraskes av sommerbyger.

Har du allerede har en Fatboy Original Beanbag i hjemmet ditt – så kan du raskt og enkelt fullføre den med Rock’n Roll og plutselig være den heldige eieren av en komfortabel og stilig gyngestol.

Ofte stilte spørsmål – FAQ

Sjekk ut de vanligste spørsmålene om våre utendørs sakkosekker:

Hvordan vedlikeholde utendørs sakkosekker?

 1. Fjern eventuelle flekker eller smuss: Bruk en fuktig klut eller svamp til å forsiktig tørke av flekker eller smuss på overflaten av sakkosekken. Unngå å gni hardt for å unngå å skade materialet.
 2. Lag en mild såpeløsning: Bland en liten mengde mild såpe eller vaskemiddel i lunkent vann. Pass på at såpen er egnet for bruk på tekstiler.
 3. Rengjør med såpeløsningen: Dypp en myk børste, svamp eller klut i såpeløsningen og forsiktig skrubb sakkosekkens overflate. Arbeid i sirkulære bevegelser og fokuser spesielt på områder med flekker eller smuss.
 4. Skyll grundig: Etter å ha rengjort hele overflaten, skyll sakkosekken grundig med rent vann for å fjerne såperester. Du kan bruke en hageslange eller fylle en bøtte med vann og skylle sakkosekken grundig.
 5. La den tørke: Etter skylling, la sakkosekken tørke helt. Det er best å la den tørke utendørs i frisk luft, men sørg for at den er beskyttet mot direkte sollys for å unngå falming av fargen. Unngå også å plassere den på varmekilder som radiatorer eller tørketromler.

Kan utendørs sakkosekker brukes i all slags vær?

 • Ja, utendørs sakkosekker er laget av værbestandige materialer som tåler sol, regn og vind. Men husk at sakkosekken blir våt når det regner,  selv om den tørker raskt. Du kan beskytte sakkosekken din med et praktisk cover. Les mer her om Cover Up her ▶️ 

Kan barn også bruke utendørs sakkosekker?

Ja, utendørs sakkosekker er egnet for både voksne og barn, og de er et populært valg for familieavslapning utendørs.

NB! Barn som benytter Floatzac i vann må alltid holdes under oppsyn, og Floatzac ´en må aldri betraktes som en “flyte vest” eller redningsflåte.

Er utendørs sakkosekker egnet for bassengområdet?

Absolutt! Utendørs sakkosekker er perfekte for bassengområdet, da de er enkle å flytte rundt og gir komfortabel avslapning ved vannet.

Fatboy Floatzac er den ultimate loungen for både ved siden av og på vannet. Denne komfortable flytende sakkosekken er fylt med hurtigtørkende, vannavstøtende EPS-perler. I tillegg har Floatzac en solid underside laget av mesh-stoff, som gjør at vannet lett kan renne bort.

Du kan bruke den hvor som helst: innendørs så vel som utendørs, i vannet, så vel som ved siden av. For eksempel er denne vannsekken utstyrt med justerbare stropper som du enkelt kan ta den opp av vannet med. Solstolen ved vannet er UV-bestandig, vanntett og flekkbestandig, og er tilgjengelig i en rekke trendy, klorbestandige farger. Floatzacen synker ikke, så du kan slappe av på vannet uten bekymringer.

Er utendørs sakkosekker ergonomisk utformet for komfort?

Ja, utendørs sakkosekker er designet med fokus på komfort og ergonomi. De tilpasser seg kroppens form og gir støtte til rygg, nakke og armer, slik at du kan slappe av i en behagelig posisjon. Materialet som brukes i sakkosekkene er fleksibelt og gir en myk og polstret overflate som gir en avslappende opplevelse.

Hvilke tilbehør kan forbedre opplevelsen med utendørs sakkosekker?

 1. Regntrekk: Når det regner kan det være lurt å benytte et regntrekk. Da er din fovoritt sakkosekk alltid klar og tørr når solen titter frem igjen: Sjekk Cover Up her ▶️
 2. Rock´n Roll gyngestativ: Et herlig stativ som løfter sakkosekken opp fra bakken og gir deg en behagelig vuggende funksjon. Sjekk Rock´n Roll her: ▶️
 3. Solskjerming: Hvis du ønsker å bruke sakkosekken i solfylte omgivelser, kan du vurdere å investere i en parasoll som gir skygge og beskyttelse mot sterkt sollys.
 4. Sidebord : Legg til funksjonalitet ved å ha et sidebord ved siden av sakkosekken. Dette gir et praktisk sted å plassere drikke, bøker eller andre nødvendigheter mens du slapper av.

Er utendørs sakkosekker en god investering?

Absolutt! Utendørs sakkosekker fra Fatboy er en god investering fordi de tilbyr en unik kombinasjon av komfort, stil og funksjonalitet. De er laget av værbestandige materialer som tåler utendørsforhold, og de er holdbare og slitesterke. Med riktig vedlikehold vil utendørs sakkosekker vare i mange år, og de kan brukes i forskjellige utendørsområder som hagen, terrassen, bassenget og campingplassen. De gir en avslappende opplevelse og skaper et koselig utendørsområde der du kan nyte frisk luft og nyte naturen.

Relax & Enjoy med utendørs sakkosekk fra Fatboy

Opsummering:

Opplev avslapping i friluftslivet med utendørs sakkosekker. Enten du vil slappe av på terrassen, i hagen, på bryggen, på dekk eller ved bassenget, har  Fatboy de perfekte utendørs sakkosekkene for deg. Utforsk det varierte utvalget og velg din ideelle følgesvenn for komfort og stil utendørs. Uansett om du er voksen eller barn, vil utendørs sakkosekker gi deg en avslappende opplevelse og bidra til å skape ditt eget fristed under åpen himmel eller på terrassen.

FATBOY_Floatzac flytende sakkosekk

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close