Skip to main content
search
0
Bryllup gAVESETT SENGETØY - 25 %
Mulberry tre silke Bedtime

MULBERRY SILKE SENGETØY GAVESETT

Gi en eksklusiv gave til brudeparet i vår fineste Mulberry silke, eller hva med en silkekimono i morgengave til bruden. Alle våre silkeprodukter kommer i lekre gaveesker som egner seg perfekt på gavebordet, og som faller i smak hos brudeparet. Velg mellom lekre putevar, til komplette deluxesett med sengetøy og laken i Mulberry silke.

Skikk og bruk – Bryllupsgave

Har du blitt bedt i bryllup hører det med at du skal ha med deg en gave til brudeparet. Selv om dette ikke er et krav, så er det en fin gest å ta med seg en presang. Brudeparet har lagt ned mye penger i bryllupet og i deg som er gjest. Gaven sees på som et symbol på takknemlighet og behøver ikke nødvendigvis være veldig kostbar. Dessuten kan flere av bryllupsgjestene gå sammen om å kjøpe en felles presang.

Alle setter pris på litt luksus i hverdagen, og hva blir vel ikke bedre enn å forskjønne soverommet med vakker og myk Mulberrysilke?

I år har vi laget nydelige bryllupspakker med vår fineste Mulberry silke.

Bryllup

Opprinnelig pris var: 5 648 kr.Nåværende pris er: 4 236 kr.Velg alternativ

GAVESETT PAR DELUXE – dobbeltseng

Gi to sengesett i silke og matchende silkelaken til brudeparet!

Gavesettet passer til en dobbeltseng, eller to enkle senger, og inneholder to putevar, to sengetrekk og silkelaken pakket i sorte elegante gaveesker.

Velg mellom ni delikate silkearger, Ivory Sand, Champagne, Silver Grey, Midnight Blue,  Ivy Green,  Korall,   Mørk grå og Hvitt lys rosa, lys blå,

Silke putevar stabel neutral color med gaveeske
Silke putevar stabel med gaveeske farger

SILKEPUTEVAR – Mix & Match

Gi lekre silkeputevar i bryllupsgave!

Putevar i silke kan kombineres med alt sengetøy, og gir oppredningen “det lille ekstra” løftet og følelsen av luksus. Silken er nemlig utrolig myk mot huden og i tillegg er den antibakteriell.  Og så forhindrer den flokete hår, fordi den er så glatt og deilig mot håret.

Velg mellom fem delikate farger, lys rosa, lys blå, champagne/beige, mørk grå og hvitt.

599 krVelg alternativ

Carpe Diem silke kimono morgenkåpe

SILKE KIMONO – Gull eller sort

Gi en lekker silkekimono til bruden! Perfekt antrekk når make-up´en skal legges, og ideell som morgengave.

Størrelser: S/M eller L/XL –

Farger: Weathered Gold eller sort

Carpe Diem Beds’ utsøkte unisex-kimono av silke gir en følelse av hverdagsluksus – både til morgen- og kveldsrutinen. Eller hvorfor ikke til en dag hvor du bare slapper av hjemme? Kast den over skuldrene og kjenn den uimotståelige myke og behagelige følelsen av ekte Melberry silke mot huden din.

Materiale: 100% mulberry silke

2 990 krVelg alternativ

Tøfler Carpe Diem Faux Fur Slippers

FUR SLIPPERS

Gi et par lekre tøfler i eksklusiv fuskepels til bruden! Perfekte å hvile føttene i før og etter den store bryllupsfesten.

Størrelser: Small (36-38) / Large (39-41)

Tøfler i myk fuskepels som gir en luksuriøs følelse og holder føttene varme i de kaldere vintermånedene, mens deres moderne design fremdeles lar føttene puste. Disse tøflene er silkemyke å ta på, og takket være CDB’s spesielle fargeteknologi ser materialet ut og beveger seg som ekte pels.

590 krVelg alternativ

Mulberry tre silke Bedtime

NATURLIG SILKE

Vår Mulberry Silke

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE - DRONNINGEN AV ALLE TEKSTILER

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

NATURLIG SILKE

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

Økotex silke tekstil
Våre silkeprodukter er godkjent og sertifisert

SERTIFISERING

Alle våre silkeprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At vår silke er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s silke!

KRAFTFULLT MEN SART - VASK SKÅNSOMT

Visste du at den fine og lette silken ikke forvitrer når den utsettes for saltvann? Tilbake i historien ble silke benyttet som skipsseil på grunn av nettopp disse egenskapene. Før annen verdenskrig ble også naturlig silke benyttet i fallskjermer, på grunn av silkens fine, lette og tette struktur. I dagens verden tåler silken imidlertid ikke kraftig vask eller klor. Benytt et spesialvaskemiddel beregnet for silke når du skal rengjøre ditt sengetøy. Da holder det seg pent lenge!

Bryllp hvit silke sengetøy brudepar nygift
Spar 20 %
Silke gavesett putevar hvit, grå og champagne bryllup

Den perfekte forlovergave til bruden!

PERFEKT FOR HÅRET

Silkens glatte egenskaper gjør at frisyren holder seg mye bedre gjennom natten. Silken bidrar nemlig til at håret ikke floker seg, og dette er jo perfekt for morgen etter! Gi et silkeputevar til bruden som forlovergave!

Velg blant beige, mørk grå, hvitt, blått eller rosa.

Fra kr. 499,-

BESTILL NÅ
Mulberry silke bryllup sengesett

Gavesett Par Deluxe – Champagne

Dobbeldyne, to putevar og laken til dobbelseng

BESTILL NÅ
Grått bambus sengetøy

Flere tips til bryllupsgave? ❤️

Sjekk våre lekre sengesett i bambus. Silkefølelse til en brøkdel av prisen!

Se alle bambus sengetøy
Exo sengesett og Wellington sengeteppe, pollepute og hotellputer i pure cashmere3-medium

Alle elsker Halvor Bakke? ❤️

Vi har et stort utvalg av  eventyrlige Halvor Bakkes sengetøyskollekjson og håndklær!

Se hele Halvor Bakke kolleksjonen
Hit enter to search or ESC to close