Personvern

For å gjøre det lettere for deg som bruker, sender vi informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Denne inneholder i hovedsak sesjonsinformasjon. Vi bruker også statistikkverktøyet Google Analytics som skriver slike informasjonskapsler. Dette verktøyet bruker vi for å innhente statistikk for hvor mange brukere og sidevisninger vi har på nettsiden. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics. Våre nettannonser (eks: Google Adwords) kan også skrive slike informasjonskapsler til din nettleser, blant annet for å måle effekten av annonsene.

Som bruker av nettstedet kan du velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Du har også muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.

Din IP adresse kan bli lagret ved innsendelse av kontaktskjemaer og påmeldingsskjemaer. Eventuell personlig informasjon (som navn, telefonnummer, etc) du oppgir på nettstedet blir ikke distribuert til 3. parts aktører, og kun benyttet til å besvare henvendelsen.

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Bedtime AS sender med jevne mellomrom nyhetsbrev per e-post til våre følgere som aktivt har meldt seg på dette. Denne tjenesten kan man enkelt melde seg av via «unsubscribe» linken i nyhetsbrevet.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Forbehold

Innholdet på www.bedtime.no kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Bedtime AS prøver etter beste evne å forhindre dette. Bedtime AS fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

Bedtime AS er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

Har du tips eller kommentarer til nettstedet – ta gjerne kontakt.

Dersom du ønsker å få tilgang til, redigere eller slette din data, kan du kontakte oss på info@bedtime.no.