Skip to main content
search
0
Silkevelour

SILKEVELOUR –  LUKSURIØSE SENGETEPPER OG QUILTEDE PUTER

 

Tre inn i en verden av forførende eleganse med silkevelour, der luksus og komfort smelter sammen. Dette tekstilet er ikke bare et stoff, det er en opplevelse – en følelse av eleganse og velvære.

Når du berører det vil du umiddelbart føle den utmerkede kvaliteten som gjør silkevelour til en klasse for seg selv. Det skinnende overflatelaget fungerer som en magnet som tiltrekker oppmerksomhet og beundring. Den elegante glansen forvandler ethvert rom til et utstillingsvindu av raffinement.

Mulberry tre silke Bedtime

NATURLIG SILKE

Vår Mulberry Silke

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE - DRONNINGEN AV ALLE TEKSTILER

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

Sovende kvinne i seng oppredd med rosa mulberry silke

NATURLIG SILKE

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

Økotex silke tekstil

Våre silkeprodukter er godkjent og sertifisert

SERTIFISERING

Alle våre silkeprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At vår silke er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s silke!

KRAFTFULLT MEN SART - VASK SKÅNSOMT

Visste du at den fine og lette silken ikke forvitrer når den utsettes for saltvann? Tilbake i historien ble silke benyttet som skipsseil på grunn av nettopp disse egenskapene. Før annen verdenskrig ble også naturlig silke benyttet i fallskjermer, på grunn av silkens fine, lette og tette struktur. I dagens verden tåler silken imidlertid ikke kraftig vask eller klor. Benytt et spesialvaskemiddel beregnet for silke når du skal rengjøre ditt sengetøy. Da holder det seg pent lenge!

Silkevelour

Sjekk våre lekre sengesett i bambus. Silkefølelse til en brøkdel av prisen!

Se alle bambus sengetøy
Silkevelour

Alle elsker Halvor Bakke? ❤️

Vi har et stort utvalg av  eventyrlige Halvor Bakkes sengetøyskollekjson og håndklær!

Se hele Halvor Bakke kolleksjonen
Hit enter to search or ESC to close