Skip to main content
search
0

Innovation Living – Sovesofa

INNOVATIONLIVING-LOGO

Din sovesofaspesialist i Oslo sentrum!

Innovation Living jobber for at design og funksjonalitet skal gå hånd i hånd for å skape innovative sofaer, daybeds  og sovesofaer av god kvalitet. I Bedtime jobber vi med fokus på god søvn og tilbyr sovesofaer som egner seg både til soverom, stua og til offentlige rom. Først og fremst har vi valgt Innovation Living sine sofaer på grunn av deres gode sovekomfort. Er du på jakt etter en praktisk sovesofa, dagseng, liten eller stor 2-seter, 3-seter, hjørnesofa eller modulsofa bør du legge turen til oss. Vi har en stor utstilling i Stortingsgata 30 i Oslo., rett ved Nathionaltheatret  T-bane stasjon. Der kan du prøvesitte og gjennomføre din egen test av hvilken sovesofa du liker best!

Bor du utenbys sender vi selvsagt gratis stoffprøver på alle våre modeller.

Malloy sovesofa modulsofa

Malloy Sovesofa – Bestselger

Innovation Living sovesofa & daybed

Malloy er en lekker designsofa med moderne linjer. Dansk design på sitt beste. Det er en komfortabel salongsofa som lett forvandles til en funksjonell seng.

28 725 kr 22 980 krVelg alternativ

ZEAL-STYLETTO-DAYBED-515-NIST-BLUE-3

Zeal Daybed – Bestselger

Innovation Living sovesofa & daybed

Vår bestselgende sofa. Zeal er en liten multifunksjonell hvileplass for hjemmet. Den er i tillegg ideell som gjesteseng når du har overnattingsbesøk. Springfjærer for ekstra god komfort og 70×200 cm liggeflate. Kommer i en rekke farger og med en rekke benvalg. Kontakt oss for gratis stoffprøve.

8 930 kr-9 330 kr 7 144 kr-7 464 krVelg alternativ

Siggmund sovesofa daybed Innovation Living

Sigmund Daybed – Bestselger

Innovation Living sovesofa & daybed

Utnytt plassen i hjemmet med en konverterbar daybed. Sigmund daybed kan konverteres fra en sofa til to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Stilig dansk design gjør at den passer i nesten alle rom. Liggeflate 80/160×200 cm. Springfjærer for ekstra god komfort.

14 210 kr 11 368 krVelg alternativ

Frode sovesofa beige Innovation Living

Frode Sovesofa- med og uten armlener

Innovation Living sovesofa

En stilig og plassbesparende sovesofa, designet for økt sovekomfort. Sofaen kan leveres både med og uten armlener, og har har en ekstra komfortabel madrass, toppet med et skumlag. 140×200 cm liggeflate.

17 550 kr-20 800 kr 14 040 kr-16 640 krVelg alternativ

Puri-Daybed-Innovation Living

Puri Daybed – stram og stilren

Innovation Living sovesofa & daybed

Inspirert av den minimalistiske funksjonelle interiørdesignen fra 1950-tallet, er Puri en enkel og rolig daybed med avtakbare trekk og et design optimalisert for demontering og resirkulering.

11 670 kr-12 270 kr 9 336 kr-9 816 krVelg alternativ

Splitback-Frej-Sofa-Bed-Smoked-Oak

Splitback Sovesofa – multifunksjonell

Innovation Living sovesofa & daybed

Splitback er en multifunksjonell sovesofa med stilig dansk design. Som navnet tilsier kan ryggpartiet splittes med hver sin hev/senk funksjon. Kombiner sofaen med en multifunksjonell Splitback stol og utnytt rommets potensiale til det fulle. Madrassen har springfjærer for ekstra god komfort og liggeflaten er 115×210 cm.

13 700 kr-18 185 kr 10 960 kr-14 548 krVelg alternativ

Pascala sovesofa Innovation Living

Pascala Sovesofa – loose pillowback

Innovation Living sovesofa & daybed

Pascala er vårt syn på å designe en sovesofa som utstråler feminin, bohemsk eleganse. Designet med lang levetid og bærekraft i tankene har Pascala avtakbare og vaskbare trekk.

23 740 kr 18 992 krVelg alternativ

ghia-by-innovation bedtime

Ghia Sovesofa

Innovation Living sovesofa & daybed

En av vår bestselgende daybeds. Ghia er en luksuriøs daybed passer i nesten alle rom. Sideklaffene har 5 posisjoner og kan enkelt justeres fra sofa til seng. 10 cm springfjæremadrass som gir god komfort til både sitting og ligging. Liggeflaten er 80×210 cm.

13 135 kr-14 515 kr 10 508 kr-11 612 krVelg alternativ

Osvald-sovesofa Innovation Living

Osvald Sovesofa – bestselger

Innovation Living sovesofa

Osvald er en stilig sofa med praktisk oppbevaringsrom under. Dansk design beregnet på deg med begrenset plass hjemme. Liggeflaten er 150×200 cm. Kontakt oss for gratis stoffprøve.

23 140 kr 18 512 krVelg alternativ

Cubed 140 with arm Bedtime

Cubed 02 Sovesofa

Innovation Living sovesofa

Cubed sovesofa kommer i feler størrelser med og uten armlene. Denne stilige og komfortable sofaen brettes enkelt ut til en dobbeltseng med 160×200 cm liggeflate.  Kontakt oss for gratis stoffprøve.

19 185 kr-21 760 kr 15 348 kr-17 408 krVelg alternativ

Cosial 160 Sofa Bed sovesofa Innovation Living

Cosial Sovesofa – Klassiker

Innovation Living sovesofa

Cosials stilige, kompakte og lett konverterbare design gjør den virkelig enestående mens den koselige komforten med de myke polstrede armene kan romme en hel familie.

23 465 kr-28 765 kr 18 772 kr-23 012 krVelg alternativ

Aslak sovesofa daybed i blå

Aslak Sovesofa – Multifunksjonell lounger

Innovation Living sovesofa & daybed

Aslak sovesofa har et design basert på stolte danske designtradisjoner. I tillegg til hev og senkbar rygg (2 trinn), som transformerer sofaen til en seng, kan man heve og senke sidene som gir deg mulighet til å heve hodet (4 trinn).

10 345 kr-18 295 kr 8 276 kr-14 934 krVelg alternativ

Merga sovesofa Innovation Living beige

Merga Sovesofa

Innovation Living sovesofa

Merga er preget av et avrundet romslig sete, store ryggputer og en romslig oppbevaringsboks. Med ben i svart lakkert eik, unik myk komfort og smart mekanisme som sikrer enkel konvertering fra sofa til seng.

16 380 kr 13 104 krVelg alternativ

Rollo daybed grå Innovation Living

Rollo Sovesofa

Innovation Living sovesofa & daybed

Rollo er en liten, nett og multifunksjonell daybed som passer utmerket når du har overnattingsbesøk. Dagseng eller overnatting, valget er ditt. Sofaen kan leveres i alle tekstilene fra Innovaion Living sin kolleksjon, og har flere benvalg.

7 135 kr-11 785 kr 5 708 kr-9 708 krVelg alternativ

Muito sovesofa Innovation Living

Nordham Sovesofa – Smale og moderne armlener

Innovation Living sovesofa & daybed

En europeisk arketype. En klassisk, presis og tidløs design med bevisst og utrulig fokus på enkelhet og funksjonalitet.

24 910 kr 15 896 krVelg alternativ

Populære sovesofaer

Long Horn DEL Sovesofa

Innovation Living sovesofa

Long Horn Excess Lounger blir ekstra komfortabel med armlene i valnøttfiner. En skulpturell sovesofa utenom det vanlige! Stor sittedybde og rygg som valgfritt kan settes i tre ulike vinkler.

23 485 kr-30 545 kr 18 788 kr-24 436 krVelg alternativ

Revivus sovesofa med looscover i beige lin

Revivus Sovesofa

Innovation Living sovesofa & daybed

Revivus er designet med hensyn til miljøvennlige materialer og resirkulering, enkelt vedlikehold og absolutt plassbesparende multifunksjon. Deilig og uformell sovesofa med avtagbart loose cover. Les mer om Innovation Livings bærekraftige produksjonsfilosofi her.

Zeal daybed sovesofa

En dagseng eller daybed er en type møbel som kan brukes som seng, sitteplass eller til hvile og avslapping i fellesrom. Rammen kan for eksempel være laget av tre eller metall. En dagseng er en krysning av en sjeselong, en sofa og en seng.

Dagsenger har vanligvis rygg og armlener / gavl, og kan gjerne være på størrelse med en enkeltseng. Mange dagsenger har også en uttrekkbar seng for å utvide for å øke sengekapasiteten med ytterligere en sengeplass.

Se alle våre Daybeds!

En sovesofa er vanligvis en sofa hvor sitteområdet kan trekkes eller brettes ut for å danne en seng man kan sove på. Soveområdet kan for eksempel være en metallramme eller uttrekkbar treramme med en madrass.

Bedtime har sovesofaer i mange forskjellige størrelser, både med smale og brede liggeflater.  Madrassen er ofte enten en fjær- eller skummadrass, og denne er integrert i sofaens sete, rygg eller gjemt inne i sofaen.

Se alle våre Sovesofaer!

KJØP EN UTSTILLINGSMODELL

Vi skifter jevnlig ut vår Innovaton Living utstilling i Stortingsgaten 30. Nå kan du sikre deg en utstillingsmodell med god rabatt!