Skip to main content
search
0

Bambus sengetøyskolleksjon

Bedtime Collection

Vårt bambussengetøy er norsk design, designet av oss i Bedtime. I vår kolleksjon har vi gått for delikate farger som fint kan mixes og matches. I årets kolleskjon finner du også et tofarget sengetøy med et klassisk rammemønster i beige og hvitt, vi har gitt det navnet “Frame”.

Relax & Enjoy with
Bamboo by Bedtime!

Stort utvalg i bambussengetøy.
Forsendelse over hele landet!

BAMBUS

Sengetøy i bambusviskose er det perfekte sengetøy, dersom du ønsker deg et luksuriøst sengetøy. Bambusviskose har en satengaktig finish som minner om silke, men som koster en brøkdel av prisen.

Hvit bambus sengetøy miljø

Hvitt bambus sengetøy

Hvitt sengetøy går du aldri lei av! Rent, crisp og klassisk!

BESTILL NÅ

BAMBUS VISKOSE

Bambus sengetøy

Vår bambus viskose

Alle våre sengesett i bambus er laget av myk og skimrende bambusviskose. De tynne fine fibrene er vevet tett og glatt, slik at sengetøyet gir en deilig luksuriøs følelse mot huden. Sengetøy i bambusviskose er perfekt for sensitiv hud på grunn av tekstilets myke og kløefrie egenskaper. Noen studier hevder også at bambusviskose innehar noen av den opprinnelige bambusens antibakterielle egenskaper. (Ref. Wikipedia)

Men mykt, vannabsorberende, kjølende og kløefritt kan vi garantere deg at det er!

FORSVARLIG OG BÆREKRAFTIG SKOGDRIFT

Det er den vilt- og hurtigvoksende bambusplanten som er råvaren som brukes til å lage de fine viskosefibrene. Vår produsent benytter kun bambus høstet i tråd med forsvarlig og bærekraftig skogdrift. Bambus er ekstremt hurtigvoksende, og noen viltvoksende arter i Asia kan vokse drøye 90 centimeter på ett døgn.

Det er ingen fare for at pandaene i verden sulter!

SERTIFISERING

Våre bambusprodukter er godkjent og sertifisert

Alle våre bamusprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At våre bamusprodukter er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.

Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s sengesett i bambus!

Bambus sengetøy - PERFEKT FOR SENSITIV HUD

Visste du at bambusviskose er et "ikke irriterende" tekstil? De naturlig glatte fibrene ligger flatt mot huden, og begrenser gnisning og hudirritasjon. Bamusviskose er derfor ypperlig for alle med sensitiv hud.

Men husk å benytte vaskemidler med mindre parfyme, så vinningen ikke går opp i spinningen. Norges Astma og allergiforbund anbefaler Neutrals produkter for klesvask som hverken inneholder farge, parfyme eller optiske hvitemidler.

Sjekk vår nye kolleksjon med sengetepper og putetrekk i ekte silkevelour!
Se hele kolleksjonen her

PRØVD SILKE PÅ SENGEN?

I Bedtime har vi også en lekker kolleksjon med silkesengetøy. Vår silke holder de samme høye kravene til kvalitet som bambussengetøyet. Ta en kikk da vel!

Hvit silke
Se hele silkekolleksjonen
Hit enter to search or ESC to close