Stort utvalg i silkesengetøy.
Forsendelse over hele landet!

MULBERRY SILKE

Silkesengetøy er det perfekte sengetøy for varme dager. Silke er nesten som et annet hudlag, og har en balanserende og beroligende effekt. Det tillater nemlig at fuktighet fordamper og oppleves som svalende på varme netter. Når kun det beste er godt nok går du for Mulberry silke!

Rosa silke sengesett oppredd seng
Mulberry tre silke Bedtime
NATURLIG SILKE

Vår Mulberry Silke

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE - DRONNINGEN AV ALLE TEKSTILER

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

Silke
Silke
Silke
SERTIFISERING

Våre silkeprodukter er godkjent og sertifisert

Alle våre silkeprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At vår silke er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s silke!

KRAFTFULLT MEN SART - VASK SKÅNSOMT

Visste du at den fine og lette silken ikke forvitrer når den utsettes for saltvann? Tilbake i historien ble silke benyttet som skipsseil på grunn av nettopp disse egenskapene. Før annen verdenskrig ble også naturlig silke benyttet i fallskjermer, på grunn av silkens fine, lette og tette struktur.

I dagens verden tåler silken imidlertid ikke kraftig vask eller klor. Benytt et spesialvaskemiddel beregnet for silke når du skal rengjøre ditt sengetøy. Da holder det seg pent lenge!

Silke
SVALENDE SILKE SENGETØY - PERFEKT FOR VARME SOMMERNETTER

Hot days - cool nights

Silke kan holde opp til 30% vann av sin egen vekt, før tekstilet kjennes fuktig. Silken absorberer rett og slett den naturlige fuktigheten kroppen utsonderer når det er varmt. I tillegg slipper silkefibrene fuktigheten raskt ved hjelp av kroppsvarmen og lar denne fordampe gjennom tekstilet. Silkens pustende egenskaper er perfekt for varme sommernetter. Sengetøy i silke kjennes rett og slett svalende mot huden!

Beige soverom med seng oppredd med beige svahmpangefarget mulberry silke
Oppredd seng lys rosa mulberry ilke sengesett
Silke
MYKT OG OMSLUTTENDE

Cool nights - warm bed

Silkesengetøy har også spilt en viktig rolle på kalde vinternetter. Man skulle kanskje ikke tro det på grunn av silkens lette vekt, men legger du deg i silke vil du føle som om du ligger i en sky. Selv når det er kaldt vil silkesengetøyets myke fibre omslutte kroppens former perfekt og holde på hudens naturlige varme. Noen kaller dette for silkens "omfavnelse".

Hvitt mulberry silke sengetøy i Bedtime gaveeske
Beige champagnefarget Mulberry silke sengetøy i Bedtime gaveeske

Bambus sengetøy

Sengetøy i bambusviskose det perfekte sengetøy dersom du ønsker deg et luksuriøst sengetøy som kjennes mykt og glatt mot huden. Bambusviskose har en satengaktig finish som minner om silke, men som koster en brøkdel av prisen! Les mer.

Halvor Bakke Collection

Den populære interiørdesigneren Halvor Bakke, kjent fra TV-serien “Eventyrlig oppussing”,  lager eksklusivt sengetøy i sateng. Sateng er en vevemetode som gir ett lekkert og blankt sengetøy.  Sengetøy som kjennes som om det svæper seg rundt kroppen og gir deg den gode velvære følelsen.