Skip to main content
search
0

Velkommen til vår nye sengebutikk i sentrum – 600 m2 seng, sovesofa og sengetøy under et tak

I år er det 25 år siden Bedtime startet opp, og i år kan vi med hånden på hjertet si at vi endelig har fått den butikken vi har ønsket oss  – i jubileumsgave. Vi har hatt flere sengebutikker og showrom opp gjennom årene, men først nå har vi fått alt vi ønsket under ett tak i våre nye lokaler. Vårt ønske har nemlig vært en stor butikk hvor vi kan vise fram et godt utvalg av premium senger, sovesofaer og lekkert sengetøy, samt skape den riktige atmosfæren.

For hva er den riktige atmosfæren for oss? Jo, midt i hjertet av vår hovedstad ønsker vi en lun og gjestfri stemning. Et sted hvor du som kunde, i ro og mak, kan prøve våre senger og sovesofaer, se tekstiler og velge utførelse på ditt nye møbel, samtidig som du får god personlig veiledning. Vårt mål er rett og slett at du skal få en god opplevelse og riktig veiledning når du skal investere i ny seng eller sovesofa.

Bedtime – Ny beliggenhet i sentrum

Eneforhandler av Carpe Diem Beds i Oslo

Ekstra stolte er vi av å være den svenske produsenten av luksussenger, Carpe Diem Beds´ eneste forhandler i Oslo. I vår butikk finner du nær sagt alle de populære sengemodellene, fra toppmodellen Vindö til sengegavler og tøfter utstilt og klare for utprøving. Les mer om Carpe Diem Beds her.

“Hotellsenger” fra Hilding senger

En annen kvalitetsprodusent som er godt representert hos Bedtime er svenske Hilding. Sengene deres er foreløpig en godt bevart sengehemmelighet for det norske folk. Derimot har byens og landets beste hoteller trykket Hildingsengene til sitt bryst i en årrekke. Hildingsengene finner du blant annet på The Thief, Amerikalinjen, Farris Bad og det nye hotellet Sommero i Oslo. Les mer om Hilding her.

Splitback-Frej-Sofa-Bed-Smoked-Oak-sovesofa

Stor sovesofautstilling – Innovation Living

Enten du er på jakt etter en praktisk overnattingssofa til gjester, en premium sovesofa for hverdagsbruk med optimal liggekomfort, eller en elegant sovesofa med topp moderne dansk design, så finner du den hos oss. Danske Innovation Living er den ledende aktøren på premium sovesofaer i Europa, og vi har fått skryt av produsenten som uttaler at Bedtime har den fineste utstillingen av Innovation Living i Norge!  Ta en titt på Innovation Livings modeller her.

Book time med våre søvneksperter

På vår nettside har du mulighet til å booke deg time med en av våre søvneksperter. Teamet i Bedtime består av flere medarbeidere som også jobber tett med søvn- og liggekomfort i helsesektoren, så flere i vårt personale har mye erfaring og ekspertise på søvn og hva som skal til for å underbygge optimal sovekomfort. Så dropp gjerne innom for en titt eller en liten kaffeprat med vårt personale.

Sengebutikk på nett og i butikk

Ved siden av vår fysiske butikk i Stortingsgaten 30, har vi en veletablert nettbutikk – www.bedtime.no. Det er en norsk nettbutikk, så det er selvfølgelig ingen toll eller avgifter. Det vil alltid være like priser i butikk som på nett og vi jobber hardt for at du som kunde skal kunne få mest mulig relevant informasjon om produktene våre på nett. Men god gammeldags personlig service er vanskeligere å få til på nett. Vi forsøker derfor å ha et godt utvalg av de mest populære produktene i butikken, blant annet kontinentalsenger, rammemadrasser og justerbare senger fra Carpe Diem Beds og Hilding senger, slik at du kan prøve dem før du handler. Det samme gjelder utvalgte modeller fra køyesengprodusentene Holten Negård og Kvande Nordvik. Selvsagt har vi også tilgjengelige tekstilprøver, treprøver og ulike ben for alle våre senger og sovesofaer i bestillingsutvalget.

Men man kan alltid få et inntrykk av hvilken kvalitet og komfort det er på produktene våre. Vi tenker også at det gir kunden en trygghet at man har mulighet til fysisk kunne komme i butikken og prate med oss om det skulle oppstå noe med produktet du har handlet i nettbutikken.

Relax & Enjoy med Fatboy Original – sakkosekker og mye mer

Vårt utvalg stopper ikke ved utelukkende søvnrelaterte produkter. Bedtime har i en årrekke vært en stor forhandler av Fatboys populære sakkosekker, hengekøyer, gøyale og kreative møbel- og  interiørprodukter for hus og hage. I butikken finner du et godt utvalg av Fatboys mest populære sortiment, samt alle prøver for tekstil og farvevalg for produkter i bestillingsutvalget. Bedtime hjelper også skoler, ungdomsklubber, institusjoner og bedrifter med kreative lounge og møteromsmøbler fra Fatboy Original.

Et stenkast fra Nationaltheateret

Nå finner du Bedtime sentralt i Oslo sentrum, 1 minutts gange fra Nationaltheatret T-banestasjon. Vis à vis Tannum møbelbutikk med inngang fra Munkedamsveien. Ankommer du med bil, anbefaler vi Vika Parkeringshus eller Saga Parkering i Munkedamsveien.

I området rundt oss finnes det flere hyggelige både senge -og møbelbutikker. Samt mye annen koselig handel i Vikaterassen og Karl Johans gate.

Velkommen til oss!

Bedtime – Ny beliggenhet i sentrum

Helene Årstad, Daglig leder Bedtime

 

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close