Skip to main content
search
0
Mulberry tre silke Bedtime

NATURLIG SILKE

Vår Mulberry Silke

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE - Dronningen av alle tekstiler

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

Vårt Mulberry silkesengetøy
Vårt Mulberry silkesengetøy
Økotex silke tekstil

SERTIFISERING

Våre silkeprodukter er godkjent og sertifisert

Alle våre silkeprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At vår silke er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s silke!

KRAFTFULLT MEN SART - VASK SKÅNSOMT

Visste du at den fine og lette silken ikke forvitrer når den utsettes for saltvann? Tilbake i historien ble silke benyttet som skipsseil på grunn av nettopp disse egenskapene. Før annen verdenskrig ble også naturlig silke benyttet i fallskjermer, på grunn av silkens fine, lette og tette struktur.

I dagens verden tåler silken imidlertid ikke kraftig vask eller klor. Benytt et spesialvaskemiddel beregnet for silke når du skal rengjøre ditt sengetøy. Da holder det seg pent lenge!

Cool nights silk

SVALENDE SILKE SENGETØY - PERFEKT FOR VARME SOMMERNETTER

Hot days - cool nights

Silke kan holde opp til 30% vann av sin egen vekt, før tekstilet kjennes fuktig. Silken absorberer rett og slett den naturlige fuktigheten kroppen utsonderer når det er varmt. I tillegg slipper silkefibrene fuktigheten raskt ved hjelp av kroppsvarmen og lar denne fordampe gjennom tekstilet. Silkens pustende egenskaper er perfekt for varme sommernetter. Sengetøy i silke kjennes rett og slett svalende mot huden!

Beige soverom med seng oppredd med beige svahmpangefarget mulberry silke
Oppredd seng lys rosa mulberry ilke sengesett
Vårt Mulberry silkesengetøy

MYKT OG OMSLUTTENDE silkesengetøy

Cool nights - warm bed

Silkesengetøy har også spilt en viktig rolle på kalde vinternetter. Man skulle kanskje ikke tro det på grunn av silkens lette vekt, men legger du deg i silke vil du føle som om du ligger i en sky. Selv når det er kaldt vil silkesengetøyets myke fibre omslutte kroppens former perfekt og holde på hudens naturlige varme. Noen kaller dette for silkens "omfavnelse".

Silke putevar stabel med gaveeske farger
Silke putevar stabel neutral color med gaveeske

Visste du at silke er bra for både hud og hår?

Silkens antibakterielle egenskaper er spesielt bra for huden, da den inneholder både aminosyrer og protein som hjelper å holde hudens naturlige balanse intakt. Sliter du med flokete hår, vil silkens glatte overflate forhindre at håret tover og floker seg når du sover. Les vår artikkel om silkens egenskaper for hud og hår ➣➣

Putevar i silke
Gjør en lønnsom Silke Deal!

Kjøp sengesett + laken

SPAR inntil kr. 2 324,-

Lag din egen favoritt kombinasjon. Velg blant alle farger– Mix & Match!

Hvit silke sengetøy oppredd seng spilevegg og grønt tre
Quote white color

Du vet den rene og friske følelsen du får av hvitt sengetøy? Den er like elegant som den er klassisk. Og det er noen av grunnene til at den aldri går av moten. Du kan aldri bomme med hvitt sengetøy!

Gavesett silke Par hvit

SETT PUTEVAR & DYNETREKK HVIT SILKE

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

Hvitt Mulberry silkesengetøy i gaveeske fra Bedtime

LAKEN HVIT SILKE

1 799 kr-2 699 krVelg alternativ

Sjekk vår nye kolleksjon i silkevelour!

Lette lekre sengetepper, putetrekk og hotellputer i ekte Mulberry silkevelour

Endelig har vi fått matchende sengetepper og putetrekk i silkevelour i vår Bedtime Collection. Silkevelour har de samme antibakteriell egenskapene som silkesengetøyet, og egner seg perfekt på soverommet. Hverken midd eller bakterier trives i silkevelour!

 

Relax & Enjox!
Se all silkevelour!
Hvitt mulberry silke sengetøy i Bedtime gaveeske
Beige champagnefarget Mulberry silke sengetøy i Bedtime gaveeske
Hit enter to search or ESC to close