Skip to main content
search
0

HILDING SENGER

For mennesket. For naturen. For livet.

Hildings senger produseres i Sverige og er er Svanemerket, med bland annet ECO tekstil som produseres helt utan vann og PFC-kjemikalier, og sengestammer av svensk FSC®-trevirke fra bærekraftig skogbruk.  Hilding er dessuten den eneste produsenten på markedet som har hele sin kolleksjon anbefalt av det svenske Astma- og Allergiforbundet. Hilding sørger for å ligge et skritt foran, slik at du kan sove riktig godt , med god samvittighet.

 

Det er mange valg som skal tas når du bestemmer deg for din nye drømmeseng. Våre erfarne søvneksperter hjelper deg gjerne gjennom prosessen. Vår butikk i Stortingsgaten holder åpent på hverdager mellom kl. 09.00 og 16.00 alle hverdager. Men, vi kan også bistå utenom åpningstid dersom dette passer bedre for deg.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud, eller beregn prisforslaget raskt på våre produktsider.

Bookavtale med søvnekspert

MED FOKUS PÅ MILJØ OG EKTE HÅNDVERK

Hildingsengene er tilvirket for å ta vare på deg og miljøet. Alle senger produseres i Sverige av nøye utvalgte og utprøvde materialer. Blant annet er Hildings sengebunner laget av FSC merket treverk. Alle sengene er trukket med et familievennlig avtagbart vaskbart trekk, laget av miljøsertifisert Harmolan. Perfekt for deg som har små og større barn i sengen!

Hilding er også en av få produsenter som har fått alle sine senger godkjent av det  svenske Astma- och Allergiförbundet. Hildings hjerte slår for familielivet, og sengen finnes i hjertet av familielivet.

Velger du en kvalitetsseng fra Hilding, kan du være i trygg forvissning om at din nye seng er tilvirket med bakgrunn i svenske håndverkstradisjoner. Hildingkonsernet har laget senger siden 1939, og er i dag et av Europas største sengeprodusenter.

KONTINENTAL-

SENGER

Dersom du leter etter en seng som former seg etter kroppens konturer og gir perfekt ergonomisk og skjønn søvnopplevelse anbefaler vi kontinentalseng. Hilding tilbyr fire ulike kontinentalsenger med pocketfjær i ulike utførelser. Toppmodellen Family Plus tilbyr et dynamisk 18 cm høyt aktivt pocketsystem som gir kroppen perfekt avlastning.

Hilding skiller seg også ut ved å imøtegå behovet for hygeniske og praktisk krav familielivet stiller. Family Plus er utviklet for å oppnå best mulig ventilasjon og sengehygiene. Sengen har Hildings unike avtagbare og vaskbare trekk til funksjonelt renhold og god ventilasjon.

Velg alternativ

FAMILY

KONTINENTALSENG

Hilding Family har alt som trengs for å skape et trygt og godt miljø på soverommet. Med et nytt 15 cm høyt 5-soners pocketsystem med ekstra sensitivt skulderparti, sammen med de avtagbare og vaskbare trekkene, blir det enkelt å ha en ren og fresh seng. Hilding Family er ikke bare praktisk og fin å se på, men også den modellen med bredest utvalg av størrelser og fasthetsgrad.

Original Plus kontinentalseng sengegavl trespiler natur Hilding Bedtime

Velg alternativ

FAMILY PLUS

KONTINENTALSENG

Hilding Family Plus er en seng utenom det vanlige. Den er laget med omsorg og av de beste materialene, som gjør den til alt en familie kan ønske seg av en eksklusiv seng. Family Plus kan blant annet by på et dynamisk 18 cm høyt aktivt pocketsystem som gir kroppen perfekt avlastning over hele liggeflaten.

Gjennom å kombinere komfort og design setter den sitt preg på soverommet og gir deg en skikkelig god natts søvn.

Family Plus er utviklet for å oppnå best mulig ventilasjon og sengehygiene. Sengen har Hildings unike avtagbare og vaskbare trekk.

Original kontinentalseng Hilding Bedtime

Velg alternativ

ORIGINAL

KONTINENTALSENG

Original er Hildings rimeligste kontinentalseng, men de har på ingen måte inngått kompromiss med hverken komfort eller kvaltet. Velger du en Original kontinentalseng fra Hilding får du en seng med 13 cm doble fjærsystemer som gir en god komfortdybde, et elegant design og en svenskbygget kvalitetsseng som holder for daglig bruk av hele familien gjennom mange år.

 

Original Plus kontinentalseng Hilding Bedtime

Velg alternativ

ORIGINAL PLUS

KONTINENTALSENG

Original Plus er en moderne kvalitetsseng som oppfyller familiens behov til behagelig sovekomfort. Gjennomtenkte materialvalg og funksjonell konstruksjon med avtagbart trekk som kan vaskes. Original Plus har et 13 cm høyt 3-soners pocketsystem som følger kroppens konturer perfekt og gir sengen den klassiske komforten Hildings popularitet bygger på.

JUSTERBAR

SENG

Flere og flere av oss innreder soverommet som en multifunksjonell oase for søvn og avslapning. Et rom der vi kan søke ro og hvile, men også et rom der vi kan trekke oss tilbake, lese en bok eller se en film. Hvem drømmer vel ikke om en soveroms “suite” à la de fineste hotellrom. Med Hildings justerbare senger kan du skape den perfekte kombinasjon av avslapning og dyp søvn.

Den justerbare sengen kan stilles inn i flere posisjoner, og er perfekt dersom du ønsker å slappe av i en sittende stilling, eller ønsker å legge bena høyt etter en travel dag. Med den trådløse fjernkontrollen kan du også forhåndsinnstille dine favorittposisjoner. Raskt og enkelt!

Family justerbar motorisert seng Hilding Bedtime

Velg alternativ

FAMILY PLUS

JUSTERBAR

Family Plus er en moderne og elegant justerbar seng med en multidelt konstruksjon som følger kroppen konturer perfekt, uansett sengens posisjon.

Dette er Hildings mest eksklusive justerbare seng, og det merker du umiddelbart når du legger deg ned og merker hvordan det unike aktive pocketsystemet nærmest gir deg følelsen av å sveve. Med et enkelt tastetrykk på den intuitive håndkontrollen styrer du den stillegående og avanserte motoren og stiller i sengen i din favorittposisjon.

Alle deler av sengen kan reguleres separat og i oppreist stilling får også nakken behagelig støtte. Family Plus er rett og slett en seng som må oppleves!

Family justerbar motorisert seng Hilding Bedtime

Velg alternativ

FAMILY

JUSTERBAR

Hilding Familiy Plus justerbare seng er en prisgunstig modell med høy komfort som enkelt kan tilpasses dine og familiens behov. Madrassen er oppbygd med Hildings unike 3-soners pocketsystem og 13 cm høye springfjærer.

Den stillegående og sterke motoren justerer forsiktig sengen, og du kontrollerer den enkelt med trådløs fjernkontroll. Selvsagt kan du enkelt forhåndsinnstille dine favorittposisjoner. Alle senger har 25 års garanti mot brudd i ramme og springfjær.

Family rammemadrass Hilding Bedtime

Velg alternativ

FAMILY

RAMMEMADRASS

Hilding Family hever nivået for komfort og design. Det oppdaterte fem-soners pocketsystemet tilpasser seg perfekt til koppens konturer. Du vil merke forskjellen når du våkner uthvilt etter en rolig søvn. Det avtagbare og vaskbare trekket gjør det enkelt å opprettholde en ren seng og et hygenisk sengemiljø til enhver tid. Hilding Family er ikke bare behagelig men også en svært praktisk seng. Denne modellen har også flest valgmuligheter, og lar deg velge mellom, en rekke størrelser tre fasthetsgrader og fem tekstilfarger. Modellen kan også leveres med en praktisk sokkel med store skuffer for oppbevaring. 

Family rammemadrass Hilding Bedtime

Velg alternativ

FAMILY PLUS

RAMMEMADRASS

Family Plus sengen er noe utenom det vanlige. Bygget med omsorg og de absolutt beste materialer, er den alt en familie kan ønske seg når det kommer til et bekvemt sovemiljø og eksklusiv design. Family Plus er kundenes desiderte favoritt blant rammesengene. Med sitt dynamiske 18 cm pocket springfjærsystem, former madrassen seg perfekt etter kroppens form og tyngde, og gir optimal avlastning over hele sengens overflate. Gjennom vakkert håndverk, førsteklasses materialer og moderne nordisk design, tilfører denne sengen eleganse til ditt soverom.

Original Rammemadrass Hilding Bedtime

ORIGINAL

RAMMEMADRASS

 

Hilding Original er en prisgunstig kvalitetsseng med god komfort og en pålitelig konstruksjon, og er en av Hildings mest populære modeller. Hildings spesielle pocketsystem gir deg et bekvemt sovemiljø, og sengen kan fås i flere ulike farger og fasthetsnivåer. Akkurat som Hildings øvrige senger er den produsert i Sverige med nøye utvalgte materialer og med Hildings samlede kunnskap om sovekomfort og kvalitet.

Velg alternativ

Original Plus rammemadrass Hilding Bedtime

ORIGINAL PLUS

RAMMEMADRASS

 

Med Hilding Original Plus får du og familien en seng med klassisk komfort. Et veljustert 3-sone pocketsystem gir deg behagelig avlastning for hele kroppen, og et bekvemt sovemiljø. Sengens avtagbare trekk gjør det enkelt å opprettholde en ren seng og en god sengehygiene. Original Plus er anbefalt av det svenske Astma og Allergiforbundet.

Velg alternativ

VELG BEN TIL DIN NYE HILDINGSENG

Velg blant en rekke ulike modeller.

Sporet treben Hilding
Hilding

Velg mellom 5 lekre tekstiler på din nye Hilding seng! Beige – som har en lett linfarge, Grå – som minner om lyst stål, Mørkgrå – en lekker lys koksgrå nyanse, Brungrå – i herlig “café latte” nyanse og til slutt Blå – som i nordisk hav. Alle tekstilene har en melert tekstur som gir flott spill i fargene.

“Vi anbefaler alle å enten komme innom oss å se på tekstilene, eller få tilsendt gratis tekstilprøve. Et bilde sier kanskje tusen ord, men det er dessverre ikke alltid nok.”

Et vakkert sengetrekk kan gi ditt soverom en helt ny følelse. Med Hildings ECO tekstil får du dessuten en fresh og deilig soveopplevelse, samtidig som du gjør miljøet en tjeneste. Tekstilene er laget av Harmolan, et slitesterkt og smussavvisende fiber. For å opprettholde en ren og optimal sengehygiene kan du enkelt ta av og vaske trekket på sengerammene, uten å være redd for at fargene endres. Harmolan framstilles helt uten bruk av vann og PFC-kjemikalier. Fibrene kan også gjenvinne opp til 10 ganger, noe som gir materialet en livslengde på hele 100 år.

Miljøsertifisert

Vi stiller høye krav på våre tekstilleverandører og derfor har alle våre tekstiler et miljøsertifikat. Det betyr at de er testet for helsefarlige kjemikalier og at du kan være trygg på at du får et sunt og godt sovemiljø.

Fordi farger påvirkes av lys, kan fargegjengivelse fra skjerm til ditt soverom oppleves annerledes. Vi anbefaler at du bestiller en gratis tekstilprøve, dersom du er usikker på fargenyansene.

BESTILL GRATIS TEKSTILPRØVE ▷

OVERMADRASS

En bra overmadrass bidrar til å gi deg en sval og forberdet søvn gjennom natten, samtidig som den beskytter sengen din. Hildings overmadrasser har en perforert stoppning for bedre ventilasjon.

Hilding har et ekstra stort utvalg av overmadrasser med høy kvalitet som passer både store og små. Les mer om de 8 ulike modellene og deres forskjeller.

SENGEGAVLER

Skap et komplett sovemiljø med en vakker sengegavl! En sengegavl er ikke kun et vakkert møbel som kompletterer sengen, men også en behagelig avslutning mot soveromsveggen. Mykt for hode og behagelig om du sitter oppreist i sengen. Hilding har også en smart nakkestøtte som enkelt kan festes på hodegavlen. Perfekt for deg som liker å sitte å lese i sengen, eller kanskje sjekke PCén.

Sengegavlene trekkes i matchende tekstiler som sengene, og du kan velge blant mange modeller, knappestoppede, eller glatte, vegghengte eller gulvmodeller du enkelt klemmer mellom sengen og veggen.

Du bestemmer

Valgmulighetene er mange og det første du bestemmer er modell. Deretter går turen til valg av hvor mykt eller fast du ønsker å ligge. Når dette er bestemt velger du utseende på sengen, gjerne slik at denne harmonerer best mulig med stilen i ditt soverom. Finn et lekkert tekstil til sengerammen og velg dine favorittben. Til slutt setter du kronen på verket og finner den perfekte hodegavlen! Voila!

TILBEHØR TIL DIN NYE SENG

Sengelomme Hilding Bedtime

Sidelomme til oppbevaring, av f.eks fjernkontroll til justerbar seng, eller annet.

870 krVelg alternativ

Ottoman benk med oppbevaring grå

Ottoman – praktisk polstret benk i samme tekstil, med praktisk  oppbevaringsmulighet.

5 175 krVelg alternativ

Original Rammemadrass med oppbevaringskuffer Hilding Bedtime

Sengesokkel med store skuffer, trukket i samme tekstil som sengen.

Velg alternativ

Sengegavl trespiler røkt eik

Vegghengt nattbord med spilepanel i bakstykket. Finnes i natur og røkt eik.

3 585 krLegg i handlekurv

Hilding
Sjekk vår OUTLET og gjør et KUPP på en utstillingsmodell!
Se tilbudene
Hit enter to search or ESC to close