Skip to main content
search
0

CARPE DIEM BEDS OSLO

 Besøk vår butikk i Stortingsgaten 30, og vi hjelper deg med å velge riktig seng.  Stor utstilling med Carpe Diem Beds.

Carpe Diem Beds i Oslo

Endelig står vår nye utstilling med Carpe Diem Beds klart i våre nye lokaler i Stortingsgata 30, et stenkast fra Nationaltheatret stasjon i Oslo. Vi ønsker alle nye og eksisterende kunder velkommen til å prøveligge sine favorittsenger. Butikken er åpen alle hverdager, og vi hjelper deg med å finne en seng som tilfredsstiller dine søvnbehov!

Carpe Diem logo

EKTE HÅNDVERK

Dyp søvn gir energi til kroppen og drømmesøvn forfrisker hjernen. En seng bør også gi avlastning, slik at du unngår forstyrrelser i blodsirkulasjonen. Det betyr at sengen er utrolig viktig. Våre erfarne håndverkere vet dette. De arbeider med dyp konsentrasjon og alle trinn i monteringen kontrolleres nøye.

CONTOUR POCKET SYSTEM

Carpe Diem Beds har forbedret teknologien med spiralfjær i poser, ved å fokusere på et system bestående av individuelle spiralfjær som er polsteret hver for seg. Test av den nye teknologien, viser at levetiden og holdbarheten til Carpe Diem Beds’ Contour Pocket System har økt.

Premium Materialvalg

Hver enkelt del av sengene våre er laget av høykvalitetsmaterialer: Fra rammen av svensk furu, bolsterputer av bomull og ull og madrasser stoppede med Talalay lateks, ull og bomull. Alt er nøye utvalgt for å passe til Carpe Diem Beds og gi deg noen deilige dager. Din nye seng vil helt klart gi det mer nytelse i livet i lange tider.

Skaftö kontinentalseng

DESIGN DIN EGEN  CARPE DIEM BED

Hos Carpe Diem Beds kan du selv sette sammen din drømmeseng! Valgmulighetene er mange og det første du bestemmer er modell.

Deretter går turen til valg av hvor mykt eller fast du ønsker å ligge. Når dette er bestemt velger du utseende på sengen, gjerne slik at denne harmonerer best mulig med stilen i ditt soverom. Finn et lekkert tekstil til sengerammen og velg dine favorittben. Til slutt setter du kronen på verket og finner den perfekte hodegavlen!

Voila!

BOOK EN AVTALE MED VÅRE SENGESPESIALISTER OSS! 

Det er mange valg som skal tas når du bestemmer deg for din nye drømmeseng. Våre erfarne søvneksperter hjelper deg gjerne gjennom prosessen.

Vårt butikk i Stortingsgaten holder åpent på hverdager mellom kl. 09.00 og 16.00 alle hverdager.

Men, vi kan også bistå utenom åpningstid dersom dette passer bedre for deg.

Book avtale med søvnekspert

Kontinental-

senger

Dersom du leter etter en perfekt ergonomisk og skjønn søvnopplevelse anbefaler vi kontinentalseng med to eller tre madrasslag. I en kontinentalseng fra Carpe Diem Beds samspiller topp- og bunnfjæringen med hverandre. I tillegg finnes to av modellene med med et ekstra lag i midten; X-pocket. Det unike springfjærsystemet bidrar til at hver enkelt springfjær tilpasser seg kroppens form perfekt. Musklene slapper av og kroppen inntar en maksimalt avslappet soveposisjon.

Carpe Diem Beds har fire kontinentale modeller å velge blant; Skaftö, Sandö, Härmanö og Kornö. Toppmodellen Skaftö skiller seg ut ved at den har en ekstra innebygget funksjon for ryggstøtte som justeres med en enkel fjernkontroll. Takket være den bevegelige midtseksjonen kan du skape en perfekt harmoni mellom hofte- og skulderpartiet, og få en forbedret ergonomisk stilling når du sover eller hviler.

SKAFTÖ KONTINENTALSENG

Skaftö er Carpe Diems mest eksklusive kontinentalseng. Du kan lett justere Skaftö med et tastetrykk, slik at den er korrekt for kroppen din og din form.

Takket være et bevegelig midtparti, korsryggstøtten, i bunnen av sengen, kan du skape perfekt harmoni mellom dine hofter og skuldre på sengens overflate, uavhengig av høyde og vekt. Skaftö har innebygd den unike og patenterte Carpe Diem Beds Contour Pocket System for maksimal trykkavlastning og komfort.

Skaftö er det optimale alternativet for dem som ønsker å påvirke sin egen posturale komfort. komfort. Unike løsninger for unike mennesker gjør Skaftö til drømmesengen for dem som virkelig ønsker noe ekstra. Alt dette i kombinasjon med et stilfullt og elegant design.

Velg alternativ

Carpe Diem Beds

SANDÖ KONTINENTALSENG

Sandö er Carpe Diems mest populære kontinentalseng. Det som gjør Sandö så komfortabel er dens tre unike og interagerende springfjær-systemer, som gir deg enda bedre søvn og livskvalitet.

Sandö inneholder den patenterte Carpe Diem Beds Contour System, som tar hensyn til kroppens konturer og fremspringende deler, som skuldre, hofter og rumpe. Sammen med dybden til springfjærsystemet, gir det en følelse av vektløshet som bare må oppleves.

Sandö gir deg en fantastisk postural støtte og et stykke vakkert designet møbel. Designet med en lidenskapelig interesse for søvn og liv.

Velg alternativ

Harmanö kontinentalseng Carpe Diem beds

HÄRMANÖ KONTINENTALSENG

Härmanö er en vakker kontinentalseng med separate springfjærsystemer og en klassisk dobbel madrass. Vår unike og patenterte Carpe Diem Beds Contour Pocket System gir deg mer energi om dagen fra maksimal sovekomfort og trykkavlastning om natten.

Med stilfull design og selvsikkert utseende, er Härmanö det selvfølgelige valget for den bevisste kunde. Härmanö er lidenskap og harmoni i balanse.

 

Velg alternativ

Kornö rammemadrass Carpe Diem Beds

KORNÖ KONTINENTALSENG

Kornö er Carpe Diem Beds’ basis kontinentalseng. Det som gjør Kornö så komfortabel er det separate springfjærsystemet i doble madrasser, som gir virkelig god komfort.

Sengen kommer med den patenterte, trykkavlastende bunnen, som gir enda høyere sovekomfort.

Kornö har et flott design og er komfortabel å ligge i, her er sovekvalitet lik med livskvalitet.

Velg alternativ

JUSTERBARE / MOTORISERTE SENGER

Flere og flere av oss innreder soverommet som en multifunksjonell oase for søvn og avslapning. Et rom vi kan søke ro og hvile, men også et rom vi kan trekke oss tilbake, lese en bok eller se en film. Hvem drømmer vel ikke om en soveroms “suite” à la de fineste hotellrom. Med Carpe Diems Beds justerbare senger kan du skape den perfekte kombinasjon av avslapning og dyp søvn.

Den justerbare sengen kan stilles inn i flere posisjoner, og er perfekt dersom du ønsker å slappe av i en sittende stilling, eller ønsker å legge bena høyt etter en travel dag. Med den trådløse fjernkontrollen kan du også forhåndsinnstille dine favorittposisjoner. Raskt og enkelt!

Carpe Diem Beds

VINDÖ JUSTERBAR SENG

Vindö er Carpe Diems spektakulære justerbare seng som “svever” over gulvet på en søylefot. Og ikke nok med det, sengen har også korsryggstøtte og innebygd vibrasjonsmassasje for optimal komfort og avspenning. Denne sengemodellen kombinerer ekstravagant design og teknologi med optimal komfort på alle plan.

Det er mulig å velge Vindö med med ben i børstet stål med LED-belysning, eller en midtsøyle med stabiliserende gulvplate. Selve platen kan skjules diskret under et tykt, luksuriøst teppe som er spesialdesignet for Vindö, slik at det ser ut som om sengen svever.

Velg alternativ

Marstrand justerbar seng Carpe Diem beds

MARSTRAND JUSTERBAR SENG

Den justerbare Marstrand sengen er like vakker som den er smart og kommer med korsryggstøtte for ekstra komfort når du vil sitte i sengen. Du kontrollerer alle sengens funksjoner med et tastetrykk, og får dine personlige innstillinger for beste sovekomfort.

Marstrand har en tidløs design, komplett med et behagelig nattlys, som kan slås på etter behov. Med det unike og patenterte Carpe Diem Beds Contour Pocket System, vil denne sengen forme seg selv etter alle dine bevegelser og konturer, for best mulig trykkavlastning. I Marstrand, våkner du opp med et smil om munnen, klar til en ny dag.

Velg alternativ

Saltö justerbar seng Carpe Diem Beds

SALTÖ JUSTERBAR SENG

Den justerbare Saltö sengen kommer med alle de dokumenterte teknikkene som gjør CARPE DIEM BEDS senger så komfortable. Du kan alltid justere sengen nøyaktig som du vil ha den, enten du sitter eller ligger. Og uansett hvor mange ganger du skifter stilling, vil sengen følge alle dine bevegelser.

Den patenterte Carpe Diem Beds Contour Pocket System og de doble madrassene gir best mulig støtte og trykkavlastning for kroppen. Saltö kommer også med et behangelig nattlys som kan slås på etter behov.

Velg alternativ

Ramme-

madrass

Carpe Diem Beds populære rammemadrasser er perfekte for deg som leter etter en premium kvalitetsmadrass med følelsen av å være en kontinentalseng.  Rammemadrassene har nemlig et ekstra høyt springfjærsystem som sørger for god trykkavlastning for kroppen når du sover.  Nyt alle de flotte egenskapene som kjennetegner sengene deres – fantastisk komfort, fint håndverk og den patenterte Carpe Diem Beds Contour Pocket System.

De to modellene Malö og Koster kan trekkes i de samme eksklusive tekstilene som resten av Carpe Diem kolleksjonen og selvsagt har du også alle de samme benvalgene som på de øvrige modellene. Du kan rett og slett designe din egen seng, bestemme fargevalg, design og stilretning. Perfekt for deg som ønsker et helthetlig utrykk på soverommet!

Malö rammemadrass Carpe Diem Beds

MALÖ RAMMEMADRASS

Malö er Carpe Diem Beds’ mest populære rammemadrass og har et ekstra springfjærsystem, som gir nesten samme følelse som en kontinentalseng, en følelse av å være vektløs.

Uansett hvordan du ligger på en Malö, vil madrassen tilpasse seg kroppen. Det er fordi det unike og komfortable Carpe Diem Beds Contour Pocket System leser kroppens konturer og former seg etter hvordan du ligger.

I Malö sover du godt, både nå og i fremtiden. En god natts søvn gir energi for en ny morgendag.

34 580 krVelg alternativ

KOSTER RAMMEMADRASS carpe diem beds

KOSTER RAMMEMADRASS

Koster er Carpe Diem Beds’ basismodell, en rammemadrass med alle de egenskapene som kjennetegner sengene deres – fantastisk komfort, fint håndverk og den patenterte Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster er håndlaget av erfarne håndverkere med materialer av høyeste kvalitet.

Når du velger en Koster får du mye for pengene! Du får en vakker og komfortabel seng som vil hjelpe deg med å våkne opp frisk og uthvilt i mange år fremover.

Les mer

Lilla Harpö madrass Carpe Diem Beds

Lilla Harpö MADRASS

Lilla Harpö leverer optimal komfort til sengerammen du foretrekker. Madrassen er 26 cm høy og finnes i flere størrelser for enkeltseng, dobbeltseng og king size seng. Vårt patenterte Visco Elastic Bottom Layer fungerer i Lilla Harpö-madrassen. I stedet for at bevegelsene dine spretter tilbake og skaper press mot kroppen din, absorberes den kinetiske energien fra de stiveste fjærene i stedet og sørger for at kroppen din kan nå en avslappet stilling. 

20 230 kr-40 920 krVelg alternativ

Stora Harpö madrass Carpe Diem Beds

Stora Harpö Madrass

Stora Harpö er Carpe Diem Beds 30 cm springfjærmadrass i førsteklasses kvalitet. Den har det patenterte Contour Pocket System som gir en luksuriøs, nesten vektløs følelse. Tilgjengelig i flere størrelser. Velg mellom 34 eksklusive stoffer i vakre farger.

31 350 kr-62 700 krVelg alternativ

TEKSTILER

Gratis tekstilprøver

Carpe Diem Beds lar deg velge blant en rekke tekstiler når du skal designe din seng! Velg blant 32 nøye utvalgte tekstiler fra anerkjente produsenter som Designer Guild og Romo. I Classic Collection finnes en rekke lekre ulltekstiler i fargene sand, lysegrå og svart. I Luxury Collection finnes lin,velour og semskede kvaliteter i mange spennende farger og nyanser.

Exclusive Collection kan kombineres og matches med Classic Collection for en enda bredere uttrykk på stil og utseende. For eksempel kan du kombinere et spennende og dristig tekstil fra Exclusive Collection på sengegavlen med et mykere tekstilvalg fra Classic Collection på sengen.

Valget er ditt!

CLASSIC COLLECTION

EXCLUSIVE COLLETION

Luxury overmadrass Carpe Diem beds grå

LUXURY VENDBAR OVERMADRASS

Den eksklusive overmadrassen luxury er følsom og myk med bomullstoppet sommerside, ullstoppet vinterside og talalaylateks i midten. Praktisk og komfortabelt året rundt. I tillegg kommer denne luksuriøse overmadrassen med valgfritt tekstil rundt madrasskanten som matcher sengen forøvrig. Høyde 7,5 cm.

Prestige overmadrss Carpe Diem Beds

PREMIUM OVERMADRASS

Den deilige overmadrassen Premium har en kjerne av talalaylateks, fiberstoppet quilt, samt et avtagbart stretchtekstil som kan vaskes på 60 grader. Premium overmadrass er sydd med kuvertsøm og brodert logo. En myk og følsom overmadrass med stilrendesign. Høyde 7,0 cm.

Premium overmadrass Carpe Diem Beds

PRESTIGE OVERMADRASS

Overmadrassen Prestige er følsom, stoppet med talalaylateks og har et hvitt, avtagbart stretchtekstil med svart kontrastbånd som kan vaskes på 60 grader. Høyde 5 cm.

Skap et komplett sengemiljø med en vakker sengegavl

Carpe Diem Beds har en rekke vakre sengegavler som kan trekkes i matchende tekstil som sengerammen. Eller hvorfor ikke velge en  kontrastfarge som skaper en ekstra dimensjon i rommet?

Sengegavlene kommer i en rekke størrelser og utførelser, og du velger tekstil fra Classic eller Exclusive kolleksjonen. Valget er ditt!

Tykke luksuriøse gulvtepper på soverommet!

Se for deg et tykt, luksuriøst og mykt teppe som møter føttene dine når du står opp av sengen hver morgen. Finnes det en mer strålende følelse? Kanskje sommervarm sand… men det er en annen historie. Carpe Diem Beds´ soveromsteppe er stilig og enkelt i sin design. Den har en usynlig kantsøm som gir en fin effekt mot gulvet.

Gulvteppene kommer i tre standard størrelser, eller du velger spesialmål opp til 500 x 500 cm!

Soft Greige CDB Teppe
Medium Grey CDB Teppe
Light Beige CDB Teppe
Dark Nougat CDB Teppe
Dark Grey CDB Teppe
Cool Grey CDB Teppe
Carpe Diem Beds

Velg din favoritt

Justerbar, kontinental eller rammemadrass?

Valget er ditt – kvaliteten er uansett kompromissløs og valgmuligheten for eget design er stor! 

Holme nattbord

Dette moderne nattbordet har en større og en mindre hylle for oppbevaring. Plasseres med åpningen ut mot rommet som en vakker innredningsdetalj, eller vendt mot sengen for mer integritet. Finns i svart stål, krom- og messing look

Carpe Diem Beds Bedtime
Carpe Diem Beds

HOLME NATTBORD I MESSING

7 490 kr-9 490 krVelg alternativ

Carpe Diem Beds

HOLME NATTBORD I STÅL MED SORT FINISH

7 490 kr-9 490 krVelg alternativ

Carpe Diem Beds

HOLME NATTBORD I CHROME

7 490 kr-9 490 krVelg alternativ

Tøfler Carpe Diem Faux Fur Slippers

CDB Faux Fur Slippers

Tøfler i myk fuskepels som gir en luksuriøs følelse og holder føttene varme i de kaldere vintermånedene. Disse tøflene er silkemyke å ta på, og takket være CDB’s spesielle fargeteknologi ser materialet ut og beveger seg som ekte pels.

Faux pels slippers

590 krVelg alternativ

Carpe Diem silke kimono morgenkåpe

Sovemaske og kimono i Mulberry silke

Carpe Diem Beds’ silke sovemaske er perfekt for lyse nordiske netter, når fullmånen jager drømmene på flukt. Det kommer også til nytte under flyturen, eller når du endelig unner deg et avslappende øyeblikk i sofaen på dagtid.

Hit enter to search or ESC to close