Skip to main content
search
0

Innovation Living – et bærekraftig møbelvalg

Miljøvennlig og plassbesparende multifunksjon

 

revivus-sofa-bedSofamodellen Revivus er designet for å utvide boarealet ditt på en bærekraftig måte. Dette er hva den danske sjefdesigner Per Weiss tenker om fremtidens møbelvalg:

«Minimering av forbruk er den enkleste og mest effektive måten å begrense global forurensning på. Som forbrukere må vi prioritere å kjøpe produkter som vi har tenkt å beholde over en lengre periode.

Som designere og produsenter må vi utvikle og produsere produkter designet for lange livssykluser, inkludert bærekraftige materialer og med resirkulering i tankene. Revivus er designet  for å møte denne utfordringen.»

Per Weiss, Chief Design Officer

 

Ved å nøye velge miljøvennlige materialer som resirkuleres og fornyes, er Revivus sovesofa utviklet for å bidra til gjenoppliving av naturen.

recycle-fabric-revivusVivus-stoffeneVivus, er navnet på vårt ØKO-TEX-sertifiserte stoff laget av resirkulerte flasker. Ett Revivus-sofatrekk er laget av 3248 g plastavfall = ca 148 halvliters plastflasker.

Putene De indre trekkene til putene er laget av overflødig tekstil og putefyllet er laget av OEKO-TEX-sertifisert resirkulert fiberfyll. Dekslene er laget uten glidelås for enkel resirkulering.

Rammen For å gi maksimal holdbarhet er rammen laget av en sterk og slitesterk metallkonstruksjon, og alle enkeltdeler kan fornyes ved skade. Alle metalldeler er pulverlakkert i resirkulert pulver. Bortsett fra plastbeslag som er lett å fjerne, er rammen en 100 % metallkonstruksjon, optimalisert for resirkulering

bounded-foam-revivusMadrassen Basen på madrassen er laget av miljøvennlig limt resteskum. Bindingsskum er laget av kvalitetsskumrester som granuleres og omformes. Hos Innovation Living har vi produsert og brukt bindingsskum i våre madrasser siden 1995. Toppen av madrassen er laget av 2 forskjellige lag mykt ØKO-TEX sertifisert skum.

Overtrekkene Revivus er utstyrt med vaskbare trekk som er enkle å ta av og på igjen, noe som gjør det enkelt å rengjøre. Trekkene kan fornyes ved behov. Trekkene er laget uten glidelåser for enkel resirkulering.

 

 

Flatpakket sovesofa

MILJØ Flat pack er kjernen i vårt DNA Flatpakning betyr minimalt volum under transport og dermed minimalt CO2-utslipp. Samtidig skaper flatpakket design muligheten til å fornye de enkelte

komponentene i designet dersom de er utslitte eller skadet. Flatpakking har vært en Innovation Living “signaturfunksjon” i mer enn 30 år.

 

I tillegg til å være en svært gjennomtenkt og helstøpt bærekraftig sofamodell, er Revivus en uformell sofa med et ledig “loose cover” som gir sofaen det avslappede utrykket. Og best av alt du kan enkelt gjøre om stuens midtpunkt til en praktisk seng og overnattingsmulighet når behovet melder seg. Hver eneste kveld om du ønsker eller når du har overnattingsbesøk.

 

Innovation Living´s sovesofaer setter komfort såvel som design i høysetet! Les mer om Revivius her.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close