Skip to main content
search
0
Bedtime Nordic Sleep logo liggende sort 500x500

Om oss

Vi fokuserer på at du skal sove godt – Søvn er livsviktig

Vårt sortiment inneholder mange produkter vi selv får produsert. Vi er ingen kjede og trenger ikke å forholde oss til overordnede markedsstrategier som låser oss til et visst produktsortiment eller brands. Vi selger kun det vi ønsker å selge, og det vi har troen på kan gir våre kunder en god natts søvn. Vi syntes det er mye av det samme der ute på markedet og derfor tilstreber vi et litt annerledes sortiment – et sortiment som fokuserer på kvalitetssøvn.

Vi i Bedtime er store tilhengere av å ha et godt samspill mellom vår «online» og vår «offline» tilstedeværelse. Etter å ha vært en nettbutikk med et lite showroom i flere år, åpnet vi i 2022 en ny butikk i Stortingsgaten i Oslo. Vi vil alltid ha like priser i butikk som på nett og vi jobber hardt for at du som kunde skal kunne få mest mulig relevant informasjon om våre produkter på nett. Og god gammeldags personlig service er vanskeligere å få til på nett. Vi forsøker å ha et godt utvalg av de mest populære produktene i butikken vår, så du kan prøve de før du handler, men med så mange ulike valgmuligheter kan vi dessverre ikke ha alle produkter i butikken.

Vårt hyggelig personale kan hjelpe deg å få et inntrykk av hvilken kvalitet og komfort det er på de aller fleste produktene i vårt sortiment. Vi tenker også at det gir kunden en trygghet at man har mulighet til fysisk kunne komme i butikken og prate med oss om det skulle oppstå noe med produktet du har handlet i nettbutikken. Vi gjør også avtaler med kunder etter forespørsel. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss, eller besøk oss gjerne og slå av en prat med en av våre erfarne medarbeidere i butikken.

Om oss

Helene Årstad, daglig leder

Produkter av høy kvalitet

Vi velger kun produkter i vårt sortiment som vi mener er godt nok for våre kunder, og som vi ellers ville anbefalt til våre venner – selv om de ikke ble kjøpt hos oss. Derfor vil du som kunde kunne dra nytte av våre personlige erfaringer med de ulike varene, da de fleste som jobber her har en Innovation Living sofa, en Hilding seng, en Fatboy beanbag, Bedtime silkesengesett eller lignende hjemme!

Vi har valgt blant annet danske Innovation Living som sofaprodusent. For oss er det viktigst at sofaen er god å sitte i og sove på, og for kundene er det ofte viktigst at sofaen er fin å se på. Vi anbefaler Innovation Living på det høyeste da de er eksperter på å kombinere topp komfort og enestående dansk design. Sofaene kan spesialbestilles i alle DISSE stoffene.

Vi tilbyr et stort sortiment av sengetøy, der vi har vårt eget brand Bedtime Collection i silke og bambus på grunn av deres gode egenskaper. Vi tilbyr også  kvalitetssengetøy fra blant annet Halvor Bakke.

Vi tilbyr også en rekke produkter innen kategorien «Interiør» for å gjøre det enklere for våre kunder å få inspirasjon, en hyggelig og særegen atmosfære i hjemmet.

Vi jobber mot en grønnere linje

  • Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn og vi er medlem i Grønt punkt og deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje. 
  • Vi benytter oss av Elretur sitt retursystem for avfall av elektroniske produkter. Alt av elektronisk utstyr kan leveres vederlagsfritt for gjenvinning hos oss.
  • Vi har kun produkter som er øko-tex sertifiserte.
Om oss

Vi er en norsk nettbutikk 🇳🇴

Det er ingen toll eller avgifter på våre varer.

Vi er en seriøs aktør på markedet

Denne online ratinglogoen fra Bisnode oppdateres daglig, og er derfor alltid ”ferskvare”. Bedtime er kvalifisert til AAA-rating som er den høyeste rangeringen. Det vil si at foretaket har en sterk økonomi, er veletablert og det er ikke registrert betalingsanmerkninger av betydning eller revisors anmerkninger på oss. Vi er en aktør det er trygt å handle med.

Om oss

Hit enter to search or ESC to close