VI FOKUSERER PÅ AT DU SKAL SOVE GODT

– også på din sovesofa

Sovesofa

Din sovesofaspesialist!

Innovation Living jobber for at design og funksjonalitet skal gå hånd i hånd for å skape innovative sofaer og sovesofaer av god kvalitet. I Bedtime jobber vi med fokus på  god søvn og tilbyr sovesofaer som egner seg både til soverom, stua og til offentlige rom. Først og fremst har vi valgt Innovation Living sine sofaer på grunn av deres gode sovekomfort. Er du på jakt etter en praktisk sovesofa, dagseng, liten eller stor 2-seter, 3-seter, hjørnesofa eller modulsofa bør du legge turen til oss. Der kan du prøvesitte og gjennomføre din egen test av hvilke sovesofa du liker best!

Bor du utenbys sender vi selvsagt gratis stoffprøver på alle våre modeller.

ZEAL-STYLETTO-DAYBED-515-NIST-BLUE-3

Zeal Daybed

INNOVATION LIVING DAYBED & SOVESOFA

Vår bestselgende sofa. Zeal er en liten multifunksjonell hvileplass for hjemmet. Den er i tillegg ideell som gjesteseng når du har overnattingsbesøk. Springfjærer for ekstra god komfort og 70×200 cm liggeflate. Kommer i en rekke farger og med en rekke benvalg. Kontakt oss for gratis stoffprøve.

7 495 kr-7 825 kr 6 746 kr-7 043 krVelg alternativ

Siggmund sovesofa daybed Innovation Living

Sigmund Daybed

INNOVATION SOVESOFA & DAYBED

Utnytt plassen i hjemmet med en konverterbar daybed. Sigmund daybed kan konverteres fra en sofa til to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Stilig dansk design gjør at den passer i nesten alle rom. Liggeflate 80/160×200 cm. Springfjærer for ekstra god komfort.

12 005 kr 10 805 krVelg alternativ

Frode sovesofa beige Innovation Living

Frode Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

En stilig og plassbesparende sovesofa, designet for økt sovekomfort. Sofaen kan leveres både med og uten armlener, og har har en ekstra komfortabel madrass, toppet med et skumlag. 140×200 cm liggeflate.

14 825 kr-17 560 kr 13 343 kr-15 804 krVelg alternativ

ghia-by-innovation bedtime

Ghia Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA & DAYBED

En av vår bestselgende daybeds. Ghia er en luksuriøs daybed passer i nesten alle rom. Sideklaffene har 5 posisjoner og kan enkelt justeres fra sofa til seng. 10 cm springfjæremadrass som gir god komfort til både sitting og ligging. Liggeflaten er 80×210 cm.

11 070 kr-12 250 kr 9 963 kr-11 025 krVelg alternativ

Osvald-sovesofa Innovation Living

Osvald Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

Osvald er en stilig sofa med praktisk oppbevaringsrom under. Dansk design beregnet på deg med begrenset plass hjemme. Liggeflaten er 150×200 cm. Kontakt oss for gratis stoffprøve.

19 560 kr 17 604 krVelg alternativ

Cubed 140 with arm Bedtime

Cubed 02 Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

Cubed sovesofa kommer i feler størrelser med og uten armlene. Denne stilige og komfortable sofaen brettes enkelt ut til en dobbeltseng med 160×200 cm liggeflate.  Kontakt oss for gratis stoffprøve.

16 185 kr-18 345 kr 14 567 kr-16 511 krVelg alternativ

Malloy sovesofa modulsofa

Malloy Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

Malloy er en lekker designsofa med moderne linjer. Dansk design på sitt beste. Det er en komfortabel salongsofa som lett forvandles til en funksjonell seng.

22 870 kr 20 583 krVelg alternativ

Aslak sovesofa daybed i blå

Aslak Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA & DAYBED

Aslak sovesofa har et design basert på stolte danske designtradisjoner. I tillegg til hev og senkbar rygg (2 trinn), som transformerer sofaen til en seng, kan man heve og senke sidene som gir deg mulighet til å heve hodet (4 trinn).

22 870 kr 20 583 krVelg alternativ

Merga sovesofa Innovation Living beige

Merga Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

Merga er preget av et avrundet romslig sete, store ryggputer og en romslig oppbevaringsboks. Med ben i svart lakkert eik, unik myk komfort og smart mekanisme som sikrer enkel konvertering fra sofa til seng.

13 045 kr 11 741 krVelg alternativ

Rollo daybed grå Innovation Living

Rollo Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA & DAYBED

Rollo er en liten, nett og multifunksjonell daybed som passer utmerket når du har overnattingsbesøk. Dagseng eller overnatting, valget er ditt. Sofaen kan leveres i alle tekstilene fra Innovaion Living sin kolleksjon, og har flere benvalg.

5 985 kr-11 100 kr 5 387 kr-10 130 krSelect options

Muito sovesofa Innovation Living

Muito Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA & DAYBED

En europeisk arketype. En klassisk, presis og tidløs design med bevisst og utrulig fokus på enkelhet og funksjonalitet.

22 870 kr 20 583 krVelg alternativ

Sovesofa
Long Horn_sofa_with arms_565_Twist_Granite-4

Long Horn DEL Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

Long Horn Excess Lounger blir ekstra komfortabel med armlen i valnøttfiner. En skulpturell sovesofa utenom det vanlige! Stor sittedybde og rygg som valgfritt kan settes i tre ulike vinkler.

19 810 kr-25 745 kr 17 829 kr-23 171 krVelg alternativ

Revivus sovesofa med looscover i beige lin
Sovesofa

Revivus Sovesofa

INNOVATION SOVESOFA

Revivus er designet med hensyn til miljøvennlige materialer og resirkulering, enkelt vedlikehold og absolutt plassbesparende multifunksjon. Deilig og uformell sovesofa med avtagbart loose cover.

15 135 kr 13 622 krVelg alternativ

Innovation Living Januarsalg 2022

JANUAR
SALG

Zeal daybed sovesofa

En dagseng eller daybed er en type møbel som kan brukes som seng, sitteplass eller til hvile og avslapping i fellesrom. Rammen kan for eksempel være laget av tre eller metall. En dagseng er en krysning av en sjeselong, en sofa og en seng.

Dagsenger har vanligvis rygg og armlener / gavl, og kan gjerne være på størrelse med en enkeltseng. Mange dagsenger har også en uttrekkbar seng for å utvide for å øke sengekapasiteten med ytterligere en sengeplass.

Se alle våre Daybeds!

En sovesofa er vanligvis en sofa hvor sitteområdet kan trekkes eller brettes ut for å danne en seng man kan sove på. Soveområdet kan for eksempel være en metallramme eller uttrekkbar treramme med en madrass.

Bedtime har sovesofaer i mange forskjellige størrelser, både med smale og brede liggeflater.  Madrassen er ofte enten en fjær- eller skummadrass, og denne er integrert i sofaens sete, rygg eller gjemt inne i sofaen.

Se alle våre Sovesofaer!

Overmadrass til din sovesofa!

Beskytt sovesofaen din med en behagelig overmadrass med vaskbart trekk. Ikke bare tar du vare på sofaen din, men du jevner ut liggeflaten og får en enda mer behagelig søvnopplevelse. Særlig anvendelig er overmadrasssen for sovesofamodeller med to-delt liggeflate, eksempelvis alle Innovation Livings slyder modeller.

Overmadrassen kan enkelt rulles sammen og kommer med et praktisk bærehåndtak.

Innovation Living overmadrass til sovesofa

2 245 kr-3 070 kr 2 021 kr-2 763 krVelg alternativ

Innvi din nye sovesofa med

en fresh ny dyne og pute!

Enten du skal tilby din nye sovesofa som ekstra overnattingsplass for gjester, eller om du skal nyte den selv – hva er vel ikke bedre enn å legge seg i en ny fresh dyne og pute?

Vi har dyner i mange størrelser og kvaliteter. Veld mellom svale sommerdyner, varme vinterdyner eller helårsdyne. Vi har dyner og hodeputer i den fineste Muscovy andedun,  eksklusive gåsedun, eller hva med en deilig silkedyne?

Se våre tilbud på utstillingsmodeller i vår Outlet

 

En butikk er på mange måter som en levende organisme som stadig endrer seg. Så titt og ofte selger vi gjerne våre utstillingsmodeller til reduserte priser – for å gi plass til nye modeller. Alle våre Outlet tilbud finner du her. Dessverre får vi ikke fraktet store møbler på en forsvarlig måte da de er ferdig montert og uemballert, så alle tilbudene på denne siden må du hente i vår butikk på Helsfyr. Alle varer vi legger ut her er kun brukt i utstilling og er i god stand (som ny).

Sjekk vår Outlet
Bambus sengesett i lilla auberginefarge

Ikke glem sengetøyet!

 

Hva er vel ikke bedre enn opp re opp sengen med vakkert sengetøy? Vi har sengetøy i sateng, silke, bambus og flanell. Ikke minst har vi sengetøy fra eventyrlig oppusser og interiørdesigner Halvor Bakke. Sjekk ut vårt utvalg av lekkert sengetøy!