Skip to main content
search
18

BEDInside – design din egen sovesofa fra scratch!DESIGN DIN EGEN NORSKE HOVDEN SOVESOFA

BedInside er et helt unikt sovesofakonsept fra norske Hovden Møbel. Konseptet lar deg faktisk bygge din helt egen drømmesofa ved hjelp av en rekke ulike sofakomponenter. Valgmulighetene er faktisk så mangfoldige, at hver enkelt sofa blir helt unik for hver enkelt kunde. I tillegg er kjernen i selve sovesofaen konstruert slik at dette er en av de enkleste og mest praktisk sovesofaene å betjene. Med et enkelt grep vippes hele madrass- og sengedelen ut av sofaen , og vipps så er soveplassen klar til å nytes!

Se alle BEDInside modellene her!

BEDinside -den perfekte sovesofa

BEDinside representerer den beste sovesofa fra Hovden Møbel. Sittekomforten er like god som i en tradisjonell sofa og en BEDinside gjøres om til en behagelig seng i en enkel bevegelse uten å ta bort verken sitte- eller ryggputer. At du slipper å fjerne rygg- og seteputene er faktisk et stort pluss, dersom du har liten plass i rommet og setter pris på at soverommet er ryddig når du går til sengs. Altså, – ingen løse puter som ligger og slenger på gulvet med BedInside modellene. Sengekomforten er så god som den kan bli i en sovesofa -nært opptil en fullverdig seng. BEDinside har selvsagt fått Møbelfakta-godkjenning.

 

Bedinside utrekksmekanisme sovesofa slow motionKraftig uttrekksmekanisme og valgfri madrasskomfort

BEDinside er et modulbasert byggesystem med et av markedets beste sovesofamekanismer. Den patenterte innvendige uttrekkssengen er en kraftig stålkonstruksjon og leveres komplett med madrass etter ditt valg. BEDinside madrassene er hele 200cm lange, i motsetning til mange andre sovesofaer som kun er 190 cm i lengden. Og de ekstra 10 centimetrene kan være gode å ha dersom du er en høy person.

Brukes sovesofaen sjelden, bør du la den stå utslått av og til. Unngå å lukke mekanisme med sengetøy liggende på.

Uttrekksengen er utviklet for hyppig bruk og leveres med fem års garanti.

 

En god sovesofa kreves sin madrass!

Alle madrassene i BEDInside er 14cm høye, og du kan velge mellom bonellfjærmadrass, pocketfjær-, latex- og viskoelastisk madrass. Hva du velger kan bero på personlige preferanser, eller hvor ofte du skal benytte utrekkssengen. Skal sovesofaen benyttes som seng  på daglig basis,  eller er den kun er beregnet for gjesteovernatting? Invester i en god madrass om du skal benytte sengefunksjonen ofte eller på daglig basis!

Pocketfjærmadrass – individuelle springfjærer i pose

For deg som ønsker en madrass som sirkulerer luft og fuktighet med optimal trykkavlastning

BEDInside – design din egen sovesofa fra scratch!

Bonellfjærmadrass – sammenkoblede springfjærer

For deg som ønsker en madrass som sirkulerer luft og fuktighet, med god trykkavlastning

Hovden Bedinside bonell madrass

Latex skummadrass

For deg som ønsker en allergivennlig skummadrass, som ikke blir for varm om natten og som gir god trykkavlastning.

BEDInside – design din egen sovesofa fra scratch!

Viskoelastisk skum madrass – memory foam

For deg som ønsker en madrass som former seg etter kroppen din ved hjelp av kroppsvarmen, med optimal trykkavlastning.

BEDInside – design din egen sovesofa fra scratch!

Stor eller liten sovesofa?

Sovesofaene fåes i fem ulike bredder, så liten eller stor plass – finnes det en uttrekkbar sovestol, halvannen seter “loveseat” eller sovesofa som passer. BEDinside leveres i fem ulike størrelser. Du kan velge blant følgende madrassmål;  75x200cm, 116x200cm,140x200cm, 160x200cm, 180x200cm. Armlene kommer i tillegg til de innvendige madrassmålene, og det er nå du kan begynne å bli kreativ og finne frem din indre møbeldesigner!

Armlene Bedinside

Velg mellom ni ulike design på armlener!

Hovden Møbel lar deg nemlig velge blant en rekke forskjellige armlener på din BedInside sovesofa. Hele 9 lekre varianter, armlener som definerer både “look” og funksjon. Ønsker du deg et bredt armlene du kan sette kaffekoppen på, og med praktisk oppbevaringsmulighet for sengetøy eller pledd, velger du “Store” armlene. Ønsker du deg en nett og moderne sovesofa med tidsriktige smale armlener går du for “Space” armlene. Eller er det viktig for deg at din nye sovesofa stjeler minst mulig plass i rommet, velger du rett og slett den enkle dekkplaten i stedet for armlener. Alle størrelser, design og moduler kan kombineres etter ønske.

Bedinside 116 space armlene

BEDINSIDE 140 cm 

SPACE ARMLENE

En stram og stilren sovesofa med smale arrmlener. Les mer.

 

 

BEDInside – design din egen sovesofa fra scratch!Tekstil – over 135 valgmuligheter

Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Hovden Møbel tilbyr over 135 ulike tekstiler og huder fra sin rikholdige tekstilkolleksjon. Og skulle ikke dette være nok å velge blant, kan du også sende inn ditt eget tekstil.

Hovden Møbel produserer etter ditt ønske, med ditt favorittdesign for øye. Hos oss i Bedtime kan du besøke vår butikk i Stortingsgaten 30 og ta alle tekstilene nærmere i øyesyn. Bor du utenbys sender vi deg selvsagt tekstilprøver pr. post. Se alle tekstilene for Hovden sovesofaer her: 

Tekstilene er gruppert i fire stoffgrupper (forkortelse SG på våre nettsider); A, B, C og Hud, der stoffgruppe A er det rimeligste alternativet. 

Benvalg BEDinside BEDInside lar deg også velge finishen på bena, og du kan velge mellom seks ulike ben. Hvitoljet, oljet, gråoljet, smoked, sort og stål. Vi anbefaler gjerne at du tar hensyn til gulvet når du velger sofaben. Det blir helhet i interiøret når du matcher sofaben med utførelsen på gulvet ditt, eksempelvis hvitoljet ben til hvitoljet eikegulv, eller at du tar opp øvrige interiørdetaljer. Har du f.eks  et sort understell på sofabordet, vil smoked eller sorte sofaben passe godt.

Modulbasert sovesofakonsept

BEDInside er et modulbasert sovesofakonsept, og ønsker du deg et hjørneoppsett med sovesofa, en L-formet romslig sofa eller en deilig sjeselong du kan hvile bena på, så har du en rekke valgmuligheter med BedInside konseptet.  Bygg din egen BEDinside akkurat etter dine behov, din familie, venner og overnattingsgjester.

 

Oppsett – bygg din favorittløsning

Tre av våre mest valgte alternativer, men du står fritt til å bygge akkurat den løsningen som passer for deg.

Sjeselongoppsett

Sjeselongoppsett 116

L-oppsett L-oppsett 116

 Hjørneoppsett

140 hj 2-seter m/oppbevaring

Hovden bedinside 3 seter med First 140 avlagt pallbord i ly sbeige

Praktisk og ryddig  med oppbevaring

Hvor gjør vi av sengetøyet? BEDinside tilbyr flere praktiske løsninger for oppbevaring av sengetøy. Modulene uten uttrekkssengen i skroget har oppbevaringsfunksjon: 1-seter, 2-seter, sjeselong og L-modul. I tillegg kan du velge frittstående paller tilhørende BEDinside byggesystemet med smart oppbevaringsfunksjon beregnet for Compact Living.

Sjekk ut disse praktiske bord og pallene; Pallbord avlangtPallbord buet og den kvadratiske Modulpall. Det samme har også armlenedesignet “Store”. Puter og dyner må alltid tas bort før BEDinside gjøres om fra seng til sofa. Laken kan forbli påsatt madrassen.

Vi i Bedtime kan sovesofa, og hjelper deg gjerne til å velge riktig produkt! Vi lar deg velge etter dine individuelle ønsker og behov. Du velger modell, teknisk løsning og størrelse. Bak alle Hovdens produkter ligger solide løsninger og kritisk materialvalg, og produksjonen er styrt av deg som kunde – Hovden  produserer din sovesofa akkurat slik du vil ha den!

RELAX & ENJOY!

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close