Skip to main content
search
0
INNOVATIONLIVING-LOGO

KVALITET


Vi tror på en kvalitet – som varer

Innovation Living – sovesofa på nett og i butikk

Velkommen til Innovation Living i Oslo, din sovesofaspesialist som kombinerer det beste innen design og kvalitet. Enten du allerede er kjent med vårt sortiment eller ønsker å oppgradere til det beste, er du på rett sted. Les videre for å avdekke historien bak Innovation Living, utforske våre valgmuligheter og oppdage de eksklusive tilbudene i vårt januarsalg.

  • Innovation Living i Oslo spesialist på sovesofaer som kombinerer design og kvalitet.
  • Trygg handel på nett og fysisk utstilling/butikk av sovesofaene i Oslo
  • Innovative, slitesterke sovesofaer og daybeds med god estetisk dansk design.
  • Miljøbevisst produsent som verdsetter et varig miljø og bærekraft
  • Ansvarlig produksjon av møbler og aktiv deltakelse i å støtte lokalsamfunn.
  • Stort produktsortiment og mange valgmuligheter:

SOVESOFAER DESIGNET  FOR “COMPACT  LIVING”

Utvid ditt boareal

Den danske sovesofaprodusenten Innovation Living ønsker å tilby møbler som utgjør en forskjell i hverdagen. Godt design som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Innovasjon Living er ikke bare et navn, det er det vi gjør! God estetisk design skal gå hånd i hånd med stor funksjonalitet og god komfort. Derfor har selskapets fokus alltid vært på å skape langvarig design med en moderne appell.

HISTORIEN BAK DEN DANSKE DESIGNPRODUSENTEN

Innovation Living™ er et dansk møbelselskap bygget på den stolte danske tradisjonen med møbeldesign.  Selskapets filosofi er at form og funksjon må gå hånd i hånd for å skape innovative, slitesterke sovesofaer og daybeds  for daglig bruk.

Siden 1989 har Innovation Living  dedikert oss til design og utvikling av multifunksjonelle sovesofaer, men det hele startet i 1971 med en god idé i ånden til flower power-generasjonen – beanbags til grunnleggeren, Flemming Højfeldt. Etter hvert som konseptet vokste, ble Innovation Living™ belønnet med flere designpriser og engasjert seg i et meget fruktbart samarbeid med den kjente danske designeren, Verner Panton. I dag er vi stolte over å kunne kalle Innovation Living™ en kjent spesialist på sovesofa.

Innovation Living™ is a Danish furniture company built on the proud Danish tradition of furniture design.

En miljøbevisst møbelprodusent

Innovation Living prøver alltid å produsere til en bedre pris, men ikke for enhver pris!

Selskapet verdsetter et godt og varig miljø – i sin videste definisjon. Derfor blir det meste av resirkulerbart avfall som papp, plast, jern og metall separert og brukt i andre produksjoner. Restavfall, brennbart avfall forbrennes i lavforurensningsanlegg.  Innovation Living bruker et minimum av plast i emballasjen og har gått over til mer bærekraftige emballasjealternativer. Som et internasjonalt selskap ser vi det som vår plikt å bidra til bedre arbeidsforhold og et renere miljø for alle.

We believe in
a quality –
that lasts

Hvordan skiller Innovation Living-sovesofaer seg fra andre?

Innovation Living skiller seg fra andre møbelprodusenter ved at de kun fokuserer på sovesofaer, daybeds og multifunksjonelle sitte og sovemøbler.  Innovation Living er kjent for sin unike og danske tilnærming til design, og enestående kvalitet, skapt for å revolusjonere din søvnopplevelse.

Hvordan velger jeg riktig sovesofa for mine behov?

Start med å definere ditt bruksbehov; søvn eller sitteplass, plassen som er tilgjengelig og hvilke fargekombinasjoner som passer ditt interiør. Deretter kan du utforske vårt brede utvalg på nett, eller legge turen innom vår butikk i Oslo. Der kan du prøveligge ulike sovesofaer og daybeds i vår utstilling, samtidig som du får hjelp fra våre erfarne sovesofaspesialiter.

Les vår artikkel om hvordan du velger riktig sovesofa her ➤

Er Innovation Living en bærekraftig produsent?

Ja, Innovation Living verdsetter et godt og varig miljø – i sin videste definisjon. Derfor blir det meste av resirkulerbart avfall som papp, plast, jern og metall separert og brukt i andre produksjoner. Restavfall, brennbart avfall forbrennes i lavforurensningsanlegg.  Innovation Living bruker et minimum av plast i emballasjen og har gått over til mer bærekraftige emballasjealternativer. Som et internasjonalt selskap ser vi det som vår plikt å bidra til bedre arbeidsforhold og et renere miljø for alle.

Er Innovation Living en ansvarsfull produsent?

Ja, Innovation Living har alltid prioritert å gi sine ansatte best mulig arbeidsforhold. Lenge før det ble gjort tilsyn slik vi kjenner dem i dag, engasjerte selskapet seg i utviklingen av lokalsamfunn ved å aktivt ansette minoriteter og støtte opplæring av flyktninger og studenter.

Det danske selskapet er forankret i den danske kulturen hvor alle er like verdsatt uavhengig av bakgrunn eller stilling. I dag blir produksjonsanlegg i Ukraina og Kina kontinuerlig revidert mot amfori BSCI Code of Conduct for å sikre åpenhet og gode forhold for de som støtter og jobber for Innovation Living og deres leverandører.

Hvor lang tid tar det å få en Innovation Living sovesofa?

Alle møbler fra Innovation Living er tilvirkningsvarer der du som kunde selv velger utførelse på produktet, som f.eks. valg av tekstil, ben, komfort i madrass o.l. Når du har gjort dine valg settes sovesofasofaen i produksjon på fabrikken.

Standardtekstil

Standard leveringstid fra Innovation Living er ca. 4-5 uker. Dette gjelder når du velger å trekke di nye sovesofa i et av standardtekstilene i kolleksjonen.

Spesialtekstil

Velger du å bestille din nye sofa i et spesialtekstil  er leveringstiden mellom 6 til 15 uker.

Du liker kanskje..
Våre bestselgende sovesofaer!
På jakt etter en liten eller stor sovesofa?

 

Innovation Living har et godt utvalg av små og store sovesofaer med stilfull design og god funkjonalitet. Les mer her:

Finn den perfekte sovesofaen – en smart guide ➤

Oppdag Luoma – Den perfekte sovesofaen fra Innovation Living for deg med liten plass! ➤

 

Oppsummering

Innovation Living i Oslo tilbyr sovesofaer som kombinerer design og kvalitet. Fokus på “compact living” og danske designprinsipper, selskapet har vært dedikert til å skape multifunksjonelle sovesofaer siden 1989. De vektlegger miljøvennlig produksjon og bærekraftige materialer. Innovation Living skiller seg fra andre møbelprodusenter ved å spesialisere seg på sovesofaer og daybeds.

Historien bak selskapet går tilbake til 1971, og de har samarbeidet med anerkjente designere som Verner Panton. Selskapet er opptatt av å skape design med moderne appell og god funksjonalitet.

Innovation Living legger vekt på bærekraft, med resirkulering av materialer og minimal bruk av plast i emballasje. De prioriterer også ansvarlige produksjonsforhold, med revisjoner av produksjonsanlegg for å sikre god praksis.

For å velge riktig sovesofa, oppfordres kundene til å definere bruksbehov, tilgjengelig plass og interiørfarger. Sovesofaene kan tilpasses med valg av tekstiler, ben og madrasskomfort. Leveringstider varierer avhengig av valgte alternativer, med standard leveringstid på 4-5 uker og spesialtekstiler som kan ta mellom 6 og 15 uker.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close