Skip to main content
search
0

Dagene blir lenger, snøen er i retrett (enn så lenge) og våren nærmer seg. Da får vi jo mer og mer lyst til å legge vinteren bak oss. Mens vi lengter etter solens varme, kan det gi en ny giv i hverdagen å ønske våren velkommen inn i hjemmet. Selv om den kanskje ikke har ankommet helt enda. Her har vi 5 tips til hvordan man kan la seg inspirere med litt vårstemning i hjemmet.

1. Omfavn lyset
Slipp inn lyset! Vask vinduene og åpne opp for å slippe inn vårluften. Bytt ut de mørke tunge gardinene med noen lyse og lette. Tenk deg nøye om før du velger farge, gardiner kan prege et rom veldig mye estetisk sett. Med mer dristige farger som lilla eller gul kan de fort bli hovedfokus i rommet, men dersom du ikke planlegger å bytte dem ofte kan det være smart å holde seg litt mer nøytrale farger som lyse blå eller beige toner. Husk at ved å eksponere deg for mye naturlig lys, vil det hjelpe deg å sove bedre om natten!

2. Få farger ned på gulvet
Transformer gulvet så det matcher vårstemningen. Å bytte ut møbler er kostbart, men en enkel måte å få flere farger på gulvet er å kjøpe et nytt gulvteppe. Våre Lorena Canals tepper kommer i masse ulike farger og mønster, og i ulike tekstiler som ull og bomull. Alle teppene er vaskbare i vaskemaskin som gjør det enkelt å holde rent.

3. Pynteputer
Pynteputer er også en rimelig og effektiv måte å få en ny stemning i et rom. I nettbutikken har vi et stort utvalg av pynteputer i masse ulike farger og tekstiler. Disse egner seg like godt på soverommet som i stuen eller på barnerommet.

4. Planter og vårblomster
Litt friske vårblomster og planter i stuen gir en unik stemning og er et friskt pust i rommet. Finn inspirasjon på pinterest, instagram eller besøk nettsiden til de ulike blomsterforhandlerne for å finne ut mer om hva som er i sesong.

5. Vask og rydd
Ingen liker å vaske, men en skikkelig vårrengjøring gjør underverker for hjemmetilværelsen. Vask vinduer så du slipper inn lyset, vask gulvet med grønnsåpe og luft ut godt etterpå, så får man oppleve vårstemning med luktesansen også! Fjern alle “vintertingene” som saueskinn og tykke ullpledd. Eksperimenter med å flytte litt rundt på ting, flytt litt på sofaen eller noen stoler. Det er ikke så mye som skal til for at det føles helt nytt.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close