Skip to main content
search
0

Velkommen skal du være!

Det er mye som har skjedd i det siste. Nå har vi nettopp publisert en splitter ny nettbutikk – med ett hovedmål: Å gjøre din handleopplevelse hos oss så god som overhodet mulig. Og som om ikke det var nok, vi har også flyttet inn i større og finere lokaler, med plass til et mye større utvalg av produkter – som vi for øvrig har fått masse nytt av.

 

Bedtime.no

Netthandel er større enn noen gang før, og det bare vokser. Som bedrift (særlig i retail-bransjen) er det viktig å henge med i utviklingen. Derfor har vi publisert en ny nettbutikk for å gjøre kjøpsopplevelsen til våre kunder enda bedre. Men når vi i disse dager leser og hører om flere og flere butikker som sliter og antall konkurser i varehandelen bare øker, er det lett å glemme viktigheten av den gode gamle «brick and mortar» (fysiske) butikken. Etter å ha lett (ganske lenge) etter større lokaler, fant vi i fjor vår nye butikklokasjon på Helsfyr – hele 50 meter unna vårt gamle showroom (Hva skal jeg si, vi liker her på Fyrstikktorget ?). Vi i Bedtime er veldig opptatt av et godt samarbeid mellom fysisk og online butikkvirksomhet – og hvordan vi som bedrift blir bedre, desto bedre samspill vi har mellom online og offline, og dermed også jo bedre vi kan tjene våre kunder.

Bedtime – New and improved!
Netthandel er viktig, men vi kan jo ikke glemme den gode gamle fysiske butikken!

 

Så, hva ellers er nytt?

Vel, produktutvalget vårt er større og bedre enn noen gang før. På bedtime.no og i butikken vår, har vi masse nye godsaker fra våre mest kjære merker som Fatboy og Innovation Living, i tillegg til et splitter nytt merke – KARE Design. Også jobber vi med å få på plass enda mer. Vi kommer til å gå gjennom Innovation Living sin 2019 kolleksjon i et eget innlegg her, men hvis du ikke klarer å vente kan du lese mer i nettbutikken eller stoppe innom og ta en prat.

Bedtime – New and improved!
Villum fra danske Innovation Living – En av mange spennende nyheter.

 

Vi skal prøve å ikke kjede dere med alt for mye her, men litt selvskryt er vel lov? Følg med, så kommer vi plutselig tilbake med mer ?

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close