Skip to main content
search
15

Kvande Nordvik – en norsk køyeseng produsent med lokal forankring

Kvande Nordvik har i mer enn 50 år laget populære senger og køyer til det norske hyttemarkedet. Produsenten ønsker å være så lokale som mulig når de lager heltremøbler til hyttemarkedet. Målsetningen er å lage miljøvennlige kvalitetsvarer som skal vare i generasjoner.

I en tid der import og masseproduksjon dominerer markedet, holder den tradisjonsrike bedriften på Kvanne, litt nord for Sunndalsøra, fortsatt stand. Her har det i flere generasjoner vært laget møbler som skal vare i generasjoner. Kvande Nordvik produserer kortreiste møbler til soverom i hus og hytte, som utsetter miljøet for minst mulig skade.

Populære Elvegård og Holmgård – senger til hytte og hus

Kvande Nordviks mest populære senger er Elvegård og Holmgård.  Begge seriene kommer i en rekke modeller, blant annet enkeltseng, skuvseng, dobbeltsenger, køyesenger og familiekøyer, nattbord, garderober m.m. Og disse finner du i en rekke størrelser.

Holmgård familekøye Kvande Nordvik kullsort

Holmgård dobbelseng med skuffer 

Les mer om Holmgård familiekøye her:

DIY – Plassbygde senger og familiekøyer

Det flotte med kolleksjonen er at du selv kan montere dem, og allikevel oppnå et plassbygget kvalitetsutrykk. Konseptet med flatpakket leveranse sparer frakt og er skånsomt for miljøet. Og så er det opp til deg om du tar monteringsjobben selv og sparer penger, eller om du overlater monteringsjobben til andre.

Elvegård-familiekøye-skjerm

Elvegård familekøye med skuffeseng og tilhørende garderobe

Les mer om Elvegård familiekøye her:

Miljøvennlig norsk sengeproduksjon

Familiebedriften spede begynnelse må vi helt tilbake til 1968. Da startet Per Kvande og Jon Nordvik opp med produksjon av bord og benker i en kjeller på Kvanne.

Et annet av Kvande & Nordviks konkurransefortrinn er fleksibiliteten. De gjør gjerne tilpasninger og har fritt fargevalg der de blander maling i egne lokaler og leverer etter såkalt NCS-kode. Vi i Bedtime har standardutvalget i vår nettbutikk, men vi hjelper deg gjerne med spesialtilpassede møbler på forespørsel. Kort leveringstid er selvfølgelig også viktig.

 

Tradisjonsrike køyer og senger

Nygård og Fjellgård er to sengeserier som har hentet inspirasjon fra tradisjonelle norske senger. Senger med profilerte paneler og utsmykkede gavler. Fjellgård representerer den tradisjonelle sengen man fant på støler og setre i svunne tider, og passer ypperlig inn på høyfjellshytter i f.eks laftet tømmer.

Populære norske køyesenger og familiekøyer

Fjellgård familekøye med skuvseng

Les mer om Fjellgård familiekøye med skuvseng her:

NYGÅRD familekøyer og senger

Nygård serien er en flott sengekollekjon med inspirasjon fra tradisjonsrike gamle norske senger. Sengegavlene er vakkert ustmykket med enkle spiler og designen er lett og tidløs. Disse sengene er svært poplære og passer like godt inn i sommerhus og landsted ved kysten, som på fjellet.

Nygård familiekøye Kvande Nordvik i miljø

Elvegård familekøye med skuffeseng og tilhørende garderobe

Les mer om Nygård familiekøye her:

Kvande Nordvik kollesksjon er svært rikholdig og du kan velge blant 17 standardfarger som vi har i nettbutikken, men det finnes i tillegg ytterligere overflatebehandlinger. Send oss gjerne en forspørsel om tilleggsvalg på farger og spesialmål her. 

Se hele Kvande Nordvik kolleksjonen her: 

Fjellgård soverom

Fjellgård spesialtilpasset dobbelseng med skuffeseng og intergrert kommode.

Skyscraper familiekøye

Skyscraper – treetasjes familiekøye

Der det er hjerterom – er det husrom! Og har du det høyt under taket så er dette kanskje familiekøyen du leter etter når det skal huses mange overnattingsgjester. Skyscraper er den idelle køyesengen dersom du f.eks. har høyloftet skråtak  som skal utnyttes til det fulle.

Skyscraper familiekøye er den ultimate familiekøyen for deg med høyt under taket. Skyscraper familiekøye er 270 cm høy og kan ha opptil hele 7 sengeplasser. I tillegg kan Skyscraper leveres med en utrekkbar sengeskuff i bunnen, eller 2 skuffer for praktisk oppbevaring.

Les mer om Skyscarper her:

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close