Skip to main content
search
0
Carpe_Diem_Beds_logo_A_White_RGB
“I couldn´t find the bed of my dreams….
So I made it myself”

Börge Thuleskär

Carpe Diem logo

CARPE DIEM BEDS –

SVENSKE LUKSUSSENGER MED KVALITET & HÅNDVERK I HØYSETET

 

Velkommen til Carpe Diem Beds, hvor håndverk, kvalitet, og luksus forenes for å skape unike kontinentalsenger. Enten du er en dedikert Carpe Diem-tilhenger eller nysgjerrig på å oppgradere soveopplevelsen din, er dette stedet for deg. Les videre for å avdekke historien bak merket, utforske designvalgmuligheter og lære mer om Carpe Diem Beds patenterte Contour System.

HISTORIEN BAK Carpe Diem Beds – En kiropraktors visjon

Noen ganger kommer inspirasjonen fra de mest utenkelige steder – som en seng av lyng på en svensk øy. Men det er faktisk hvor ideen til Carpe Diem Beds of Sweden så dagens lys.

Fortellingen til Carpe Diem Beds begynner med at en ung mann ved navn Börje Thuleskär, bestemte seg for å utdanne seg som kiropraktor. Etter hvert som han lærte mer og mer om fysiologien og den menneskelige anatomi, gikk det opp for han hvor viktig god søvn er for både kropp og sjel. På det tidspunktet følte han at han burde foreta en betydelig investering i en ny seng – av meget høy kvalitet. Og det gjorde han. Men den opprinnelige entusiasmen førte til skuffelse, da sengen ikke oppfylte hans forventninger.

Så, på en varm og deilig sommerdag noe tid senere, tok Börje en båt til Stora Kornö, som er en øy utenfor kysten av Lysekil. Det var et idyllisk sted, hvor lyset og fargene flommet som i kaskader nedover svabergene og ut i det speilklare vannet. Her ankret han opp. Det glitret i vannskorpen og solen skinte lys og varm da han gikk i land. Han gikk barfot opp på svaberget og la seg på noe myk lyng. Alt var stille som det bare kan være i naturen og ikke et menneske å se. Lyngen støttet ham og formet seg mot kroppen. Her ble idéen bak Carpe Diem Beds født.

I dag utvikler og produserer Carpe Diem Beds kontinentalsengerrammemadrasserjusterbare senger og sengetilbehør av ypperste kvalitet til premiumsegmentet.

Contour Pocket System – Carpe Diem Beds unike springfjærsystem

Carpe Diem Beds’ patenterte Contour Pocket System er resultatet av mange års erfaring og forskning i kombinasjon med en lidenskapelig interesse i hele tiden finne sengens mest trykkavlastende egenskaper. Målet vårt er å levere et overlegent høyt komfortnivå, som sikrer at du våkner uthvilt i kropp og sjel, klar til å begynne dagen med et smil.

Uten å gå på kompromiss med kvalitet eller pålitelighet, har CARPE DIEM BEDS nå forbedret teknologien med spiralfjær i poser i deres fjærsystem, ved å fokusere på et system bestående av individuelle spiralfjærer. Normalt plasseres polstringen over fjærsystemet. I dette patenterte fjærsystemet, har CARPE DIEM BEDS polstret hver spiralfjær for seg. Dermed vedlikeholdes effekten til hver av spiralfjærene mot kroppen, og vi er glade for å kunne si at forskjellen er betydelig.

PREMIUM SENGER DESIGNET FOR AVSLAPNING

Stil, som komfort, betyr forskjellige ting for alle – og Carpe Diem Beds´ utvalg av senger og tilbehør er designet for å inspirere til kreativitet og fremme unikhet. Carpe Diem Beds mener at senger ikke bare skal virke beroligende for kroppen, men også for sjelen. Derfor har sengene en perfekt balanse mellom luksuriøs komfort og utsøkt stil.

Med forskjellige ben, sengegavler, stoff og funksjoner kan du tilpasse sengen din til å reflektere din smak og personlighet samt dine behov. Og etter hvert som trender kommer og går, kan du enkelt bytte tilbehør uten å måtte bytte seng. Drømmen vår er at sengen din blir en integrert del av livet ditt, og at den gir deg mange års avslappende søvn og estetisk glede.

EKTE HÅNDVERK – SENGER BYGGET FOR HÅND I SVERIGE

Det krever mot å sette navnet ditt på noe og åpent erklære det som “ditt arbeid”. Den som lager den må virkelig kunne stå inne for kvaliteten. Selvfølelsen og stoltheten våre håndverkere føler når de setter pennen til sengerammen sier sitt om deres engasjement. Det sier også mye om kvaliteten på sengene våre.

En og samme sengemaker bygger sengen din helt for hånd, med en fantastisk sans for detaljer og ansvar. Disse menneskene er mer enn bare håndverkere – de er kunstnere, som stolt signerer hvert mesterverk før det forlater hendene deres og oppfyller sin hensikt i ditt hjem og i ditt liv.

For de som setter pris på det beste innen senger og kontinentalsenger, er Carpe Diem Beds det opplagte valget. Historien, kvaliteten og naturen av håndverket gir deg en seng som ikke bare er et møbel, men en investering i din søvnkomfort. Med et bredt utvalg av designvalgmuligheter er det enkelt å finne din perfekte seng.

Visste du at Carpe Diem Beds senger er oppkalt etter øyer i den svenske skjærgården?

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør Carpe Diem Beds unikt?

Carpe Diem Beds produserer hver enkelt seng for hånd på kundens spesifikasjoner. Du velger selv ønsket komfort i madrassen og hvilket tekstil sengen skal trekkes i. Således er nær sagt hver eneste seng som lages av Carpe Diem Beds helt unik for hver enkelt kunde.

De aller fleste sengeleverandører har sine logotekstiler som de trekker sengene sine med. Carpe Diem Beds derimot lar deg som kunde velge i et stort utvalg av tekstiler fra Designers Guild og Romo.  Dette gir deg stor valgfrihet i designprosessen og din nye seng kan matche interiøret i soverommet.

Carpe Diem Beds er kjent for sitt håndverk og kvalitet i hver seng. Hver detalj er nøye designet for optimal komfort og luksusopplevelse.

Hvordan velger jeg riktig seng fra Carpe Diem Beds?

På våre nettsider kan du utforske Carpe Diem Beds brede utvalg av design og funksjoner, og velge den som passer din stil og behov. Selvsagt kan du også besøke vår butikk i Stortingsgata 30 i Oslo, og prøveligge de ulike sengene. Våre erfarne medarbeidere vil selvfølgelig veilede deg gjennom beslutningsfasen når du skal gjøre ditt valg.

Du kan også lese vår sengeguide som gir god veiledning når du skal velge din nye seng her ➤

Hvorfor er håndverket viktig for søvnkvaliteten?

Håndverket i Carpe Diem Beds sikrer at hver seng er laget med presisjon for å gi den beste søvnopplevelsen. Valg av kvalitetsmaterialer i kombinasjon med årevis med produksjonserfaring på fabrikken i Lysekil, sikrer deg som kunde en seng med ypperlig vekt- og trykkavlastning og lang levetid. Begge deler like viktige for god søvnkvalitet.

Er Carpe Diem Beds bærekraftig produsert?

Carpe Diem Beds tar ansvar for miljøet. Utforsk våre bærekraftige alternativer.

SOV MED GOD SAMVITTIGHET

Alle sengene våre er svanemerket og oppfyller strenge miljøkrav som gjelder i hele sengens levetid. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet – Talalay latex og stoffer med OEKO-Tex®-merke, økologisk bomull og gåsedun fra leverandører som respekterer dyrevelferd. Treverket i sengerammene våre kommer fra ansvarlig dyrkede og miljømerkede skoger.

Alle Carpe Diem Beds´ senger bygges for hånd i Sverige av våre kvalifiserte sengebyggere. Vi bruker kun de beste materialene – nordisk furu, stoffer fra Designers Guild og The Romo group og økologisk bomull.

Er det gode garantier på Carpe Diem Beds?

Garanti: 25 års garanti

Carpe Diem Beds garantiperioder er 25 år på ramme- og fjærbrudd, 10 år på motorer i justerbare senger. 

Carpe Diem Beds tidløse design og uslåelige kvalitet, sikrer deg en seng du kan ha for livstid.

Levering & Retur

LEVERING

Standard leveringstid:

Carpe Diem Beds – ca. 4-6 uker

RETUR

Alle møbler fra Carpe Diem Beds er tilvirkningsvarer der du som kunde selv velger utførelse på produktet, som f.eks. valg av tekstil, ben, komfort i madrass o.l. Merk at tilvirkningsvarer er unntatt fra angrerettloven og som kjøper mister du muligheten til å angre på bestillingen din.

Unntak fra angrerettloven :

Tilvirkningsvarer er unntatt fra angrerettloven. Det vil si at varer som er spesialbestilt og produsert etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. Dette gjelder varer som for eksempel har valg for mål, oppsett, tekstil, farge, ben og lignende.

Vindö justerbar seng

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close