Skip to main content
search
0

Utforsk Sigga – Smart designsofa for trange rom

Velkommen til Innovation Living, en sofaprodusent som brenner for å tilby funksjonelle og stilfulle møbler som passer for alle livsstiler. Denne gangen presenterer vi en en spennende designnyhet – Sigga! Enten du bor i en trang leilighet eller ønsker en kompakt og smart løsning, er Sigga den lille sovesofaen som virkelig gjør en forskjell.

Begrenset Plass?

Når du står overfor begrenset plass, er det avgjørende å velge møbler som både er funksjonelle og estetisk tiltalende. Sigga fra Innovation Living er en liten sovesofa som imøtekommer begge disse behovene. Med sitt intelligente design og kompakte størrelse er Sigga det perfekte valget for de som ønsker å maksimere plassen uten å inngå kompromiss med komfort og stil.

Designsofa à la Paul Smith og De Padova

Sigga X er en sovesofa omfavnet av sømdetaljer inspirert av Paul Smith og De Padova. Sikksakk-sømmemønstrene fremhever en sofistikert detalj som gjør en forskjell. Så er du på jakt etter en liten og stilig design sofa bør du kikke nærmer på Sigga X.

  • Utforsk Sigga: Lær mer om allsidigheten til Sigga – en smart løsning for trange rom og små områder.
  • Perfekt for begrensede plasser: Enten det er en liten leilighet eller et trangt rom, gir Sigga en enkel måte å få både en sofa og en seng.
  • Liten sovesofa: Sigga er en liten sovesofa med stor påvirkning, ideell for de som ønsker et flerfunksjonelt møbel.
  • Studenthybler: Gi studenthybelen din en oppgradering med Sigga, den praktiske og kompakte sovesofaen.

Hvorfor bør jeg velge Sigga?

Sigga er spesielt designet for compact living, noe som gjør den til den ideelle løsningen for all som ønsker seng og sofa i ett. Den gir deg både en komfortabel designsofa og en behagelig dobbelseng. I tillegg er den en sofa med “det lille ekstra” på designfronten.

Hvilke farger og stiler er tilgjengelige for Sigga?

Sigga sovesofa kommer i to varianter. En lys beige utgave med rustrød zigsag søm, og en blå variant med rød zigzag søm.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om Sigga og andre Innovation Living-produkter?

Bedtime har et stort showrom med en rekke av Innovation Livings modeller utstilt. Du finner oss i Stortingsgaten 30, rett ved Nationaltheatret i Oslo, du kan også bestille Sigga i vår nettbutikk:

Sigga X Sovesofa

Er komforten på Sigga redusert på grunn av størrelsen?

De individuelle springfjærlommene (pocket spring) i Sigga sørger for at det påføres trykk på hver enkelt fjær for bedre støtte – både i sitte- og sovestilling. Det høyelastiske skumstopningen bidrar til en pustende madrass samtidig som den gir en myk toppstøtte.

Er det oppbevaringsmulighet for sengetøy i sovesofaen?

Ja, under seteputen er det en stor lomme med god plass til sengetøy under sovesofaen.

Hvordan fungerer Sigga som sovesofa?

De løse ryggputene flyttes til side. Setedelen løftes opp og glider enkelt ut. Støttebena under er allerede utslått. Deretter vippes ryggen ned og danner den nye liggeflaten. Sigga raskt konverteres fra sofa til seng på noen få sekunder. Perfekt for overnattingsgjester eller når du trenger en ekstra soveplass.

Oppdag Sigga – Den ideelle sovesofaen for små plasser fra Innovation Living

11 920 kr 10 728 krVelg alternativ

Sigga-X-Sofa-Bed-300 sovesofa med zikzakk søm

Oppsummering:

Sigga fra Innovation Living er den perfekte lille sovesofaen for de som står overfor begrenset plass. Med smart design og kompakt størrelse gir den både en komfortabel sofa og en praktisk seng. Utforsk Sigga og oppdag hvordan den kan forvandle små områder til funksjonelle og stilfulle rom.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close