Skip to main content
search
0
5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

Sommeren er endelig her, og det må nytes!

 

  1. Tilbring mest mulig tid ute!

Ok, denne var ganske obvious. Men det er ikke alltid like lett. Vinteren i Norge er lang og mørk, og når sommeren først kommer blir vi helt nye mennesker. Men pass på, for vipps – så er det høst. Tilrettelegg for at du får vært mest mulig utendørs i sommer. Fresh opp balkongen eller hagen, så den blir inviterende. Inviter vennene dine på hagefest. Det er selvfølgelig mange måter å gjøre dette på – men vårt stalltips for en superavslappende stemning i hagen: Hengekøye. Fatboy Headdemock er for eksempel en deilig hengekøye som er en fryd å ligge i – den er til og med så stor at det er plass til flere. Er du en mer reiseglad person? Da er kanskje Fatboy Headdepleck noe for deg? Den kan henges opp omtrent hvor som helst, og selges med en praktisk bag med sekkestropper for enkel transport. Hvil du ha noe enda mindre og enklere? Da bør du prøve Lamzac 2.0 eller Lamzac O. De er helt geniale, enten man er i parken, i skogen, på festival eller på stranda – så har du en lounger i lomma.

5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

Lamzac familien fra Fatboy – Et must på stranda.

 

  1. Let there be light!

Sola gjør en fantastisk innsats på sommeren, men ikke glem at den går faktisk ned også. Men ikke la det stoppe deg. For et glass vin eller øl på balkongen etter at solen har gått ned er utrolig godt. Men det kan være lurt å rigge opp verandaen med for eksempel varmelampe og utelamper så man får en skikkelig sommerkveld stemning. Fatboy sin lampeserie Edison er en hyllest til Thomas Edison – oppfinneren av lyspæren og passer perfekt utendørs på sene sommerkvelder. Edison Petit har til og med batteri som varer opp til 24 timer, så du slipper å dra ledning inn og ut. Eller hva med Lampie-On? Og hvis du er virkelig fin på det: verdens første utendørs LED lysekrone – RockCoco fra Fatboy. Og ikke glem et godt pledd til når varmen forsvinner i kvelden.

5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

Edison the Grand – en ikonisk lampe som kan brukes inne og ute.

 

  1. Farger, farger, farger

Farger er utrolig stemningsskapende. Bruk det for det det er verdt. Du ikke er nødt til å dekorere hagen eller verandaen din, men hvis du legger ned litt arbeid i atmosfæren og stemningen vil sommerkveldene bli enda mer spesielle og morsomme. Nordmenn er verdensmester i grått, noe vi i Bedtime synes er litt trist. Vær litt risky, det er faktisk enklere utendørs enn innendørs. Hva med en knæsj gul hengekøye, eller pynteputer i rosa velur? Du blir faktisk i bedre humør.

5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

Velurputer i fine sommerfarger – gir en god sommerstemning.

 

  1. Nyt solen, men ikke undervurder den.

Vær så snill – husk å beskytte deg mot solens farlige stråler. Bruk solkrem. Sett opp en parasoll i hagen (de er perfekte til paraplydrinker ?). Hva med en overdimensjonert Stripesol, Parasolasido eller Bouqetteketet parasoll?

5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

En stor paraply på plattingen og en liten i drinken.

 

  1. Få nok søvn

Det er ikke alltid så lett å få sove i varme sommernetter, så tenk litt på temperaturregulerende hjelpemidler på soverommet: Madrassbeskytter, bambus sengetøy, Coolpad avkjølende sengematte er bare noen av vårt svale og temperaturregulerende sengetilbehør. Sistnevnte er til og med utviklet av NASA og ble omtalt i NRK serien Schrödingers katt.

5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

Bambus sengetøy er meget svalt og gir en komfortabel sovetemperatur på varme sommernetter.

 

  1. Bonustips: Fatboy Floatzac

Ok, denne er for de spesielt interesserte. Men en saccosekk som flyter og kan brukes i vannet, det er bare så kult at vi måtte ta den med som et bonustips. Hvis du er så heldig at du har basseng, eller ikke har noe imot å bære litt til stranda – så er dette kanskje midt i blinken for deg. Også kan den jo brukes innendørs også da ?

5 tips for å få maksimalt utbytte av sommeren

Surf’s up! Sommer og vann hører sammen. Og nå også flytende saccosekker?

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close