Skip to main content
search
16

Vanntett laken ved inkontinens

Inkontinens er et vanlig problem som kan ramme både menn og kvinner i alle aldre. Uansett om det skyldes aldring, sykdom eller skade, kan det være en utfordring å holde sengen din ren og tørr. Det er her et vanntett laken kommer inn i bildet. Våre vanntette produkter hjelper deg å beskytte madrassen og sengen dersom man har “uhell” om natten. Såkalte “tisselaken” gir deg den beskyttelsen du trenger mot inkontinens og søl, og det bidrar til å holde madrassen din ren og tørr.

Myk, behagelig og praktisk madrassbeskytter

Våre vanntette laken er det perfekte valget for alle som ønsker å beskytte madrassen sin mot søl og inkontinens. Laget av høykvalitetsmaterialer, er lakenet både mykt og behagelig å sove på samtidig som det beskytter mot søl og fuktighet. Det er enkelt å bruke og kan vaskes i maskin, noe som gjør det til en praktisk løsning for alle som trenger ekstra beskyttelse i sengen.

Våre vanntette Respira laken

  • Respira laken er vanntett og pustende. Det puster 4 ganger mer enn tradisjonelle inkontinens laken.
  • Lakenet er formsydd og har en 30 cm høy skjørtekant som går ned under madrassen.
  • Det ser ut som et helt vanlig bomullslaken så ingen vil kunne se at man har et såkalt «tisselaken» i sengen. Anbefales også til de som er allergiske mot midd da lakenet fungerer som en middbarriere.
  • Stoffet består av 100% organisk bomull på oversiden,  som kjennes mykt og behagelig mot huden, og som absorberer fuktighet.

Pustende vanntett membran beskytter madrassen

  • På undersiden av  inkontinenslakenet er den pustende og vanntette membranen; 100% hyper-breathable polyurethane,  som hindrer fuktighet å trenge ned i madrassen.
  • Vårt vanntette laken beskytter madrassen din mot inkontinenssøl, smuss  og flekker på madrassen
  • Vantette laken forhindrer at fuktighet trenger inn i madrassen og forebygger lukt og bakteriedannelse i madrassen
  • Laget av høykvalitetsmaterialer som er myke og behagelige å sove på
  • Inkontinenslaknene er enkle å benytte, kommer i mange størrelser og farger, og er kan vaskes i maskin
  • Passer for både menn, kvinner, ungdom og barn i alle aldre

Ofte stilte spørsmål – FAQ

Hva er et vanntett laken?

Et vanntett laken er et beskyttelseslaken som er designet for å beskytte madrassen din mot søl og fuktighet. Våre vanntette laken har en myk overside av bomull og en vannfast membran på undersiden.

Vanntette laken er spesielt nyttig for personer som lider av inkontinens eller som opplever “uhell” i sengen og søl i sengen.

Hvorfor trenger jeg et vanntett laken?

Hvis du lider av inkontinens eller har en tendens til å søle i sengen, kan et vanntett laken bidra til å holde madrassen din ren og tørr.

Det vanntette lakenet forebygger fuktighet og bakterier i madrassen.  Det kan også være nyttig hvis du har små barn som fortsatt bruker bleie eller som kan ha en tendens til å søle i sengen.

Hvordan bruker jeg et vanntett laken?

Det er enkelt å bruke et vanntett laken. Du legger det rett og slett over madrassen din og sikrer det på plass med stropper eller elastikk. Deretter kan du legge sengetøyet ditt på toppen av lakenet, akkurat som vanlig.

Kan jeg vaske et vanntett laken?

Ja, du kan vaske et vanntett laken i maskin. Det er viktig å følge vaskeanvisningene på lakenet for å sikre at det ikke blir ødelagt eller mister sin vanntette funksjon.

Er vanntette laken kun for eldre mennesker?

Nei, vanntette laken kan være nyttig for alle som ønsker ekstra beskyttelse mot søl og inkontinens i sengen. Det kan være spesielt nyttig for små barn som fortsatt bruker bleier, eller for personer som har en tendens til å svette mye om natten.

Hvorfor velge våre vanntette laken?

Våre vanntette laken er laget av høykvalitetsmaterialer som er myke og behagelige å sove på. De kommer i mange størrelser, har god pusteevne og dekker hele madrassen med sin høye skjørtekant. De er enkle å bruke og kan vaskes i maskin, noe som gjør det til en praktisk løsning for alle som trenger ekstra beskyttelse i sengen.

Lakenet er spesielt designet for å gi deg den beskyttelsen du trenger mot inkontinens og søl, og det bidrar til å holde madrassen din ren og tørr.

Beskytt madrassen din med vanntett laken

Oppsummering:

Uansett om du lider av inkontinens eller bare ønsker ekstra beskyttelse mot søl og fuktighet i sengen, kan vårt vanntette laken være løsningen du har vært på jakt etter. Laget av høykvalitetsmaterialer, er lakenet både mykt og behagelig å sove på samtidig som det gir deg den beskyttelsen du trenger. Enkel å bruke og kan vaskes i maskin, er dette et praktisk og nyttig tillegg til enhver seng. Bestill nå og få en tryggere og mer komfortabel nattesøvn med vårt tisselaken for inkontinensbeskyttelse.

Bestill vanntett Respira laken her

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close