Skip to main content
search
13

Den perfekte lille sovesofaen for deg med liten plass

Oppdag Luoma – Smart Design for Små Rom

Velkommen til Innovation Livings verden, hvor vi er dedikert til å tilby funksjonelle og stilige møbler som passer for enhver livsstil. Denne gangen vil vi introdusere deg for en spennende nyhet – Luoma! Enten du bor i en leilighet med begrenset plass eller ønsker en kompakt og smart løsning, er Luoma den lille sovesofaen som kan gjøre en stor forskjell. La oss dykke inn i hvorfor Luoma er den ultimate løsningen for små plasser.

Luoma-Sofa-Bed-liten blå sovesofa Innovation Living

Luoma-Sofa-Bed sovesofa utslått

Når du har begrenset plass, er det viktig å velge møbler som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. Luoma fra Innovation Living er en liten sovesofa som oppfyller begge disse kriteriene. Med sitt smarte design og kompakte størrelse, er Luoma ideell for de som ønsker å maksimere plassen uten å gå på kompromiss med komfort og stil.

En allsidig og liten nyhet fra Innovation Living

 • Små rom: Utforsk funksjonaliteten til Luoma – en smart løsning for små rom og trange omgivelser.
 • Liten plass: Perfekt for små leiligheter eller rom hvor plassen er begrenset, Luoma tilbyr en enkel måte å få både en sofa og en seng.
 • Liten sovesofa: Luoma er en liten sovesofa med stor innvirkning, ideell for de som ønsker et allsidig møbel.
 • Studenthybel: Gi studenthybelen din en oppgradering med Luoma, den praktiske og kompakte sovesofaen.

Dank møbeldesign by Per Weiss

Luoma sovesofa er et sofadesign som kombinerer plassoptimalisering, multifunksjonelle funksjoner og høy strukturell kvalitet. Denne lille sovesofaen er en flott sofa for urbane folk som utfordres av kompakte levekår. Louma sovesofa har smale armlener og sorte kontrastrulorer i kantsømmen. Denne lille sofaen byr på det lille ekstra!

Komfort

Luoma sovesofa er bygget opp med No-zag fjær i bunnsjiktet som  gir en jevn og myk komfort ideelt for sofasetet og ryggstøtten. Og det tykke laget av høyelastisk skum forbedrer og sikrer både sitte og liggekomfort, samt en god soveopplevelse. 

Luoma-Sovesofa fra Innovation Living

18 725 kr 14 980 krVelg alternativ

Ofte stilte spørsmål – FAQ

 1. Hvorfor bør jeg velge Luoma?

  • Luoma er spesielt designet for små plasser, noe som gjør den til den perfekte løsningen for trange rom og leiligheter. Sofaen er kun 150cm bred, og designet er nett med smale armlener. Den fungerer som både en komfortabel sofa og en seng.
 2. Hvordan fungerer Luoma som sovesofa?

  • Luoma har en enkel mekanisme som lar deg konvertere den fra sofa til seng på få sekunder. Den trekkes enkelt ut ved å løfte setet opp og utover, støttebena foldes automatisk ut. Deretter vippes seteryggen ned, og liggeflaten er klar for bruk.  Sengeflaten er 140 cm x 197 cm. Den er ideell for overnattingsgjester eller når du vil ha en ekstra soveplass.
 3. Er komforten på Luoma mindre på grunn av størrelsen?

  • Absolutt ikke! Luoma er designet med fokus på komfort, og den gir deg en behagelig sitte- og liggeopplevelse til tross for sin kompakte størrelse.
 4. Hvilke farger og stiler er tilgjengelige for Luoma?

  • Luoma kommer i et utvalg av farger og stiler, slik at du kan velge det som passer best til din personlige smak og hjemmets dekor.
 5. Hvor kan jeg se nærmere på Luoma og andre Innovation Living-produkter?

  • Bedtime har et stort showrom i Stortingsgaten 30, rett ved Nationaltheatret i Oslo. Der kan du se og prøve mange Innovation Living sofaer og alle tekstiler. Eller du kan lese mer om Luoma sovesofa her: https://bedtime.no/produkt/luoma-sovesofa/

Oppsummering

Luoma fra Innovation Living er den perfekte lille sovesofaen for de med begrenset plass. Med smart design og kompakt størrelse tilbyr den en komfortabel sofa og en praktisk seng, alt i ett. Utforsk Luoma og oppdag hvordan den kan forvandle små rom til funksjonelle og stilige områder.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close