Skip to main content
search
0

Vi i Bedtime har en forkjærlighet for Innovation Living sine sovesofaer. Vi føler at de gir oss en unik kombinasjon av topp komfort og fresht danskt design – til en overkommelig pris! De sier det selv:

“Vi ønsker å tilby møbler som gjør en forskjell i hverdagen. Bra design som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Innovation Living er ikke bare et navn, det er det vi gjør! Bra estetisk design må gå hånd i hånd med utmerket funksjonalitet og god komfort. Det er derfor vårt fokus alltid har vært på å skape varige design med en moderne appell.”

 

Tiden er nok en gang duket for en ny kolleksjon fra vår favorittleverandør av sovesofaer. Så hva er egentlig nytt? Og hva forsvinner? Heng med, så finner du ut 😊

 

Hva er nytt?

 

Sofaer

I år er det hele 10 nye sofamodeller, samt utvidelse av favoritten Eivor – som nå kommer i to størrelser, og med to ulike madrassvalg. Og ikke mindre enn 9 nye tekstiler. Vi ser tydelige trender av at de utvider de mest populære «sofafamiliene» Ghia, Eivor, Osvald og Cubed. Ghia får en splitter ny versjon med Ghia Haylo. Eivor, som selv får en facelift – får seg to nye lillebrødre i Killian og Vithus. Osvald familien med Tripi og Cornila får 2 nye medlemmer: Walis og Otris. Og favoritten Cubed får en ny utgave de har valgt å kalle Ramone! Og sist, men ikke minst så kommer Vogan nå med mulighet for lounger (erstatter Idun Lounger).

 

Ghia Haylo Daybed

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

En spenstig videreutvikling av Ghia Daybed, med runde puter og Velur standardfarger (rød og blå). Designet av Per Weiss gir oss en slående, leken utgave av Ghia som passer godt til den moderne geometri-trenden. Designet for å bli et multifunksjonelt innslag i ethvert hjem.

Yay or Nay?

Dette er en joker, med rød og blå velur som standard tekstil, og en noe utenom-det-vanlige ryggseksjon skal det godt gjøres at dette blir 2020 sin bestselger. Men liker vi den? Hell yeah.

 

Killian Sovesofa

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Killian er en naturlig evolusjon av Eivor sofaen, som solgte over all forventning i fjor. Standardfargene er ganske safe: 565 Twist Granite og 577 Kenya Dark Grey – to fine gråfarger som passer i alle miljøer.

Yay or Nay?

Yay. Punktum. Denne kommer til å gjøre sitt inntog i mange norske hjem i år.

Utgaver:

Spring 140

Dual 140

Spring 160

Dual 160

 

Walis Daybed

 

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Osvald og Tripi får en lillebror i form av Walis Daybed. Standardtekstilene er 525 Mixed Dance Light Blue og 565 Twist Granite. Osvald har vært veldig populær og vi har tro på Walis også. En komfortabel, stilig og nett sofa.

Yay or Nay?

Yay – En rimeligere, mindre daybed utgave av Osvald. Whats not to like?

 

Otris Sovesofa

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Osvald og Tripi får også en storebror i form av Otris sovesofa. Standardtekstilene er 525 Mixed Dance Light Blue og 565 Twist Granite. Designet av Emil Højfeldt og Per Weiss viser hvordan en sovesofa kan være både funksjonell, fleksibel og full av lagring. En ekte multifunksjonell sovesofa-design som minimerer bruken av verdifull plass samtidig som den er en komfortabel sovesofa til daglig bruk.

Yay or Nay?

Yay.

 

Ramone

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Ramone er en videreutvikling av Cubed sofaen som vi liker så godt. Ramone har svarte tubebein og 541 Velvet Dark Blue og 595 Corduroy Burnt Orange er standard tekstilvalg. Her har Per Weiss designet en sofa (stol) som er enkel, plassbesparende og komfortabel – men også ganske spenstig.

Yay or Nay?

Nyay? Vi digger den! Men er Norge klar for en mer industriell look og fløyel/cordfløyel som tekstil? Vi får vente og se i spenning.

Utgaver:

90×200 Stol

140×200 sofa

160×200 sofa

 

Hildur

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Her har Per Weiss designet en multifunksjonell sofa som inviterer deg til å se, føle og eksperimentere. Dets modulære konsept, avtakbart trekk og klassiske design gir uendelige muligheter. 216 Flashtex Dark Grey, 528 Mixed Dance Blue, 544 Velvet Brick Red og 578 Kenya Taupe er standard tekstiler som gir oss et godt og variert utvalg av stoffer.

Yay or Nay?

Yay. Avtagbart trekk har vi savnet, og nå er det endelig her! Med alle valgmulighetene du har med denne sofaen, vil dette være et naturlig valg for mange.

 

Salla

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Kompakt og praktisk, Salla sovesofa er en ideell løsning for ethvert hjem som er begrenset med plass. Salla gir ypperlig komfort for å slappe av mens du enkelt glir over i en dobbeltseng for sporadiske gjester. Standard tekstil er 590 Micro Check Grey. Designet av Emil Højfeldt & Per Weiss

Yay or Nay?

Dette er vel den sofaen (vi føler) samsvarer best med Ola Nordmanns sofasmak. Så nok et Yay.

 

Puzzle Cubic

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Puzzle Cubic er designet for bekvemmelighet og omfavner de mindre, urbane boarealene. Formålet med Puzzle Cubic er å gi plass i stedet for å ta det. Forrige generasjon Puzzle var mer «for spesielt interesserte» fremfor å være storselgere, men i Cubic utgaven har Flemming Højfeldt, Andreas Lund og Per Weiss virkelig oppgradert komforten med excess pocket spring madrass og gitt Puzzle noen helt nye vibber. Standard tekstil er 577 Kenya Dark Grey.

Yay or Nay?

Vi gleder oss til å prøvesitte den, men er den like komfortabel som vi ser for oss så er det et utvilsomt Yay fra oss!

 

Vithus

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Vithus er Per Weiss sin videreutvikling av Eivor, med armlener som ligner Hermod. Standard tekstil er 590 Micro Check Grey.

Yay or Nay?

“Pull-out” sofaene er i medvind, men faller folk for Hermod looken? Vi gir den tommel opp og følger spent med.

 

Nye tekstiler

I år er det masse spennende nye tekstiler. Blant nyhetene finner vi 1 ny Bouclé tekstil: Off White – 2 nye Velvet tekstiler, i fargene Brick Red og Army. Velvet tekstilene måler 82.000 på Martindale skalaen, som vil si at de er meget slitesterke. Til sammenligning så er norsk standard (NS-EN 14465:2003/A1:2006) 20.000 minimum for vanlig bruk, 25.000 for hard bruk og 50.000 for offentlig miljø (buss/tog, etc.). Det er i tillegg en ny Faunal tekstil (Black), en ny Kenya Tekstil (Gravel), en ny gråfarge: Mikro Check Grey, 2 nye Corduroy tekstiler (Burnt Orange og Dark Grey) og en ny Blida Sand Grey.

Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!Innovation Living 2020 Kolleksjon – en nærmere titt!

Hva går ut?

 

Utgående sofaer

Thyra, All You Need, Recast Plus Special, Idun med lounger og Masica gjør sin exit i 2020 kolleksjonen. Vi føler dette er gode valg, men kommer nok til å savne Idun med lounger.

 

Utgående tekstiler

520 Mixed Dance dark grey, 538 Melange Light Grey, 540 Velvet Forrest Green, 562 Twist Dark Green, 564 Twist Black, 613 Linen Ash Grey og 686 Dusty Rose går ut, mens 612 Linen Sand Grey erstattes med 612 Blida Sand Grey (samme farge, annen tekstil).

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close