Skip to main content
search
9

Få en seng som er skreddersydd til deg – seng på spesialmål

Leter du etter den perfekte sengen som passer nøyaktig til dine ønsker og behov? Da kan en seng på spesialmål være løsningen du har lett etter. Hilding tilbyr komfortable rammemadrasser med 5 cm intervaller på lengde og bredde.

Uansett om du trenger en ekstra lang seng for å strekke deg ut om natten eller en ekstra bred seng for å ha mer plass til å sove komfortabelt, er det mulig å få sengen du drømmer om. Eller kanskje har du et rom som er akkurat for lite til en vanlig standard sengestørrelse.  Under kan du lese mer om mulighetene med senger på spesialmål. Family rammemadrass fra den svenske kvalitetsprodusenten Hilding tilbyr en rekke spesialmål på sin rammemadrass.

Family Plus rammemadrass Hilding Bedtime

Sliter du med plassen på soverommet? Eller trenger du en seng til sovealkoven?

Passer ikke standardsengene inn? Har du et trangt rom, en sovealkove  eller en dør som står i veien på soverommet? Frykt ikke du trenger ikke flytte veggen eller døråpningen for å få plass til sengen.  Family rammemadrass kan fås i spesialmål med bredde mellom 80 og 140 cm og lengde mellom 180 og 220 cm (i 5 cm intervaller). Dette er den perfekte rammemadrassen for små rom hvor du mangler noen centimeter, på hytter eller dersom du ønsker deg en ekstra lang eller stor seng.

kvinne liggende i seng, close up ansikt

Ekstra lang eller bred seng?

Drømmer du om en seng som er ekstra lang eller ekstra bred? Mange mennesker opplever at standardstørrelser ikke alltid er perfekte for deres spesifikke behov. Kanskje du strekker bena langt utenfor sengen, eller kanskje du vil ha mer plass til å bevege deg rundt når du sover. En seng på spesialmål kan gi deg den ideelle søvnløsningen. Med en Family rammemadrass på spesialmål får du ikke bare den størrelsen du ønsker, men også ypperlig komfort og støtte for en god natts søvn.

  • Seng på spesialmål: Oppdag fordelen med å ha en seng som er tilpasset dine spesifikke ønsker og behov.
  • Rammemadrass på spesialmål: Velg en rammemadrass som gir god støtte og tilpass den til din ideelle størrelse.
  • Spesialmål: Få en seng som er ekstra lang, kort eller ekstra bred – akkurat slik du ønsker det.
  • Hilding: Utforsk det anerkjente merket Hilding og deres utvalg av skreddersydde senger på spesialmål.

Hilding Family rammemadrass Spesialmål

La drømmene dine få vinger når du glir inn i denne skreddersydde sengen som er tilpasset akkurat dine ønsker og behov. Med Family rammemadrass spesialmål kan du endelig si farvel til ubekvemme netter og velkommen til en verden av ren komfort og støtte. Skapt med omsorg og presisjon, gir denne sengen deg den optimale passformen for en himmelsk søvnopplevelse. Nyt ekstra lengde eller bredde, slik at du kan strekke deg ut og sove i den perfekte posisjonen. Slipp løs fantasien din med en seng som er designet spesielt for deg – eller for ditt rom. Enten det er et lite eller stort soverom, hjemme eller på hytta. En Family rammemadrass er den ultimate investeringen i din velvære. Ta styringen over dine søvndrømmer og få din skreddersydde seng fra Hilding i dag!”

Family rammemadrass Hilding Bedtime

11 690 kr-15 925 krVelg alternativ

Seng på spesialmål

Oppsummering:

En seng på spesialmål gir deg muligheten til å få akkurat den størrelsen du trenger for en perfekt passform, eller et rom med særskilte romdimensjoner. Med en Family rammemadrass fra Hilding kan du få komfort og støtte tilpasset dine preferanser. Utforsk utvalget av senger på spesialmål fra anerkjente merker som Hilding, og oppfyll dine søvndrømmer i dag!

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close