Skip to main content
search
0
Valentine Bedtime tilbud silke
Gavesett silke -25%

Gi en valentinsgave!

Tradisjonen startet med å sende et valentinskort, men i den senere tid har det blitt populært å gi sin utkårede en valentinsgave for å hylle kjærligheten. Over 50 % kjøper en gave til partneren sin, og det viser seg at menn, 55%, er litt flinkere enn kvinnene, 47% til å gi gaver. Og 18% av oss kjøper også en gave til en annen person en partneren vår.

Blomster og sjokolade har stått på gavemenyen i mange år, men hvorfor ikke gi en gave som varer lenger, og som er vel så romantisk. Og hva blir vel ikke bedre enn å forskjønne soverommet med vakker og myk Mulberrysilke? Rett og slett den perfekte start på en romantisk aften med din kjære. Eller hva med å gi en hyggelig vennegave til et menneske du setter pris på?

I år har vi laget nydelige valentinspakker med vår fineste Mulberry silke.

Valentine´s Day
30%
på alle silkelaken!
Silke putevar grå hvit beige

SILKEPUTEVAR – Mix & Match

Gi et lekkert silkeputevar til din Valentine!

Den perfekte valentinesgave til en kjæreste eller til en god venn! Putevar i silke er ekstra bra for alle med sensitiv hud. Silken er nemlig utrolig myk mot huden og i tillegg er den antibakteriell.  Og så forhindrer den flokete hår, fordi den er så glatt og deilig mot håret.

599 kr-649 krVelg alternativ

Carpe Diem silke kimono morgenkåpe
Spar 10%

SILKE KIMONO – Gull eller sort

Gi en lekker silkekimono til din Valentine!

Størrelser: S/M eller L/XL –

Farger: Weathered Gold eller sort

Carpe Diem Beds’ utsøkte unisex-kimono av silke gir en følelse av hverdagsluksus – både til morgen- og kveldsrutinen. Eller hvorfor ikke til en dag hvor du bare slapper av hjemme? Kast den over skuldrene og kjenn den uimotståelige myke og behagelige følelsen av ekte Melberry silke mot huden din.

Materiale: 100% mulberry silke

2 990 krVelg alternativ

Tøfler Carpe Diem Faux Fur Slippers
Spar 10%

FUR SLIPPERS

Gi et par lekre tøfler i eksklusiv fuskepels til din Valentine!

Størrelser: Small (36-38) / Large (39-41)

Tøfler i myk fuskepels som gir en luksuriøs følelse og holder føttene varme i de kaldere vintermånedene, mens deres moderne design fremdeles lar føttene puste. Disse tøflene er silkemyke å ta på, og takket være CDB’s spesielle fargeteknologi ser materialet ut og beveger seg som ekte pels.

590 krVelg alternativ

Når er Valentine´s Day?

 

I 2024 faller Valentines Day på onsdag 14. februar. Så ønsker du å overraske din kjære utkårede må du sørge for å planlegge allerede nå!

Hva er egentlige valentinsdagen?  Valentinsdagen er kjærlighetens dag og vennedagen, og den feires alltid 14. februar. Dagen er oppkalt etter Sankt Valentin som var en katolsk helgen, som ble kastet i fengsel av romerene i år 269, fordi han viet soldater som ønsket å gifte seg. Den daværende keiseren likte slettes ikke at hans soldater var gift når de skulle tjenestegjøre i hæren hans. Dette svekket soldatenes fokus og kampånd i hans øyne. Den kristne predikanten Valentin ble derfor henrettet den 14. februar. Rett før Valentin ble henrettet klarte han å sende ut et kort til sin kjæreste, og han signerte kortet med “Din Valentin”. Dette ble det første Valentinskortet og slik startet den romantiske tradisjonen! ❤️

Mulberry tre silke Bedtime

NATURLIG SILKE

Vår Mulberry Silke

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE - DRONNINGEN AV ALLE TEKSTILER

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

Sovende kvinne i seng oppredd med rosa mulberry silke

NATURLIG SILKE

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

Økotex silke tekstil

Våre silkeprodukter er godkjent og sertifisert

SERTIFISERING

Alle våre silkeprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At vår silke er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s silke!

KRAFTFULLT MEN SART - VASK SKÅNSOMT

Visste du at den fine og lette silken ikke forvitrer når den utsettes for saltvann? Tilbake i historien ble silke benyttet som skipsseil på grunn av nettopp disse egenskapene. Før annen verdenskrig ble også naturlig silke benyttet i fallskjermer, på grunn av silkens fine, lette og tette struktur. I dagens verden tåler silken imidlertid ikke kraftig vask eller klor. Benytt et spesialvaskemiddel beregnet for silke når du skal rengjøre ditt sengetøy. Da holder det seg pent lenge!

Gavesett Par Deluxe – Hvit

Dobbeldyne, to putevar og laken til dobbelseng

Valentine´s tilbud – SPAR inntil 30 %

Gavesett
Halvor Bakke Sateng  & Bambuslaken
BEIGE BAMBUS OPPREDD EIKE BAKVEGG

Flere Valentine´s tips? ❤️

Sjekk våre lekre sengesett i bambus. Silkefølelse til en brøkdel av prisen!

Se alle bambus sengetøy
Valentine´s Day

Alle elsker Halvor Bakke? ❤️

Vi har et stort utvalg av  eventyrlige Halvor Bakkes sengetøyskollekjson og håndklær!

Se hele Halvor Bakke kolleksjonen
Hit enter to search or ESC to close