Kaldværet melder sin ankomst og nå kan vi klargjøre hus og hytter med deilig lunt sengetøy og varme pledd. Eller hva med Flamtastique biopeis, utformet som en gigantisk oljelampe på terrassen?

Hos oss finner du alt du trenger til soverommet; køyesenger, skuvsenger eller nye madrasser til hytte og landsted.

Flamtastique bioetanol peis

8 419 krVelg alternativ

Sir William Plum Kitten sateng sengesett

8 419 krVelg alternativ

Sov godt og vakkert på hytta! Å ha det vakkert rundt seg er rett og slett god livskvalitet. Vår leverandør Kvande Nordvik kombinerer høy kvalitet med god design og norsk bærekraftig produksjon.  Vårt valg har falt på sengekolleksjonene Elvegård og Holmgård som kan lages i syv herlige farger!

Se flere Kvande Nordvik senger
 

 

Alle elsker FATBOY!

Leter du etter uformelle, gøyale og behagelige møbler du og familien kan slenge dere nedpå? Inn som ute, møbler til hytta, lesekroken, Tv-stuen eller gamingrommet? Da har Fatboy en super kolleksjon du bør se nærmere på. Her finner du nemlig herlige saccosekker, puffer, tepper og pledd. Og selvsagt har de ikke glemt familiens kjæledyr. Doggie lounge er en deilig hundeseng som kan bestilles med hundens eget navn.

Time to relax and enjoy!

Se hele Fatboy kolleksjonen

SLENG DEG NEDPÅ!

LYS OPP I HØSTMØRKET – INNE OG UTE!

Når høstmørket faller på, hva er vel bedere enn å skru opp “hygge faktoren” innendørs. Nytt sengetøy, pledd og lykter skaper umiddelbart nytt liv til hjemmet ditt!  Hos Bedtime finner du blant annet Halvor Bakkes lekre sengetøyskolleksjon, store flotte hotellputer, håndklær og mye mer.

Se hele Halvor Bakke kolleksjonen
Halvor Bakke Sir Vincent sengesett i lin
Tustna Køyeseng med skuvseng
Hilding Family Plus kontinentalseng

Beskytt madrassene dine!

Vi vet at våre senger ikke bare er til for å sove i. I våre senger slapper du av om kvelden, blir overrasket med frokost på sengen om morgenen, eller får barn på besøk midt på natten.

 

Da kan det være smart å beskytte madrassene mot fukt og søl. Forleng madrassenes levetid med våre vanntette laken og madrassbeskyttere i ull, bomull eller hva med en overmadrass i sval silke?

Se våre vanntette og pustende laken
Se våre madrassbeskyttere

Vinstra Køyeseng med skuvseng

Vinstra serien er norskprodusert av kvalitetsprodusenten Holten og Negård. Vinstra er tilgjengelig som køyeseng med eller uten utrekkbar skuvseng i “første etasje”, samt som skuvseng (uten toppkøye). Du velger selv hvilken finish du ønsker levert ; ubehandlet, lyslakkert, gårdsgrå, hvitmalt eller sortmalt utførelse. Sengene ankommer flatpakket , er enkle og montere, og vi sender over hele Norge.

Valget er ditt!

Les mer

Køyesenger, skuvsenger og sengerammer

Holten Negård lager flotte køyesenger, skuvsenger og sengerammer perfekt tilpasset norke hytter og hjem. Med ballast i godt håndverk og yrkesstolthet, lager produsenten moderne sengemøbler med tiltalende og funksjonell design, høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

Bjorli Køyeseng

Bjorli serien er en annen populær sengeserie fra Holten og Negård.

Bjorli er tilgjengelig som køyeseng med eller uten uttrekkbar skuvseng, familiekøyeseng eller rammeseng. Du velger om du vil ha sengen leveret ubehandlet, lyslakkert, syrebeiset/lakkert, gårdsgrå, hvitmalt eller sortmalt.

Husk å bestille madrasser separat når du bestiller sengen!

Bjorli køyeseng har et klassisk design og egner seg like godt hjemme som på for eksempel hytta.

Les mer

Chamois kashmirpledd er et must for alle som elsker å krype under et lunt og deilig teppe i sofaen eller i godstolen. Chamois  samarbeider med små familiebedrifter i Kashmir i India, med over 150 års erfaring, og nedarvede ferdigheter. Dette blir det selvsagt vakre og varme pledd av!

Pleddene er vevd i nydelig paisleymønster, og passer også godt som et lite sengetepp over fotenden på sengen.

Se hele Chamois kolleksjonen

En madrass varer ikke evig!

I gjennomsnitt sies det at en skummadrass har en levetid på 7-10 år. Dette avhenger selvsagt av kvalitet på madrassen og tyngden på den som sover i sengen. Men – en skummadrass vil miste sin elastisitet med årene og blir sammentrykket på utsatte steder.