Skip to main content
search
0
Carpe Diem overmadrass inkl i prisen hyttemiljø

Drømmer du om en lekker kontinetalseng på hytta denne høsten?

Da bør du bestille nå! For nå får du en overmadrass med på kjøpet!

Carpe Diem Beds lager premium senger som kan velges i mange utførelser, du velger selv tekstil og utførelse på ben.

Se tilbudene

DIN KØYESENG EKSPERT

SOV I HØYDEN

Der det er hjerterom, er det husrom! Køyesenger er supre når det gjelder å maksimere antall sengeplasser, og vi har et stort utvalg i flotte familiekøyer. Blant annet den flotte treetasjes Skyscraper familiekøyen fra Kvande & Nordvik. Herlig ikke sant?

Se flere Kvande køyesenger

Kvande Nordvik senger og køyesenger

 

Sov godt og vakkert på hytta! Å ha det vakkert rundt seg er rett og slett god livskvalitet. Vår leverandør Kvande Nordvik kombinerer høy kvalitet med god design og norsk bærekraftig produksjon.  Vårt valg har falt på sengekolleksjonene Elvegård, Holmgård og Nygård som kan lages i syv herlige farger!

Se flere Kvande Nordvik senger

VARME DEILIGE PLEDD I DUN, ULL & KASHMIR

 

Det er så deilig å sitte under et lunt pledd! Inn som ute, og nå kan du også kose deg med deilig dun på tur eller på terrassen. De lekre pleddene Out & About er fyllt med deilig dun, og kommer i en praktisk pose som du enkelt kan putte i tursekken. Vi har også fått inn nye farger på våre populære paisley pledd fra Chamois. Kos deg med varme og vakre pledd i påsken!

Lodgetime
Lodgetime
.

Alle elsker FATBOY sakkosekker!

Leter du etter uformelle, gøyale og behagelige møbler du og familien kan slenge dere nedpå? Inn som ute, møbler til hytta, lesekroken, Tv-stuen eller gamingrommet? Da har Fatboy en super kolleksjon du bør se nærmere på. Her finner du nemlig herlige saccosekker, puffer, tepper og pledd. Og selvsagt har de ikke glemt familiens kjæledyr. Doggie lounge er en deilig hundeseng som kan bestilles med hundens eget navn.

Time to relax and enjoy!

Se hele Fatboy kolleksjonen

SLENG DEG NEDPÅ!

LYS OPP I MØRKET – INNE OG UTE!

Deilig sengetøy fra Halvor Bakke

 

Når høstmørket faller på, hva er vel bedere enn å skru opp “hygge faktoren” innendørs. Nytt sengetøy, pledd og lykter skaper umiddelbart nytt liv til hjemmet ditt!  Hos Bedtime finner du blant annet Halvor Bakkes lekre sengetøyskolleksjon, store flotte hotellputer, håndklær og mye mer.

Se hele Halvor Bakke kolleksjonen
Lodgetime
Halvor Bakke Sir Vincent sengesett i lin
Tustna Køyeseng med skuvseng
Hilding Family Plus kontinentalseng

Beskytt madrassen din!

Vi vet at våre senger ikke bare er til for å sove i. I våre senger slapper du av om kvelden, blir overrasket med frokost på sengen om morgenen, eller får barn på besøk midt på natten.

 

Og visste du at en voksen person svetter i gjennomsnitt 0,5 liter om natten?

Da kan det være smart å beskytte madrassene mot fukt og søl. Forleng madrassenes levetid med våre vanntette laken og madrassbeskyttere i ull, bomull eller hva med en overmadrass i sval silke?

Se våre vanntette og pustende laken
Se våre madrassbeskyttere
Lodgetime
Vinstra køyeseng Holte negård

Vinstra Køyeseng med skuvseng

Vinstra serien er norskprodusert av kvalitetsprodusenten Holten og Negård. Vinstra er tilgjengelig som køyeseng med eller uten utrekkbar skuvseng i “første etasje”, samt som skuvseng (uten toppkøye). Du velger selv hvilken finish du ønsker levert ; ubehandlet, lyslakkert, gårdsgrå, hvitmalt eller sortmalt utførelse. Sengene ankommer flatpakket , er enkle og montere, og vi sender over hele Norge.

Valget er ditt!

Les mer
Lodgetime

Køyesenger, skuvsenger og sengerammer

Holten Negård lager flotte køyesenger, skuvsenger og sengerammer perfekt tilpasset norke hytter og hjem. Med ballast i godt håndverk og yrkesstolthet, lager produsenten moderne sengemøbler med tiltalende og funksjonell design, høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

Bjorli Køyeseng

Bjorli serien er en annen populær sengeserie fra Holten og Negård.

Bjorli er tilgjengelig som køyeseng med eller uten uttrekkbar skuvseng, familiekøyeseng eller rammeseng. Du velger om du vil ha sengen leveret ubehandlet, lyslakkert, syrebeiset/lakkert, gårdsgrå, hvitmalt eller sortmalt.

Husk å bestille madrasser separat når du bestiller sengen!

Bjorli køyeseng har et klassisk design og egner seg like godt hjemme som på for eksempel hytta.

Les mer

Carpe Diem Beds & Hilding premium senger

Skal du unne deg noe virkelig ekstra i ditt fritidshjem, anbefaler vi at du investerer i god søvn. Koble av og nyt nettene i premium senger fra Carpe Diem Beds eller Hilding. To av våre utvalgte produsenter som lager eksklusive senger og rammemadrasser av ypperste kvalitet.

Carpe Diem logo
Les mer om Carpe Diem Beds
Saltö justerbar seng Bedtime Lodge

VARME LETTE DYNER

Hva er vel ikke bedre enn å krype under en varm dundyne?

Våre dyner har 90 % ren hvit europeisk Moskusdun. Moskusdun har unike egenskaper som ligner på edderdun. De store dunene isolerer ekstra godt i forhold til vekten, og har høy bæreevne (i motsetning til små andedun, som legger seg tettere). Moskusdunen har en ypperlig evne til å fange opp kroppsvarmen, samtidig som den tillater frisk luftsirkulasjon og fuktabsorbering.

Våre dyner passer derfor godt for deg som er frossen av natur, som liker å sove med åpent vindu på soverommet, eller som rett og slett ønsker å spare på strømregningen i soverommene.

Se alle våre dyner og hodeputer

SILKEDYNE – ALLERIVENNLIG

Silke er allergivennlig og et meget godt alternativ for deg som er allergisk for dun. Silkens antibakterielle egenskaper kan i tilegg forebygge dannelse av bakterier og midd. Silkedyne regulerer temperaturen slik at du holder en jevn temperatur, og absorberer også fuktighet slik at du ikke føler deg klam.

Les mer om silkens antibakterielle egneskaper

Helårsdyne med silkefyll

2 490 kr-2 690 krVelg alternativ