Bærekraft & Miljø

Miljø skogbilde

Vår miljøprofil

Lorem ipsum dolor sit amet lorom ipsum

“Vi fokuserer på at du skal sove godt
– Søvn er livsviktig”

Vårt sortiment inneholder mange produkter vi selv får produsert. Vi er ingen kjede og trenger ikke å forholde oss til overordnede markedsstrategier som låser oss til et visst produktsortiment eller brands. Vi selger kun det vi ønsker å selge, og det vi har troen på kan gir våre kunder en god natts søvn. Vi syntes det er mye av det samme der ute på markedet og derfor tilstreber vi et litt annerledes sortiment – et sortiment som fokuserer på kvalitetssøvn

Vårt hyggelig personale kan hjelpe deg å få et inntrykk av hvilken kvalitet og komfort det er på de aller fleste produktene i vårt sortiment. Vi tenker også at det gir kunden en trygghet at man har mulighet til fysisk kunne komme i butikken og prate med oss om det skulle oppstå noe med produktet du har handlet i nettbutikken. Vi gjør også avtaler med kunder etter forespørsel. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss, eller besøk oss gjerne og slå av en prat med en av våre erfarne medarbeidere i butikken.

VI JOBBER MOT EN GRØNNERE LINJE

Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn og vi er medlem i Grønt punkt og deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje. 

Vi benytter oss av Elretur sitt retursystem for avfall av elektroniske produkter. Elektronisk utstyr kjøpt hos oss, kan leveres vederlagsfritt for gjenvinning til oss.

Vi har kun produkter som er øko-tex sertifiserte.

Les mer om miljøfyrtårnsertifiseringer her ➤