Skip to main content
search
0
Årets nye silkekolleksjon er på lager!

Endelig er den her! Og nå har du sjansen til å sikre de nye fargene først av alle! Årets senetøyskolleksjon i silke består av 9 lekre silkefarger, du kan bare glede deg!

Eksklusive tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta siste "silkenytt" og eksklusive rabatter på nyhetene!

IVY GREEN – grønn silke

Det sies at grønt er fornyelsens og utviklingens farge. Grønt var derfor en selvskreven farge når vi skulle fornye vår silkekolleksjon. Fargen forbindes gjerne med helse, natur og harmoni, og skal bidra til problemløsning og helbredelse.

Vi mener derfor at vår nye grønnfarge går hånd i hanske med vår egen filosofi om god søvn, og et best mulig sovemiljø. Vi tror nemlig at god søvn er veien til god helse og et harmonisk liv, og at ditt sengetøy, din seng og ditt soverom er redskaper i denne prosessen.

Vi falt pladask for denne grønnfargen som minner oss om furunåler, frisk mose, glitrende smaragder, duggfrisk kiwi og resirkulert grønt glass. Vi falt ned på å oppkalle vår grønnfarge etter den livskraftige klatreplanten Eføy – derav navnet Ivy Green silke.

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

MIDNIGHT BLUE  – silke

Vi nordmenn elsker blått! Og enda vi har hatt en vakker lyseblå silke i vårt sortiment lenge, kunne vi ikke dy oss! I år lanserer vi enda en blåfarge i vår silkekolleksjon. En fyldig dyp og beroligende blåfarge som passer perfekt på soverommet.

Vi har latt oss inspirere av alt det vakre blå som omgir oss. Nattehimmelen, havet, gnistrende blå safirer, marineuniformer, robust blå keramikk, det fineste kinesiske porselen og våre elskede blå jeans. Alle disse deilige blåfargene er vår kilde til vår nye blå silkefarge! Fargen er elegant og avslappet på samme tid, og kan nytes i et hvert soverom. Vi har valgt å kalle den Midnight Blue silke og vi håper du kommer til å like den!

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

DUO AQUA – Blå & Turkis silke

Vi falt pladask for denne herlige turkise fargen. Vi bare måtte ha den i vår 2023 silkekolleksjon. Våre tanker går til turkisblått hav og hvite varme langstrakte strender her hjemme og i sydligere strøk.  En skikkelig deilig farge som gir nytt liv til soverommet på et blunk.

Vi har satt sammen denne herlige turkise fargen med dus petrolblå, da vi ønsket at vårt nye silkesengetøy skulle ha en dempet tone, samtidig som den oser av farge. Det sies at fargen turkis utstråler fred, ro og stilhet gjennom den blå farve og balance og vekst fra den grønne farve. Turkis gjenopplader vår ånd i perioder med mentalt stress og tretthet. Og hva passer vel bedre på soverommet enn Aqua Duo silke!

Duo Aqua kollage inspirasjon turkis silke

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

CHAMPAGNE silke

Champagne er en farge som har vært med oss en god stund, og den er helt klart en favoritt blant våre kunder. Vi måtte derfor selvsagt ha med oss denne fargen videre i vår 2023 silkekolleksjon.

Vi har latt oss inspirere av alt fra deilige Caffe Latté nyanser i beige, metallisk bronse, fyldige beigetoner, skimrende vintage gold og taupe. Silkefargen ar avdempet og dus, omfavnende og varm, samtidig som den er luksuriøs med et vakkert silkeskimmer. Akkurat som den fineste champagne – derav navnet Champagne silke!

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

IVORY SAND – silke

Perlemor, lys sandstein og hvite strender – det var det vi så for oss når vi skulle designe vår nye silkefarge. Vi ønsket en silke som ikke var hvit og ikke skulle den være cremefarget heller, vi ønsket en lys, lys sandfarge som minnet om perlemor, elfenben marmor og kalksten. Den skulle ha en anelse av caffé latte skum, et hint av lys beige havre, myk og varm, men ikke gul.

Den lyse sandfargen vi landet på har en sart og dus linfarge, og oppleves fresch og myk på samme tid.  Vår nye delikate lyse sandfarge har fått navnet Ivory Sand. Denne fargen glir silkemykt inn på et hvert soverom, og den passer perfekt med våre øvrige silkefarger som Champagne og Aqua Duo Turkis & Blå.

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

SILVER GREY

Vår mørkegrå silkefarge, Dark Grey, har lenge vært svært populær, og vi lette derfor etter en kompletterende gråfarge som kunne passe i vår kolleksjon. En gråfarge som minner om sølv og platinium. Valget fant på en nydelig sølvgrå farge som virkelig lar silkens glans og skimmer utfolde seg til det fulle.

Vår nye gråfarge er like maskulin som metalliclakken på en sportsbil, og like feminin som en glitrende diamantring. Silkefargen er konservativ og nøytral, men elegant, stilfull og sofistikert på samme tid. Den er hverken for mørk eller for lys, men viser et fantastisk spill i silken når lyset reflekteres, som sølvdryss på vann. Vår nye grå silkefarge har fått navnet Silver Grey og passer perfekt for deg som ønsker et avdempet og rolig utrykk på soverommet.

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

Spar 15%
Gavesett Singel Deluxe
SPAR 15 %

Kjøp et sengetøysett i silke med dynetrekk, putevar og laken til enkeltseng!

Spar 20 %
Gavesett Par Deluxe
SPAR 20%

Kjøp et sengetøysett  i silke med dynetrekk, putevar og laken til dobbeltseng!

 DELUXE GAVESETT I HVIT MULBERRY SILKE

Nå kan du sikre deg våre lekre senge sett i nydelig hvit Mulberry silke.

4 518 krVelg alternativ

DELUXE GAVESETT I BLÅ MULBERRY SILKE

Nå kan du sikre deg våre lekre sengesett, laken og putevar i vakker blå Mulberry silke.

4 518 krVelg alternativ

Visste du at silke er bra for både hud og hår?

Silkens antibakterielle egenskaper er spesielt bra for huden, da den inneholder både aminosyrer og protein som hjelper å holde hudens naturlige balanse intakt. Sliter du med flokete hår, vil silkens glatte overflate forhindre at håret tover og floker seg når du sover.

Putevar i silke
Gavesett Penninsula + Silke Deluxe Par
MIX & MATCH

Vi har satt sammen en rekke lekre kombinasjoner av populært sengetøy. Når du kjøper en pakke med Bedtime´s silke og Halvor Bakkes sateng, kan du være sikre på at fargene harmonerer med hverandre, og du får en vakker oppredning. Kominasjonssettene er også ypperlige gaver til bryllup, bursdag og jubileum, og du får settene både til enkelt- og dobbeltseng.

Sjekk ut våre lekre kombinasjoner av silke og sateng!

SATENG & SILKELAKEN
Hvit silke sengetøy oppredd seng spilevegg og grønt tre
Quote white color

Du vet den rene og friske følelsen du får av hvitt sengetøy? Den er like elegant som den er klassisk. Og det er noen av grunnene til at den aldri går av moten. Du kan aldri bomme med hvitt sengetøy!

Gavesett silke Par hvit

SETT PUTEVAR & DYNETREKK HVIT SILKE

2 998 kr-4 439 krVelg alternativ

Hvitt Mulberry silkesengetøy i gaveeske fra Bedtime

LAKEN HVIT SILKE

1 799 kr-2 699 krVelg alternativ

Beige silke sengesett hvitt soverom
Mulberry tre silke Bedtime

NATURLIG SILKE

Vår Mulberry Silke

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt "naturlig silke". Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE - Dronningen av alle tekstiler

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

Silke
Silke
Økotex silke tekstil

SERTIFISERING

Våre silkeprodukter er godkjent og sertifisert

Alle våre silkeprodukter holder Øko-Tex Standard 100 som er en internasjonal test– og sertifiseringsystem for sengetøy, håndklær og klær.

At vår silke er Øko-Tex sertifisert innebærer at tekstilet ikke inneholder allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Sertifiseringen gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av miljøgifter som klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm. Standarden ble utviklet i 1992 og 17 testinstitutter foretar stikkprøver hos produsentene som innehar godkjent sertifisering. Du kan derfor føle deg trygg når du velger Bedtime´s silke!

KRAFTFULLT MEN SART - VASK SKÅNSOMT

Visste du at den fine og lette silken ikke forvitrer når den utsettes for saltvann? Tilbake i historien ble silke benyttet som skipsseil på grunn av nettopp disse egenskapene. Før annen verdenskrig ble også naturlig silke benyttet i fallskjermer, på grunn av silkens fine, lette og tette struktur.

I dagens verden tåler silken imidlertid ikke kraftig vask eller klor. Benytt et spesialvaskemiddel beregnet for silke når du skal rengjøre ditt sengetøy. Da holder det seg pent lenge!

Cool nights silk

SVALENDE SILKE SENGETØY - PERFEKT FOR VARME SOMMERNETTER

Hot days - cool nights

Silke kan holde opp til 30% vann av sin egen vekt, før tekstilet kjennes fuktig. Silken absorberer rett og slett den naturlige fuktigheten kroppen utsonderer når det er varmt. I tillegg slipper silkefibrene fuktigheten raskt ved hjelp av kroppsvarmen og lar denne fordampe gjennom tekstilet. Silkens pustende egenskaper er perfekt for varme sommernetter. Sengetøy i silke kjennes rett og slett svalende mot huden!

Beige soverom med seng oppredd med beige svahmpangefarget mulberry silke
Oppredd seng lys rosa mulberry ilke sengesett
Silke

MYKT OG OMSLUTTENDE silkesengetøy

Cool nights - warm bed

Silkesengetøy har også spilt en viktig rolle på kalde vinternetter. Man skulle kanskje ikke tro det på grunn av silkens lette vekt, men legger du deg i silke vil du føle som om du ligger i en sky. Selv når det er kaldt vil silkesengetøyets myke fibre omslutte kroppens former perfekt og holde på hudens naturlige varme. Noen kaller dette for silkens "omfavnelse".

Hvitt mulberry silke sengetøy i Bedtime gaveeske
Beige champagnefarget Mulberry silke sengetøy i Bedtime gaveeske

Bambus sengetøy

Sengetøy i bambusviskose det perfekte sengetøy dersom du ønsker deg et luksuriøst sengetøy som kjennes mykt og glatt mot huden. Bambusviskose har en satengaktig finish som minner om silke, men som koster en brøkdel av prisen! Les mer.

Se vår bambuskolleksjon

Halvor Bakke Collection

Den populære interiørdesigneren Halvor Bakke, kjent fra TV-serien “Eventyrlig oppussing”,  lager eksklusivt sengetøy i sateng. Sateng er en vevemetode som gir ett lekkert og blankt sengetøy.  Sengetøy som kjennes som om det svæper seg rundt kroppen og gir deg den gode velvære følelsen.

Se flere Halvor Bakke sengesett
Hit enter to search or ESC to close