Merker

BedtimeCollection bambus sengesett mørk blå miljø

VÅRE MERKER

Vi selger kun det vi ønsker å selge, og det vi har troen på kan gir våre kunder en god natts søvn. Vi er ingen kjede og trenger ikke å forholde oss til overordnede markedsstrategier som låser oss til et visst produktsortiment eller brands. Vårt sortiment inneholder også mange produkter vi selv får produsert.

Carpe-Diem-Beds-Sando-kontinentalseng2_4-5-2

Som eneste forhandler i StorOslo er vi stolte av å tilby den svenske sengeprodusenten Carpe Diem Beds. Senger laget for hånd av svenske sengemakere av de ypperste kvalitetsmaterialer. Hver enkelt seng designes og produseres på kundens spesifikasjon. En perfekt balanse mellom luksuriøs komfort og utsøkt stil.

Velkommen til vår utstilling i Stortingsgaten 30 i Oslo.

Hilding Kontinentalseng Family Plus 180x200

Hilding er en svensk produsent av kvalitetsenger. En ukjent aktør for mange nordmenn, men en stor leverandør av senger til blant annet luksushoteller i Skandinavia. Produsenten har en svært bevisst tilnærming til bærekraftig produksjon, og er blant annet godkjent av det svenske Astma och Allergiforbundet. De kortreiste sengene er Svanemerkede, designet og produsert i Småland i Sverige av svensk FSC merket tre og trukket i vaskbart eco-tekstil.


Siden 1989 har danske Innovation Living spesialisert seg på multifunksjonelle møbler forankret i stolt dansk designtradisjon. Produsenten er spesialist på sovesofaer og møbler som utgjør en forskjell i hverdagen. Godt design som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Visjonen er at god estetisk design skal gå hånd i hånd med stor funksjonalitet og god komfort. Derfor er Innovation Livings fokus å skape tidløs design med en moderne appell.

Velkommen til vår utstilling i Stortingsgaten 30.

Hovden sovesofa miljø


I mer enn 75 år har den norske møbelprodusenten Hovden Møbel levert møbler til nordiske hjem. Sofaene produseres fremdeles for hånd, og arbeidet kjennetegnes av god kvalitet, nøye utvalgte materialer og stolthet for detaljer. Hovden Møbel lar deg velge etter dine individuelle ønsker og behov. Du velger modell, teknisk løsning og størrelse. Bak alle sovesofaene ligger solide løsninger og kritiske materialvalg. Produksjon er styrt av deg som kunde – og Hovden Møbel produserer din sovesofa akkurat slik du vil ha den.

BedtimeCollection Silkevelour Sengeteppe Ivy Green grønn


Bedtime Collection er en soveromskolleksjon vi selv designer og utvikler i Norge. Vi samarbeider kun med nøye utvalgte kvalitetsprodusenter over hele verden. Vi syntes det er mye av det samme der ute på markedet og derfor tilstreber vi et litt annerledes sortiment – et sortiment med søkelys på kvalitetssøvn, velvære og estetikk.

Halvor-Bakke-Saalbach-flanell-sengesett


Halvor Bakke er en av Norges mest profilerte interiørdesignere kjent bl.a. fra TV-serien “Eventyrlig oppussing”. Han er kjent for sin sobre og elegante stil, hvor han henter inspirasjon fra sine mange reiser, men også fra naturens fargepalett som endres med årstidene. Halvor Bakke har utviklet Bedtime Story som består av alt du kan drømme om til soverom og bad for å gi deg den gode hotellfølelsen – hjemme eller på hytta.

Borås Cotton Fabiola sateng sengesett Blå


Borås Cotton har i mer enn 60 år vært en av Sveriges ledende tekstilprodusenter. Borås Cotton bygger på lange tradisjoner innen tekstildesign, og har valgt å utvikle sin sengetøyskolleksjon videre med håndtegnede mønstre og vakre detaljer på den fineste bomullsateng. Borås Cotton gjør det enkelt å lage et vakkert soverom med det lille ekstra. Borås Cotton – for everyday luxury

Chamois Ullpledd paisley



Chamois er en svensk tekstilkolleksjon som fokuserer på mote og innredning for de som elsker det estetiske, autentisk håndverk og topp kvalitet. Chamois samarbeider med små fabrikker og familiebedrifter med over 150 års erfaring som bruker sine nedarvede ferdigheter fra Kashmir og andre tekstilregioner i India til å produsere gode og vakre interiørprodukter. Blant annet en lekker kolleksjon med jaquardvevde paisleypledd i Kashmirull.



Fatboy har i mer enn tjue år har vist verden at ting kan gjøres annerledes. Inspirert av 60 tallets “sacco” begynte Fatboys sin historie i 2002.  Nederlandske Fatboy redefinerte den italienske sittesekken med en overdimensjonert beanbag. Fatboys nye variant ble en megasuksess, og denne populære tjukkasen er fremdeles en bestselger den dag i dag.

Design med et smil – Fatboy lager sine egne versjoner av gamle favoritter til ditt hjem og hage. De oversetter essensen til ikonisk design med en vri – og full av oppfinnsomhet. I hver eneste detalj ser de etter moroa i funksjonalitet.