Beskrivelse

    ORIGINAL FLOATZAC – flytende sakkosekk

    Med Floatzac trenger du ikke en båt for å beherske vannet. Her er historien – Fatboy’s Original er så behagelig at du vil ha vanskelig for å reise deg fra den. En forfriskende dukkert i vannet på en varm dag kan imidlertid være veldig fristende. Hva om du kunne kombinere disse to? Med Floatzac gir Fatboy deg den perfekte lounge´en for sommeren. En nyutviklet sakkosekk for, i, eller enda bedre, på vann. Floatzac flytemadrass lar deg oppleve den velkjente komforten til favoritt sakkosekken din mens du flyter på vannet.

    Fatboys Floatzac er fylt med hurtigtørkende, vannavstøtende perler og utstyrt med en sterk mesh for å muliggjøre utstrømning av vann fra undersiden. To faste håndtak lar deg trekke Floatzac opp av vannet, og ved å justere de to stroppene gjør du den til et behagelig loungestol som kan brukes ved bassengkanten. Med moderne og klorbestandige farger å velge mellom, introduserer Fatboy deg for din nye venn, for, på og rundt vannet. Floatzac er laget av et bærekraftig og høykvalitets stoff, noe som gjør det smussavvisende og UV-bestandig. Med Floatzac trenger du ikke en båt for å styre vannet.

    På grunn av stor etterspørsel av Fatboy produkter kan leveringstid variere. Vi oppdaterer deg med leveringstid etter at ordren er lagt inn, så har du mulighet til å avbestille ved lang levering.  Du kan også kontakte oss i forkant av kjøpet så sjekker vi opp leveringstiden.

    Yttertrekk: 50% akryl / 50% PVC
    Fyll: Ekspandert polystyren
    Vann- og smussavvisende
    Kan brukes innendørs og utendørs
    Synker ikke
    UV-resistent
    Vann-resistant
    Flekk-resistant
    Kan klorvaskes

    Mål: 180 x 134 cm

    Vekt: 6.5 kg

    Tilleggsinformasjon

    Vekt 6,5 kg
    Dimensjoner 60 × 60 × 110 cm
    Velg Farge

    dark ocean, grey taupe, mist, red, Rock Grey, Stripe Azure, stripe ocean blue, thunder grey

    Sakkosekk størrelse

    180×134 cm

    Omtaler

    Det er ingen omtaler ennå.

    Bli den første til å omtale “Fatboy® Flytende Sakkosekk Original Floatzac”