Skip to main content
search
0
It´s Kids time hos Bedtime
Leketelt barn turkis rosa

Det er alltid tid for barna hos Bedtime!

Vi har plukket ut noen helt unike barnekolleksjoner med fokus på søvn, lek, moro og god kvalitet. Hos oss finner du alt fra fantastiske barnesenger fra Lifetime Kidsroom til gøyale og komfortable puffer og saccosekker fra Fatboy. Herlig sengetøy fra Snurk, og skjønne små pledd og kurver til babyen fra SmallStuff og Lorna Canals. Selvsagt finner du også praktiske vanntette laken og madrassbeskyttere til barnesengene hos oss.

Kidstime

Lifetime Road Trip

Road Trip barneseng fra LIFETIME, perfekt for de små bilentusiastene. Dette er en lav barneseng med uttrekkbar ekstraseng

Les mer om Road Trip
Kidstime

La fantasien – ikke omgivelsene – sette grenser!

Møblene fra LIFETIME er designet for å gi barn rom til å uttrykke seg – og selvfølgelig rom å leke. LIFETIME barnemøbler vokser med barnet ditt, fra junior til tenåring. LIFETIME’s gjennomtenkte sengedesign sikrer at du kan tilpasse møblene slik at de passer til barnets alder, størrelse og interesse.

Kidstime

Alle elsker FATBOY!

FATBOY ´s ikoniske sakkosekker er de ultimate barnemøblene, og en suveren favoritt hos alle barn og ungdommer. Disse herlige sittesekkene former seg etter kroppen og barnet kan utforske utallige ligge og sittestillinger. Perfekt for hygge, kos, Tv-titting eller spill og gaming.   Sakkosekkene kommer i forskjellige størrelser og The Junior Original er tilpasset de små barna.

Kidstime

Fatboy figurer og kosedyr

Den Nederlandske designeren Florentijn Hofman – Kjent for sin gigantiske figurer har designet Fatboy sin CO9 serie. Store herlige kosefigurer som tåler å bli ligget og sittet på! Herlige “kosemøbler” for små og store barn. Figurene finnes i flere barnevennlige resirkulerte tekstiler som er enkle å tørke av.

Se flere Fatboy figurer

LAKEHOUSE barneseng med vindu og tak

Dette herlige lille huset med skråtak, vindu og blomsterkasse er den perfekte ramme for lek og søvn i trygge soveomgivelser. Et rom i rommet, faktisk et herlig hus i rommet!  Sengen finnes i to varianter, velg mellom to vinduer eller et, halvt eller helt tak.

Les mer
Kidstime
Kidstime

FATBOY Rondeju

Rondeju har er en smart liten rund puff ,  med en super sterk kjerne. Perfekt som en liten sitteplass for store og små, og selvsagt gøyal for lek og moro.  Rondeju puffen er også vann og smussavstøtende, og denne denne lille fyren egner seg godt både innendørs og utendørs.

Les mer
Kidstime

The Hangout

Barneseng & Lekehus i ett

Eventyrsengen Hangout gir små og store barn god plass til fantasilek, hyggelige lesetimer og god søvn i en koselig seng. Hangout er som en liten leilighet eller hytte, i to etasjer, i barnets eget soverom. Mange foreldre opplever at et hyggelig og attraktivt sengemiljø, gjør barnet tryggere og mer komfortable med leggerutiner.

Les mer om Hangout barneseng

Smallstuff – små ting til småfolk

 

Danske Smallstuff, en yndling hos nyvordne foreldre. Her finner du dukker, rangler, uroer, kosekluter og mer til din nyfødte baby. Også tilbyr vi matbokser, bestikk og kopper til når de begynner i barnehagen. Og ikke minst ammeputer, stellebord puter med mer til dere nybakte foreldre.

Se hele Smallstuff kolleksjonen

Lifetime familiekøyeseng

 

Denne herlige køyesengen utnytter rommet i høyden og har inntil 3 flotte sengeplasser. Køyesengen har en fin liten trapp, som gjør det enkelt å komme opp i den øvre køyesengen. Barna elsker å komme opp i høyden og skue utover sitt lille rike. Trappen er også en morsom sitteplass på flere nivåer, og under trappen er det både praktiske oppbevaringshyller,  samt -bokser for leker og bøker.

Les mer om Lifetime familiekøye
Se hele Lifetime Kidstime kolleksjonen
It´s Kids time hos Bedtime

Beskytt madrassene dine!

Små og store uhell kan skje!

Da kan det være smart å beskytte madrassene mot fukt og søl. Forleng madrassenes levetid med våre vanntette laken og madrassbeskyttere i ull, bomull eller hva med en overmadrass i sval silke?

Se våre vanntette og pustende lakenSe våre madrassbeskyttere

Climb & Slide barneseng med sklie og stige

Gjør leggetid til en lek med Climb & Slide barneseng fra LIFETIME. Dette er en lav barneseng med klatrestige og sklie. Masse fin oppbevaringsplass under sengen til leker.

Les mer om Climb & Slide

PLAY TOWER - barneseng

Play Tower er en flott barneseng fra LIFETIME med utkikkstårn i toppetasjen, klatrestige med tau og kritttavle og herlig sengeplass i førsteetasje. Denne sengen lar barnas fantasi utfolde seg, og stimulerer til aktiv lek på barnerommet.

Les mer om Play Tower lekehus
Kidstime

FATBOY POINT – puff

Point er en liten rund puff,  et skikkelig alt-mulig møbel. En sann multifunksjonell puff som kan brukes som bord, puff eller som en ekstra stol. En ideell tilføying til de fleste rom. Høykvalitetsmaterialer og fyll for optimal komfort og lang levetid. Denne lille puffen kommer i mange herlige farger og du kan velge mellom stonewashed bomull, praktisk smuss- og vannavvisende nylon eller myk og deilig fløyelsvelour.

Point Stonewashed
Kidstime

Pfffh – puff

Denne herlige pallen er 90 cm i diameter og egner seg perfekt på barnerommet som sitteplass, bord eller puff. Trukket i gøyalt mønstret SUNBRELLA tekstil. Skulle uhellet være ute tørker du enkelt av denne med en fuktig klut!  Det eksklusive vevde akryl jacquard tekstilet er behandlet med SUNBRELLA®, noe som gjør puffen vann- og smussavstøtende. Luksuriøs setekomfort med en sterk kjerne. Og hvis du lurer på hvor navnet kommer fra, er det bare å sette seg ned og Pffffffffffhhhh

Pffffh - puff
Kidstime

Lorena Canals – barnetepper og kurver

Disse lekre vaskbare teppene er perfekt på barnerommet! Laget av 100 % bomull er de myke og deilige. Og er uhellet ute kan du vaske teppet i vaskemaskinen. Praktisk og greit!

 

Lifetime Camp Canyon – køyeseng med stige

Camp Canyon gir små eventyrere muligheten til å ha et skikkelig Ville Vesten eventyr på rommet! Denne mellomhøye sengen med klatrevegg og et lite krypinn under sengen er et perfekt sted for poden å kunne leke og herje. Camp Canyon er en mellomhøy barneseng med skråstilt stige.

Les mer

REOLMODUL PLAY & STORE

Plassbesparende hylle med skrivebord

 

Dette er et magisk hylleskap! Trykk, trekk og plasser elementene, og du får forskjellige kule kombinasjoner som gjør rommet ditt til et multirom. Trekk ut for spill, lekser eller plass til kreativitet. Når spillet er over og leksene er unnagjort, kan du bare skyve alt bort også er det rent og pent. Kul i stuen eller under en høyseng

Kidstime
Les mer om hylle med uttrekkbart skrivebord
Beach house barne seng køyeseng Bedtime

LIFETIME BEACH HOUSE

Gjør om barnerommet til et ekte strandparadis med Beach House barneseng fra LIFETIME. Dette er en lav barneseng med tak og sengegjerde. Sengen finnes i tre størrelser.

Les mer om Beach House sengen

Madrass til barnesengen!

Også barnesengene fortjener en god madrass! Hos oss finner du alt fra premium luksusmadrasser til barnesengene, til rimelige og gode skummadrasser. Velg mellom springfjærmadrass og en rekke prisgunstige skummadrasser til barnesengen.

Finn din madrassfavoritt
Cabinet London Telephone hylle telefonkiosk
Hylle telefon kiosk engelsk

Cabinet London Telephone

Hva med en engelsk telefonkiosk på barnerommet? Denne herlige frittstående kiosken er 140 cm høy og kan plasseres hvor som helst i rommet. Kiosken har tre romslige hyller, perfekt for bøker eller leker.  Men mest av alt er denne telefonkiosken et miljøskapende, iøyenfallende og svært dekorativt møbel på barnerommet!

Les mer

Vi tror at uthvilte og trygge barn har det bedre, og at et godt soveromsmiljø for de minste faktisk gjør en forskjell!

Hit enter to search or ESC to close