Skip to main content
search
0

GI EN ROMANTISK  VALENTINSGAVE!

Tradisjonen startet med å sende et valentinskort, men i den senere tid har det blitt populært å gi sin utkårede en valentinsgave for å hylle kjærligheten. Over 50 % kjøper en gave til partneren sin, og det viser seg at menn, 55%, er litt flinkere enn kvinnene, 47% til å gi gaver. Og 18% av oss kjøper også en gave til en annen person en partneren vår.

Blomster og sjokolade har stått på gavemenyen i mange år, men hvorfor ikke gi en gave som varer lenger, og som er vel så romantisk. Og hva blir vel ikke bedre enn å forskjønne soverommet med vakker og myk Mulberrysilke? Rett og slett den perfekte start på en romantisk aften med din kjære. Eller hva med å gi en hyggelig vennegave til et menneske du setter pris på?

I år har vi laget nydelige valentinspakker med vår fineste Mulberry silke.

HUSK VALENTINE´S DAY PÅ TIRSDAG 14. FEBRUAR!

I 2024 faller Valentines Day på onsdag 14. februar. Så ønsker du å overraske din kjære utkårede må du sørge for å planlegge allerede nå!

TOPP 5 MEST POPULÆRE VALENTINSGAVER TIL TIL HAM & HENNE

Våre 5 beste tips til Valentins gaver i  2024!

Valentines gave silke putevar

Silkeputevar i lekker gaveeske

Gi et lekkert silkeputevar til din Valentine!Den perfekte valentinesgave til en kjæreste eller til en god venn! Putevar i silke er ekstra bra for alle med sensitiv hud. Silken er nemlig utrolig myk mot huden og i tillegg er den antibakteriell.  Og så forhindrer den flokete hår, fordi den er så glatt og deilig mot håret. Silke putevar i Mulberry silke kr. 599,-

599 krVelg alternativ

Tøfler Carpe Diem Faux Fur Slippers

MYke tøfler i fuskepels

Gi et par lekre tøfler i eksklusiv fuskepels til din Valentine!Tøfler i myk fuskepels som gir en luksuriøs følelse og holder føttene varme i de kaldere vintermånedene, mens deres moderne design fremdeles lar føttene puste. Disse tøflene er silkemyke å ta på, og takket være CDB’s spesielle fargeteknologi ser materialet ut og beveger seg som ekte pels.

590 krVelg alternativ

Carpe Diem silke kimono morgenkåpe

SILKE KIMONO – GULL ELLER SORT

Kimono silke champagnefarget Carpe DiemGi en lekker silkekimono til din Valentine! Den perfekte valentinsgave til både han og henne!

Kimonoene fra Carpe Diem Beds finnes i to lekre farger, Weathered Gold eller sort.

Carpe Diem Beds’ utsøkte unisex-kimono av silke gir en følelse av hverdagsluksus – både til morgen- og kveldsrutinen. Eller hvorfor ikke til en dag hvor du bare slapper av hjemme? Kast den over skuldrene og kjenn den uimotståelige myke og behagelige følelsen av ekte Mulberry silke mot huden din.

2 990 krVelg alternativ

Gavesett til ham og henne valentine

Gavesett i silke

Dette er garantert våre mes populære Valentines gaver til både ham og henne!

Gi et eksklusivt sengesett i vår fineste Mulberry silke til din Valentine!Vi har en rekke gavesett å velge blant Gavesettenne inneholder et dynevar og et sengetrekk, pakket i en sort elegant gaveeske. Deluxe gavesettene inneholder i tillegg matchende silke laken.

4 236 krVelg alternativ

Costes rosa percale sengsett Tone Korken + silke gavesett Valentine

ROSA COSTES gavesett i percale og silke

Gi et lekkert Rosa Costes gavesett i den fineste bomulls percale fra interiørstylisten Tone Kroken. kjent fra TV2´s God Morgen Norge. Vi har satt sammen et flott romantisk Valentin gavesett som både inneholder Costes rosa og matchende rosa laken i silke og/eller ekstra putevar i rosa silke.

LER MER HER

2 390 krVelg alternativ

SILKE – DRONNINGEN AV ALLE TEKSTILER

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

VÅR MULBERRY SILKE

Alle våre silkesett er laget av ekte Mulberry silke, også kalt “naturlig silke”. Mulberrysilken er et trådfiber silkeormen lager når den spinner kokongen. Denne spesielle silkelarven spiser kun morbærtreblader og dermed navnet på produktet som heter Mulberry Silke.

SILKE – DRONNINGEN AV ALLE TEKSTILER

Mulberrysilken er det høyeste kvalitetsnivået innen tekstilverdenen. Den er glatt og myk mot huden og har et blankt og skinnende vakkert utseende. Mulberrysilke er det beste materialet for sovende hud og hår. Den glatte overflaten hindrer håret i å floke seg, og dens antiseptiske egenskaper hindrer midd og bakterier fra å trives i sengen din, noe som er bra for huden din.

NÅR ER VALENTINE´S DAY?

I 2024 faller Valentines Day på onsdag 14. februar. Så ønsker du å overraske din kjære utkårede må du sørge for å planlegge allerede nå!

Hva er egentlige valentinsdagen?  Valentinsdagen er kjærlighetens dag og vennedagen, og den feires alltid 14. februar. Dagen er oppkalt etter Sankt Valentin som var en katolsk helgen, som ble kastet i fengsel av romerene i år 269, fordi han viet soldater som ønsket å gifte seg. Den daværende keiseren likte slettes ikke at hans soldater var gift når de skulle tjenestegjøre i hæren hans. Dette svekket soldatenes fokus og kampånd i hans øyne. Den kristne predikanten Valentin ble derfor henrettet den 14. februar. Rett før Valentin ble henrettet klarte han å sende ut et kort til sin kjæreste, og han signerte kortet med “Din Valentin”. Dette ble det første Valentinskortet og slik startet den romantiske tradisjonen! ❤️

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close