Skip to main content
search
0
På jakt etter en god sovesofa?

 

Er du på utkikk etter en sovesofa, men usikker på hva du skal se etter? Bedtime tilbyr et stort utvalg av sovesofaer på nett, inkludert små sofaer og 2-seter sofaer. Les videre for å lære hvordan du velger den perfekte sovesofaen for ditt hjem.

Innovation Living & Hovden Møbel

Vi fokuserer på at du skal sove godt – søvn er livsviktig. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av sovesofaer som kan hjelpe deg å kombinere et flott møbel med en god natts søvn. Vi jobber tett med to av Skandinavias beste produsenter av sovesofaer, som begge setter søvn- og sittekomfort i høysetet, bokstavelig talt. Innovation Living og Hovden Møbel er begge sovesofaspesialister av rang i møbelbransjen.

Kjøp den perfekte sovesofaen på nett – Sovesofa, liten sofa og 2-seter sofa

En liten sofa med seng og sitteplass i ett

En sovesofa kan være den perfekte løsningen for et lite rom, om du bor på studenthybel, eller om du skal innrede et oppholdsrom for flerbruk og får gjester på overnattingsbesøk. De kan også være praktiske for de som ønsker å spare plass og ha en multifunksjonell sofa.

Hos Bedtime finner du et stort utvalg av sovesofaer i ulike størrelser og design, samt et rikt tekstilutvalg du kan velge i. Vi har over 25 års erfaring med madrass- og søvnkvalitet både i privatmarkedet og i helsesektoren. Og derfor tilbyr vi kun sovesofaer er av høy kvalitet som bidrar til en god natts søvn.

Vi tilbyr sovesofaer i mange ulike størrelser og design. Ikke utelukkende  liten sovesofa og toseter sovesofaer, men også store sovesofaer, 3 seter sofa og hjørnesovesofa. Våre sovesofaer er av høy kvalitet og gir deg en god natts søvn, samtidig som de  er praktiske for dem som ønsker å spare plass og ha en funksjonell sofa.

 

Liten plass eller overnattingsbesøk

En god sovesofa kan være den perfekte løsningen for et lite rom eller overnattingsbesøk.  Når du skal velge en sovesofa, er det flere ting du bør tenke på. Blant annet plassen du har til rådighet, funksjon, komfort og stil. Du bør også tenke på hvilken type madrass du ønsker. En god madrass vil bidra til en bedre natts søvn og komfort. Sist, men ikke minst, bør du tenke på designet på sovesofaen. Hos Bedtime tilbyr vi sovesofaer i ulike stiler og farger, slik at du kan finne en som passer perfekt til ditt hjem og din personlige stil.

Vi har laget en sjekkliste under som tar for se de vanligste punktene du må ta stilling til nr du skal velge hvilken, sovesofa,  liten sofa eller 2-seter sofa som kan være den beste løsningen for deg.

Hvordan velge riktig sovesofa?

Stor eller liten sofa, 2 -seter eller 3 seter?

Les vår sjekkliste for å finne en og riktig sovesofa:

Størrelse på sovesofaen

Sovesofaer kommer i ulike størrelser, fra enkeltsenger til dobbeltsenger. Tenk på hvor mye plass du har til rådighet og hvor mange personer som vil bruke sofaen. Ta mål i rommet sovesofaen skal plasseres og sørg for at det er nok plass til å slå ut madrassflaten, og samtidig bevege seg i rommet.

Komfort - madrass vs. sofa

Det er viktig at sovesofaen er komfortabel både som sofa og som seng. Men definér hvilket behov som er størst, seng eller sofa?  Skal sovesofaen hyppig benyttes som seng, bør du vektlegge madrasskvaliteten høyest. Hos Bedtime tilbyr vi sovesofaer med ulike typer madrasser, inkludert memory foam og pocket springs. Er det voksne eller barn som skal sove benytte sovesofaen? Voksne har høyere komfortkrav til madrass enn barn og ungdom.

Skal sovesofaen først og fremst benyttes som en liten sofa eller 3-seter er sittekomfort og design viktigst.

Stil og design

Sovesofaer kommer i ulike stiler, fra moderne til klassisk. Noen har dype seter pga. madrassflaten, mens andre har kortere setedybde som gir bedre støtte for ryggen når man sitter i sofaen. På Hovden Møbels sovesofaer kan du til og med velge blant ulike typer armlener på sovesofaen din, og designe stilen selv. Velg en stil som passer inn med resten av møblene dine og som du liker.

Materiale og farge

Sovesofaer kan være laget av ulike materialer, som skinn, stoff eller mikrofiber. Sovesofaer finnes med både faste og avtagbare vaskbare trekk. Du kan velge blant naturmaterialer som ull og bomull, eller du kan trekke sofaen i overskuddsstoff og resirkulerte tekstiler. Blant annet designer Innovation Living sovesofaer med rester og kapp fra sin møbelproduksjon.  Vurder hva som passer best for deg og din livsstil.

Brukervennlighet

Ta stilling til om du kan åpne og lukke sovesofaen enkelt, og om det er nok plass i rommet. Noen modeller har enkel og rask utrekksmekaniske som kan betjenes med et grep, mens andre kan kreve mer styrke for å trekke ut. Noen sovesofaer har plass til oppbevaring av sengetøy i understellet, mens noen modeller lar deg oppbevare sengetøy i armlenet. Ta også stilling til om du har plass til å stue bort ryggputer, eller om du ønsker at disse skal gjemmes i utrekksmekanismen.

Pris

Sovesofaer kan variere i pris avhengig av størrelse, kvalitet og stil. Stiller du høye krav til kvalitet, komfort og design vil prisen gjerne gjenspeile dette.  Sett et budsjett og prøv å finne den beste sovesofaen innenfor det.

Holdbarhet og kvalitet

Velg en sovesofa som er laget av materialer av høy kvalitet, og som er solid konstruert. Sovesofaen bør vare i mange år og tåle daglig bruk. Velg en produsent som har inngående erfaring og kompetanse på produksjon av sovesofaer.

Vedlikehold

Sjekk hva som kreves av vedlikehold for å holde sovesofaen i god stand. Noen materialer krever mer vedlikehold enn andre, og noen modeller kan være lettere å rengjøre enn andre. Vurdér om du foretrekker et avtagbart tekstil du kan vaske med jevne mellomrom, eller om du er komfortabel med fast trekk.

Cosial 160 Sofa Bed sovesofa Innovation Living

Cosial 160 Sofa Bed sovesofa Innovation Living

Ofte stilte
spørsmål om sovesofa

FAQ:

  1. Hva er en sovesofa? En sovesofa er en kombinasjon av en sofa og en seng. Den kan brukes som en vanlig sofa på dagtid, og om natten kan den enkelt omgjøres til en seng for overnattingsbesøk.
  2. Kan jeg kjøpe en sovesofa på nett? Å kjøpe en sovesofa på nett gir deg en stor tilgjengelighet til ulike modeller og priser. Du kan enkelt sammenligne forskjellige alternativer og finne den perfekte sovesofaen for deg. Vi anbefaler alltid å bestille tekstilprøver i forkant av bestilling.
  3. Hva er forskjellen mellom en sovesofa og en vanlig seng? En sovesofa er et flerbruksmøbel,  og er derfor et godt valg for små rom eller hvis du ønsker å spare plass. I tillegg kan en sovesofa være en praktisk løsning for overnattingsbesøk.
  4. Hva slags madrass bør jeg velge? Hos Bedtime tilbyr vi sovesofaer med ulike typer madrasser, inkludert memory foam og pocket springs. Hvilken type du bør velge, avhenger av dine personlige preferanser og behov.
  5. Hvorfor bør jeg velge Bedtime for å kjøpe min sovesofa? Bedtime tilbyr et stort utvalg av sovesofaer i ulike størrelser og design, til konkurransedyktige priser. Våre sovesofaer er av høy kvalitet og vil gi deg en god natts søvn. I tillegg tilbyr vi enkel og trygg netthandel, og vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg.

Kjøp din nye sovesofa trygt på nett!

Hvis du er på jakt etter en god sovesofa, kan du trygt handle på nett hos Bedtime. Bedtime tilbyr et bredt utvalg av sovesofaer i ulike størrelser og design, inkludert små sofaer og 2-seter sofaer. Vi sender deg kostnadsfritt tekstilprøver slik at du kan se farge og  kjenne på tekstur før du bestemmer deg. Hos oss finner du kun  sovesofaer av høy kvalitet fra anerkjente Skandinaviske og norske produsenter, som er kompromissløse på kvalitet og design. Vi tilbyr enkel og trygg netthandel, og vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg med å finne den perfekte sovesofaen for ditt hjem. Kjøp nå og få en god natts søvn!

Les mer om hvordan du kan tilpasse din sovesofa her:

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close