Skip to main content
search
0

Black Friday & Black Week 2022

I 2022 starter vi Black Week tilbud f.o.m. den 17. november. Da kan du gjøre et kupp på seng, sovesofa, køyeseng, sengetøy og Fatboy hos Bedtime. På våre mest populære varemerker som Innovation Living og Hovden sovesofaer , Carpe Diem Beds og Hilding senger  kan du spare 1000-vis av kroner om du handler under Black Week.

Black Week hos Bedtime blir en skikkelig shoppingfest og du kan også spare mye penger på fine julegaver som sengetilbehør som sengesett i silke og bambus, dunpledd og dundyner, puter og andre interiørprodukter. Du kan se frem til et utvalg produkter til ekstra gode priser hele uken.

Få alle Black Friday-tilbudene rett i innboksen

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du se alle våre Black Week tilbudene før alle andre! Du kan også følge oss på Facebook eller Instagram for å holde deg oppdatert på Black Week og Black Friday-tilbud 2022.

Sneak Peak Black Week nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til alle Black Week tilbudene før andre!

Black Friday 2022 er årets største shoppingdag med mange gode tilbud. I år faller dagen på fredag 25. november, men vi  Bedtime starter Black Week allerede torsdag 17. november! Da får du god tid til å prøveligge din nye seng hos oss eller prøvesitte din nye sovesofa , om du planlegger senge- og sofakjøp!

Hvilke Black Friday-tilbud kommer hos Bedtime?

 

Nå jobber vi med å finne gode Black Week-tilbudene hos Bedtime. Tilbudene er ikke aktive i nettbutikken foreløpig, men her kan du se noen av våre merker er som er aktuelle hos oss på Black Friday 2022. Og det er bare å glede seg!

* Innovation Living sovesofaer

* Fatboy headdemock, sakkosekker, lamper og mye mer

Hilding senger og Carpe Diem Beds

* Holten Negård senger og familiekøyer

* Kvande Nordvik senger og køyer

* Lifetime Kidsroom barnesenger

* Silke- og bambussengetøy

* Chamois pynteputer og paisley ullpledd

* Norsk Dun dyner og hodeputer

* Smallstuff baby- og barneprodukter

* KARE Design interiørprodukter

* Halvor Bakke sengetøyskolleksjon,

* Concept Pro Skapsenger

Sikre deg de beste tilbudene fra Bedtime under Black Week-salget – begrenset antall

Noen av tilbudene våre har vi begrenset antall av, og ønsker du å sikre deg en bestemt vare er det lurt å være tidlig ut.

Hvis du vil unngå stress og frustrasjon under den store salgsuken hos Bedtime, anbefaler vi deg å sikre at brukerkontoen din er opprettet og klar før torsdag 17. november 2022. Det er da tilbudene blir aktive, og vi kan love deg at du ikke ønsker å oppleve noe kluss når den store dagen kommer!

Hvis du ikke har logget inn på brukerkontoen din på en stund, kan det dermed være lurt å logge seg inn og forsikre at all informasjonen stemmer, og at du ikke har glemt passordet ditt.

It´s shopping time!

Hva er Black Week

Black Friday startet i USA på 60-tallet, og er kjent som årets største handledag både i fysiske butikker og på nett. Den store salgsdagen faller som regel på den fjerde fredagen i November, dagen etter «Thanksgiving». I USA har denne populære salgsfredagen vært startskuddet for julehandelen, og spesielt julegaveshoppingen.

Selve navnet Black Friday stammer fra politiet i Philadelphia. Der brukte de uttrykket seg imellom om trafikkaoset og menneskehavet som oppstod under butikksalget på 60-tallet, da millioner av mennesker skulle ut for å kjøpe julegaver.

Black Friday i Norge

De senere årene har Black Friday blitt en tradisjon, også her i Norge. Tradisjon tro går den store handledagen av stabelen den siste fredagen i november, med gode tilbud og årets beste priser. Tilnærmet alle butikker og nettbutikker i Norge er med på Black Friday eller Black Week i november.

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday har vokst i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene, og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge.

Når starter Black Week 2022?

Black Week hos Bedtime starter torsdag 17. november, og vi gir Black Friday-priser hver dag, hele uken frem til 28. november! Vi er allerede godt i gang med å planlegge spennende tilbud og prisavslag til årets store salg på sovesofaer, senger, køyesenger, madrasser, sengetøy, Fatboy og mye mer, det er bare å gjøre seg klar!

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday vokste i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge.

Hva er Cyber Monday 2022?

Cyber Monday 2022 er mandag 28. november, og på denne dagen finner du også gode tilbud på våre senger og sengetilbehør i nettbutikken! Cyber Monday havner alltid på mandagen etter Black Weekend, men til forskjell fra Black Friday, som foregår både på nett og i fysiske butikker, skjer Cyber Monday kun på nett.

Opprinnelig var Cyber Monday altså nettbutikkenes Black Friday. Begrepet ble først presentert i en annonsekampanje på nett for femten år siden, og ettersom interessen for netthandel ikke har gjort annet enn å øke de siste årene, har denne shoppingmandagen blitt en naturlig avslutning på Black Week og Black Weekend – årets råeste salgsperiode.

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close